- 26 Ekim 2016
- 503
- 334
- 103
Canım aynı durumdayım birebir doktorum 12.haftada gececek dayan dedi şuan 9+4 teyim gun sayıyom geçsin die hiç bişeyden tat alamaz oldum evden de çıkamıomBenimde surekli midem bulaniyor kusma yok ama surekli bulanti var biseyler yiyorum biraz gecip sonra tekrar ayni bilmiyorum napacagimi tatli gormek istemiyorum peynir ekmek kurtaricim surekli tuzlu biseyler yiyorum biran once gecer ins cok kotu oluyorum midemde sanki su varmis tiksinti gibi sizler neler yiyorsunuz budurumda olan varmi ?
İçin nasıl rahat ediyorsa öyle yap canım. Başka bir doktora daha sor bakalım ne dicek.Hamile olduğunu bilmeden icenler bile korkmuş ben ne yapsam bilemedim.yarin poliklinik doktoruna mi gitsem acaba. Bu doktoru gözüm tutmadi zaten
Benimde istemiyor iste bir lokma bisey istemiyo canim ama karnim sanki saatlerce birsey yememisim gibi kaziniyor ne yemek ne aparatif yenmiyo her zaman mecbur kraker yiyorum bastiriyo tavsiye ederimYa benimde kazınıyo ama canım hiç bişe istemiyor
Ben hala baslamadim icim hic rahat degilİçin nasıl rahat ediyorsa öyle yap canım. Başka bir doktora daha sor bakalım ne dicek.
Bende antibiyotik kullanmak zorunda kaldım enfeksiyon olduğum için
Hamilelikte ilaç kullanımında mantık kar zarar hesabidir diye biliyorum. Kullanman mi bebeğe zarar verir kullanmaman mi? Buna da en iyi doktorun karar verir. Tekrar geçmiş olsunHamile olduğunu bilmeden icenler bile korkmuş ben ne yapsam bilemedim.yarin poliklinik doktoruna mi gitsem acaba. Bu doktoru gözüm tutmadi zaten
Kesinlikle kullanilmamali yaziyoProspektusune bak canim hamilelikte kullanimi yaziyodur illaki . ona gore kullanirsn yada kullanmazsn
Aksam kan geldi ve inanilmaz acı cektim aksam ve sabah yuttum gun icinde gitcem tekrar draHamilelikte ilaç kullanımında mantık kar zarar hesabidir diye biliyorum. Kullanman mi bebeğe zarar verir kullanmaman mi? Buna da en iyi doktorun karar verir. Tekrar geçmiş olsun
GünaydınGünaydın kızlar tatilimin son haftasına girdim stres oldum:/
valla gülüm bilemedimki kim sorduysa cvpladım amma isim olarak kimlere cvp yazdım bilmiyorum
valla gülüm bilemedimki kim sorduysa cvpladım amma isim olarak kimlere cvp yazdım bilmiyorum
Avusturya'da yaşıyorum canım, sen?Nerede yaşıyorsunuz? Ben de yurtdışında yaşıyorum. İlk hamileliğimde hiç test yapmamıştı doktorum, yaptırmam gerekirse bilgim olsun diye sormak istedim.
Ins gecer Ben daha 7+5 4haftam var ozaman piskolojim bozuldu resmen uyuyayimda aklima gelmesin diye ye yat ye yat modundayimCanım aynı durumdayım birebir doktorum 12.haftada gececek dayan dedi şuan 9+4 teyim gun sayıyom geçsin die hiç bişeyden tat alamaz oldum evden de çıkamıom
Ben de aynı durumdayım.Bulantıdan dışarı çıkamadım.Birşeyler yiyemeyınce hal da kalmıyor.Haftaya iş başı.nasıl olck bilmiyorumIns gecer Ben daha 7+5 4haftam var ozaman piskolojim bozuldu resmen uyuyayimda aklima gelmesin diye ye yat ye yat modundayim
Amin canım inşaAllahHaklısın canım inş tez zamandda gorursun
Bulanınca yiyordum kraker öyle olunca da yiyim teşekkür ederim canmBenimde istemiyor iste bir lokma bisey istemiyo canim ama karnim sanki saatlerce birsey yememisim gibi kaziniyor ne yemek ne aparatif yenmiyo her zaman mecbur kraker yiyorum bastiriyo tavsiye ederim
Yrn kontrolum var kalp atislarini duyali 2hafta oldu ins gelisimleride iyidir sorucam Dr bulanti icin tavsiyesi varmi diye cunku gercekten piskolojim bozuluyorBen de aynı durumdayım.Bulantıdan dışarı çıkamadım.Birşeyler yiyemeyınce hal da kalmıyor.Haftaya iş başı.nasıl olck bilmiyorum
Rica ederimBulanınca yiyordum kraker öyle olunca da yiyim teşekkür ederim canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?