Kiz anam cip yazıp durman. Cips diye okuyorum canım cektı be emzikli hatunum lüffen olmuyor amaBizi çipleyen coktan ciplemis
Gece uykudan yazamamistim simdi yazayim nonisim. Acikcasi asi olamamak benide uzdu . Ben guveniyorum aylardir ugrasiyolar hatta belkide salgin onceside hazirdi asisiNedense aşı yapılmayacak grupta olmak beni üzdü şuan
Aşılarla ilgili asla kafamda bir soru işareti yok. Temkinli yaklaşılmasını anlıyorum, keşke her konuda böyle temkinli ve şüpheci yaklaşsa toplumumuz. Aşı yeni üretildi vs ok. 3.faz sonuçlarını beklemek lazım yarın açıklanacak sanırım. Eğer 3.faz sonuçları beklenmedik bir yan etkisi yok aşının deseydi ben yaptırmayı düşünüyodum. Bu salgının aşısız kontrol altına alınacağı yok. Aşı karşıtlığı, aşı yaptırmayacağım diyenlerin sayısı da çığ gibi büyüyor. Toplumun %60ı aşılanmazsa nasıl bitecek bu virüs. Böyle korkuyla yaşamak istemiyorum artık yaa. 2 yaşına kadar emzireceğimiz düşünülürse 1 buçuk yıl daha karantina mı
Ooff olsada yesekKiz anam cip yazıp durman. Cips diye okuyorum canım cektı be emzikli hatunum lüffen olmuyor ama
Biliyomusun pero biz ailecek koronalandik. Ve kesinlikle yasamayan ciddiyetini anlamiyor.zaten anlayan olsaydi bi kdar yayilmazdi.... Ben hala sikintilarini yasiyorum. Yaptirma ihtimalim olursa kesinlikle yaptiricam.Yaptırmıcam
Kuzu eminim dogrudur ama bende yasamıs kadar farkındayım. Yınede buyuk kpnusmak istemem. Esim ve ailesi yasadı bılıyosun zaten. Onlarda bukadar kötü bahsetmıyolar. Ben yeterince dıkkat ettıgımi dusunuyorm demicem cunku nekadar dıkkat edersen et bıryerden buluyor lanet... Ama ciddiyetini yeterince biliyorum kuzum fakat su ası ıcın kafamı Karıstıyor yan etkileri felan Ne bıleyım. Ne yapacağımızı sasırdık yuce Rabbım yardımcımız olsun Insallah. AMINBiliyomusun pero biz ailecek koronalandik. Ve kesinlikle yasamayan ciddiyetini anlamiyor.zaten anlayan olsaydi bi kdar yayilmazdi.... Ben hala sikintilarini yasiyorum. Yaptirma ihtimalim olursa kesinlikle yaptiricam.
Türk doktorların dediğim Almanyadaki Türk doktorlarınValla milliyetçilik yapamayacağım bu konuda. Aşı tecrübemiz ülke olarak yok diye biliyorum. Çok etkin bir aşı olacağını sanmıyorum yerli aşının. Umarım yanılırım da ülkemizde güzel bir başlangıç olur aşı üretimi konusunda.
Benim de var iki poşet kadar yüzüme sürücem cilde iyi geliyormuşBenimkilerin süresi doldu zaten canım da toprağa gömün falan diyorlar
Sen de bir bahane bul canım kayboluver ortalıktanDoğru söylüyorsun eşimde senle aynı şeyi söyledi acele etme bırak bakalım ne yapacak sende yapmayınca dedi ama bana yardım etmemek için kaytarıyor resmen senin dediğin gibi görümceye enişteye laf yok biz gelin olduğumuz için beklenti çok
Boğazına kaçmadıktan sonra birşey olmaz sanırım mide herşeyi öğütüyor.Benimki de geçen kağıt yediKızlar ya sert süngerler oluyor ya kızım onlardan yedi galiba bişey olur mu ki
YemesekOoff olsada yesek
Sen sadece bir ablasıyla bir araya gelmeyim derdindesin.Biz napalım dört kardeşEşin konuşacak o zaman.
Ben yeni gelinlen kv de de haftasonlari kalirdik.
