2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bizimde eşim de negatif cikti. İsyerinde yaptilar... Aşı çıkarsa ben kendimize yaptirmak istiyodum. Ama emzirenler olmuyormuş. Eşimde yaptircak mi bilmiyorum

Bizimde eşim de negatif cikti. İsyerinde yaptilar... Aşı çıkarsa ben kendimize yaptirmak istiyodum. Ama emzirenler olmuyormuş. Eşimde yaptircak mi bilmiyorum
Sizin çok oldu zaten canım.
Ben yaptırmayacaktım düşünmüştüm emzirme durumunu ama eşimin yaptıramayacağını düşünmemiştim.
İşleri de açılırsa streslerden stres beğen artık.

Çok üzgünüm ama huy o.

Sizin çok oldu zaten canım.
Ben yaptırmayacaktım düşünmüştüm emzirme durumunu ama eşimin yaptıramayacağını düşünmemiştim.
İşleri de açılırsa streslerden stres beğen artık.
Benim esim, kv kaynim çalışıyor, kardesimde öyle. Mecbur görüşüyoruz. Hatta gorumcem dukkandan cikiyo bize geliyo. Deliriyorum ama bişey diyemiyorum

Kizlar bizim sipanin ust disi patlamis ucu gorunuyor 2 gundur dislerini birbirine surtuyor kıyir kiyir ay nasil icim gidiyor :)
Onu bizimki de yapıyor içim gıcıklanıyor benim de bi de çok komik gözüküyor yaparken sinirlenmiş te dişlerini sıkıyormuş gibi

Gecen hafta besikten tutunup kalkmaya baslamisti. 2 gundur her yerden tutunup kalkıyor. Galiba mutlu sona az kaldi ayvayi yedik yurumeyi oturtana kadar. Bugun camda dikilmiş düşmüş, cok agladi. Kaşının üzeri hâla kipkirmizi

Kızlar güveneniliyor öusunuz ya bugğn bir adamın konuşmasını izledim kanıtlı belgeli diyor çin aşısınon öyle zararlarını anlatmış ki ben güvenemiyorum

Birde kızları uyari olarak yazmak istedim.
Eslem bugün mama sandalyesinden kafa üstü düşüyordu resmen. Ben yaninda olmasam gitmisti. Bilerek mudahale etmedim ne yapacağını gormek istedim. Çünkü ugrasiyodu yapamiyodu. Resmen iki ayaginida cikardi ve sarkti. Asla kemersiz birakmamak lazim artik herseye aşırı dikkat etmemiz gerekiyor :'( allah korusun besikten bile korkuyorum korkulugunu hep yukari kaldırıyorum. Bide uyurken yatirmak cok zor uyaninca indirip uyutunca kaldiriyorum unutcam diye aklim cikiyo. Çünkü kalkar kalkmaz direkt dikiliyor artik

Sinirimi bozan şu oldu ben mutfağı toplamışım çocukları sofra da doğru dürüst yemedikleri için yatmadan önce bi şeyler yedirdi kaseyi yıkamadan lavaboda bıraktı gitti yattı sabahta erken kalkıp gidiyorlar niye o kaseyi öyle bırakıp gidiyor yıkayıp koysun ben onca şeyi toparlamışım o niye o kadarını yapmıyor eşimde belki sabah yıkardı giderken yataklarını toparlayıp çıkıp gidiyorlar diyor bilmiyorum ben mi çok hassasım o mu çok rahat şimdi aramızda bi sorum olsa annesine anlatıyor annesi de bana tavır alıyor hatta eşimi dolduruyor üzülen yine ben oluyorum görümce hanım kocasının ailesiyle hiç görüşmüyor ben onlarla muhatap olmak zorunda kalıyorum geçim olsun diyorum iyilik olsun diyorum eşim iyi diyorum evimiz yerimiz ayrı diyorum çocuklarım var yuvam yıkılmasın diyorum ama giden benden gidiyor sinirlerim bozuluyor

Görümcemin iki oğlu var ikisi de birbirinden beter haftasonundan haftasonuna görüşüyoruz o da her haftasonu değil ama bu ara üst üste görüştük her haftasonu geldiler gerçekten huysuz geçimsiz bi çocukları var ama kimse çocuğuna toz kondurmuyor gerçekten zor oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…