2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Canım aynı durumdayım birebir doktorum 12.haftada gececek dayan dedi şuan 9+4 teyim gun sayıyom geçsin die hiç bişeyden tat alamaz oldum evden de çıkamıom

Hamile olduğunu bilmeden icenler bile korkmuş ben ne yapsam bilemedim.yarin poliklinik doktoruna mi gitsem acaba. Bu doktoru gözüm tutmadi zaten
İçin nasıl rahat ediyorsa öyle yap canım. Başka bir doktora daha sor bakalım ne dicek.
Bende antibiyotik kullanmak zorunda kaldım enfeksiyon olduğum için

Hamile olduğunu bilmeden icenler bile korkmuş ben ne yapsam bilemedim.yarin poliklinik doktoruna mi gitsem acaba. Bu doktoru gözüm tutmadi zaten
Hamilelikte ilaç kullanımında mantık kar zarar hesabidir diye biliyorum. Kullanman mi bebeğe zarar verir kullanmaman mi? Buna da en iyi doktorun karar verir. Tekrar geçmiş olsun

günaydınlar kızlar.bugun en rahat ve sevdiğim pantolonum sanki karnımı sıkıyor artık.bariz karnım belirdi.annem gelmişti şok oldu.kızım karnın şişmiş miden bağırsakların mı acaba öyle gösteren dedi.gerçwkten hazımsızlığım var midemi çok şiş hissediyorum.ama elbilerde hafiften sıkmaya başladı.sürekli bişeyler atıştırmam gerekiyo yoksa midembulanıyo.aralarda kaldım yesem çok şişiyorum yemesem bulantıdan mahvoluyorum.bu hafta dr gidip bi çare isteyecem

Canım aynı durumdayım birebir doktorum 12.haftada gececek dayan dedi şuan 9+4 teyim gun sayıyom geçsin die hiç bişeyden tat alamaz oldum evden de çıkamıom
Ins gecer Ben daha 7+5 4haftam var ozaman piskolojim bozuldu resmen uyuyayimda aklima gelmesin diye ye yat ye yat modundayim

Benimde istemiyor iste bir lokma bisey istemiyo canim ama karnim sanki saatlerce birsey yememisim gibi kaziniyor ne yemek ne aparatif yenmiyo her zaman mecbur kraker yiyorum bastiriyo tavsiye ederim
Bulanınca yiyordum kraker öyle olunca da yiyim teşekkür ederim canm

Ben de aynı durumdayım.Bulantıdan dışarı çıkamadım.Birşeyler yiyemeyınce hal da kalmıyor.Haftaya iş başı.nasıl olck bilmiyorum
Yrn kontrolum var kalp atislarini duyali 2hafta oldu ins gelisimleride iyidir sorucam Dr bulanti icin tavsiyesi varmi diye cunku gercekten piskolojim bozuluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…