Kalkip 1 saat 1.5 saat kahvalti hazirlardik. Gorumcemi ararlardi hazir sofraya gelip daha bide yaptıklarımıza laf soylerdi. İlk seneler karismadim birsey demedim. Ama zamanla sinir oluyorsun illaki. Kayinvalideme soylenmeye basladim bende. Ya da bilerek gelecekse erken gelsin dedim gelipte el tutup oturamayacagina gore. Ama o napti gelmemeyi secti. Zaten sonra bizde gitmez olduk annesi de calismaya basladi. Suan cogu zaman ayri zamanlarda gidiyoruz. Çünkü zaten biz çocuklarla curcuna öyle guzel yiyip içme kalmadi. Ama şunu soyleyebilirim. Köye ev yapacak kp. Bir iki günden fazla ablasiyla ayni yerde kalmak istemem. Çünkü illa hir gür cikiyor. O benim yaptiklarimi beğenmez ben onun vs. O yuzden herkes ayri yapsin tatilini daha iyi
Anlamadım bile insan bi öğğğ falan yapar tiksinirBoğazına kaçmadıktan sonra birşey olmaz sanırım mide herşeyi öğütüyor.Benimki de geçen kağıt yedi
Ben de katılıyorum aynen aşı bundan daha fazla zarar veremez bence dePinkpinkblue ben olucam ayni sekilde tum aileme de yaptiririm.covidin kimde nasil etki yapacagini hic kestiremiyorum.30 yasinda kronik haataligi olmayan arkadasim dun gece yogun bakima alinacakti.bir asinin bundan fazla zarar verebilcegini dusunmuyorum
Merak etme canım en kötü bahardan sonra bize sıra gelir tabi emzirme olayı olmazsaBiliyomusun pero biz ailecek koronalandik. Ve kesinlikle yasamayan ciddiyetini anlamiyor.zaten anlayan olsaydi bi kdar yayilmazdi.... Ben hala sikintilarini yasiyorum. Yaptirma ihtimalim olursa kesinlikle yaptiricam.
Bayramlarda bir araya geliriz. Bizim problem biz burda da surekli iç içeyiz hepimiz aynı mahalledeyiz.Sen sadece bir ablasıyla bir araya gelmeyim derdindesin.Biz napalım dört kardeşGeçen bayramda hep birlikteydik hepsi evli tek çocuğu var bizimki iki düşün curcunayı Kavga kıyamet üç gün kaldık bizden sonra iki görümce çocuk davasına birbirine girmiş
Amim canim insallah ama iste kikit noktayi kendiende soyledin bu kdar kotu bahsetmiyolar diye ama Allah vermesin en kotu sekilde sonuclananda var evlerden irak olsun insallah. Bizim bi akraba kronik hastaliklari vardi suan bitkisel hayatta gibi oylece yatiyor solunum desteksiz asla yapamiyor aylardir yogun bakimda yatiyor ve en kotusu kolunu kestiler ... Allahim esirgesin korusun ne diyim bir garip hayatKuzu eminim dogrudur ama bende yasamıs kadar farkındayım. Yınede buyuk kpnusmak istemem. Esim ve ailesi yasadı bılıyosun zaten. Onlarda bukadar kötü bahsetmıyolar. Ben yeterince dıkkat ettıgımi dusunuyorm demicem cunku nekadar dıkkat edersen et bıryerden buluyor lanet... Ama ciddiyetini yeterince biliyorum kuzum fakat su ası ıcın kafamı Karıstıyor yan etkileri felan Ne bıleyım. Ne yapacağımızı sasırdık yuce Rabbım yardımcımız olsun Insallah. AMIN
Evet canım.Zaten hem gecirdik hemde emziriyoruz kahvecim . Ben bu maskeyi dahada hayatimdan cikarabilecegimi zannetmiyorum...
aynii valla bizde oyleyizCanım bir hastalığı yoksa bazı çocuklar böyle olabiliyor.İlgisini çekecek nesneler ver eline.Sadece oyuncak değil kaşık,ip gibi.Benm oğlan oyuncaktan çok onlarla oynuyor.Dans ettir,müzik aç hopla dans et onu da hoplat.Bol bol hareket ettir ki yorulsun daha rahat uyur.Balon şişir bitane sen oyna hatta inik olursa o da sıkıntısız oynayabilir patlamaz böylelikle korkmaz.Evde pilates topu var kızımın ben onun üstünde hoplatıp duruyorum.Benim bebe geçen kızımla karşılıklı top atıyorduk birbirimize ona bile gülüyordu.Bize basit gelen şeyler onlara ilgi çekivi gelebiliyor.Pencereye oturtuyorum kuşlar uçtu,geldi kedi geçti falan böyle böyle oyalıyoruz gün içinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?