2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Gece uykudan yazamamistim simdi yazayim nonisim. Acikcasi asi olamamak benide uzdu . Ben guveniyorum aylardir ugrasiyolar hatta belkide salgin onceside hazirdi asisi o konuda kafalar bimilyoon fikirle dolu iste sende biliyosun . Herkesin kendi gorusu tabi ama delinin biti kuyuya tas atiyor sonra ona inanan kocaman bir kafile cig gibi buyuyor.hic bi zaman ilac veya asi karsiti olmadim .ayrica gecirmis ve yine asilanmicak kategoride olmak ayrica uzucu cifte sitandart gibi geliyor. Sonucta atlattik ama bazisi cok agir geciriyor . Bu salgin kolay kolay bitecek gibi degil asilanmayan kesim arttikca riskte aynen devam cunku kisir dongu 1kere geciren bidaha gecirmese asi evet yapilmasindi ama simdi ne olucak hersey muallak ...

Biliyomusun pero biz ailecek koronalandik. Ve kesinlikle yasamayan ciddiyetini anlamiyor.zaten anlayan olsaydi bi kdar yayilmazdi.... Ben hala sikintilarini yasiyorum. Yaptirma ihtimalim olursa kesinlikle yaptiricam.
Kuzu eminim dogrudur ama bende yasamıs kadar farkındayım. Yınede buyuk kpnusmak istemem. Esim ve ailesi yasadı bılıyosun zaten. Onlarda bukadar kötü bahsetmıyolar. Ben yeterince dıkkat ettıgımi dusunuyorm demicem cunku nekadar dıkkat edersen et bıryerden buluyor lanet... Ama ciddiyetini yeterince biliyorum kuzum fakat su ası ıcın kafamı Karıstıyor yan etkileri felan Ne bıleyım. Ne yapacağımızı sasırdık yuce Rabbım yardımcımız olsun Insallah. AMIN

Türk doktorların dediğim Almanyadaki Türk doktorlarınBizim yerli aşı bahardaymış zaten.Türk doktorların aşısı İngilterede başladı vurulmaya.Eşim de o aşıyı güvenilir buluyor.Ben aileme anne babama hangi aşıyı vurdurucaz onu düşünüyorum.Benim vurulmayacağım kesin de

Kızlar ya sert süngerler oluyor ya kızım onlardan yedi galiba bişey olur mu ki

Eklentiler

• DB4BED72-60DB-4969-9C33-733E4985384E.webp
    21 KB · Görüntüleme: 26
Sen de bir bahane bul canım kayboluver ortalıktanEşinin ailesi sonuçta görüşmemek olmaz.Eşim ne zaman beni kalabalıkta iş yapıyor gerse yormayın benim karımı der takılır.Benim iki görümcem de bırsk annelerinin evini benim evde bile yardımcı olurlar sağolsunlar.Şimdi bile büyüğü sen çocuğuna bak ben yaparım der.

Sen sadece bir ablasıyla bir araya gelmeyim derdindesin.Biz napalım dört kardeşGeçen bayramda hep birlikteydik hepsi evli tek çocuğu var bizimki iki düşün curcunayıKavga kıyamet üç gün kaldık bizden sonra iki görümce çocuk davasına birbirine girmiş

Ben de katılıyorum aynen aşı bundan daha fazla zarar veremez bence de

Biliyomusun pero biz ailecek koronalandik. Ve kesinlikle yasamayan ciddiyetini anlamiyor.zaten anlayan olsaydi bi kdar yayilmazdi.... Ben hala sikintilarini yasiyorum. Yaptirma ihtimalim olursa kesinlikle yaptiricam.
Merak etme canım en kötü bahardan sonra bize sıra gelir tabi emzirme olayı olmazsa

Bayramlarda bir araya geliriz. Bizim problem biz burda da surekli iç içeyiz hepimiz aynı mahalledeyiz.

Amim canim insallah ama iste kikit noktayi kendiende soyledin bu kdar kotu bahsetmiyolar diye ama Allah vermesin en kotu sekilde sonuclananda var evlerden irak olsun insallah. Bizim bi akraba kronik hastaliklari vardi suan bitkisel hayatta gibi oylece yatiyor solunum desteksiz asla yapamiyor aylardir yogun bakimda yatiyor ve en kotusu kolunu kestiler ... Allahim esirgesin korusun ne diyim bir garip hayat

Zaten hem gecirdik hemde emziriyoruz kahvecim . Ben bu maskeyi dahada hayatimdan cikarabilecegimi zannetmiyorum...
Evet canım.
Söyledim mi bilmiyorum evde test yaptık biz, ne kadar güvenilirse artık.
Bende antikor çıktı, eşimde çıkmadı.
Dikkat etmezsek yine başımızda yani.
Maskeyi ben de bilmiyorum ne zaman nasıl çıkarabileceğiz...

aynii valla bizde oyleyiz
mutfakta el degmedigi kap kacak kalmadi
ben bide dolap aciyorum onune oturtuyorum karistirabilecegi seyleride koyuyorum icine oyalaniyor oyle bide en sevdigi kapi acip kapatma

asi konusunda bende cok kararsizim ve koronadan cok korkuyorum alerjik astimliyim annem ve kizkardesimin ailesi gecirdi hafif gecirdiler cok sukur...
ama dun kizkardesimin gorumcesinin kv vefaat etti hayat dolu 53 yasinda bir kadindi kizi 5 aylik hamileydi o kadar uzuldumki anlatamam..
kadin gunlerce yogun bakimda yatti doktorlar yasamak icin cok direniyor dediler ama yenildi..
almanya 25 gunluk sokaga cikma yasagi uygulama karari aldi.. bence cok guzel bir karar bizimde boyle biseyler yapmamiz lazim.. cin nasil temizledi kendini... siki onlemler alsak asiyi beklerken en azindan bunu yapabiliriz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…