Ben bunu kaçırmışım ya.Pink zaten sen geçirdin ya sana yapmıcaklarmış her halükarda. Geçirmeyenler öncelikli
Bizimde eşim de negatif cikti. İsyerinde yaptilar... Aşı çıkarsa ben kendimize yaptirmak istiyodum. Ama emzirenler olmuyormuş. Eşimde yaptircak mi bilmiyorumEvet canım.
Söyledim mi bilmiyorum evde test yaptık biz, ne kadar güvenilirse artık.
Bende antikor çıktı, eşimde çıkmadı.
Dikkat etmezsek yine başımızda yani.
Maskeyi ben de bilmiyorum ne zaman nasıl çıkarabileceğiz...
Suresi olacakmis. Mesela ekimde geçirdin 6 ay sonra olabileceksin. Bizim her halukarda olmamiz lazim mesela nisanda gecirdikBen bunu kaçırmışım ya.
Eşim de olamayacak yani
Çiçek varsa dök vitamin olsunBenimkilerin süresi doldu zaten canım da toprağa gömün falan diyorlar
Sizin çok oldu zaten canım.Bizimde eşim de negatif cikti. İsyerinde yaptilar... Aşı çıkarsa ben kendimize yaptirmak istiyodum. Ama emzirenler olmuyormuş. Eşimde yaptircak mi bilmiyorum
Çok üzgünüm ama huy o.Bide kızlar benim oğlum hiç durmuyor gözünü açtığı gibi mizlanmaya başlıyor. Uykusunu alsa da ağlıyor almasa da ağlıyor açsa da ağlıyor toksa da ağlıyor yani bunun başka nedeni mi var bi hastalığı mi var ne olacak böyle hiç biseyle oyalanmaz hiç gülmez değişik sesler çıkarmaz sadece mizlanir hep huysuz hep huzursuz hep mutsuz bide uyku gerilemesi de var. Başlarda normaldir dedim huysuzlugu ama şimdi doktora mı götürsek diyorum ne yapmam lazım varmi bebeği böyle olan yoksa ben çıldıracağımmmmmmmmmmmmm
Benim esim, kv kaynim çalışıyor, kardesimde öyle. Mecbur görüşüyoruz. Hatta gorumcem dukkandan cikiyo bize geliyo. Deliriyorum ama bişey diyemiyorumSizin çok oldu zaten canım.
Ben yaptırmayacaktım düşünmüştüm emzirme durumunu ama eşimin yaptıramayacağını düşünmemiştim.
İşleri de açılırsa streslerden stres beğen artık.
Babam diyor bir cicege kandinmi :) kandim ben dedim.o kadarda cabuk kanarim :)Vayyy harika dusunceli bi gelin adayi
Cikarken zorlanir en fazla canım afiyet olsun :)Kızlar ya sert süngerler oluyor ya kızım onlardan yedi galiba bişey olur mu ki
Blw nin zararlarıCikarken zorlanir en fazla canım afiyet olsun :)
Onu bizimki de yapıyor içim gıcıklanıyor benim deKizlar bizim sipanin ust disi patlamis ucu gorunuyor 2 gundur dislerini birbirine surtuyor kıyir kiyir ay nasil icim gidiyor :)
Eslemin 8. Disi de patladk. Bizim kiyir kiyir degil artik bildigin gacırdiyoKizlar bizim sipanin ust disi patlamis ucu gorunuyor 2 gundur dislerini birbirine surtuyor kıyir kiyir ay nasil icim gidiyor :)
Sinirimi bozan şu oldu ben mutfağı toplamışım çocukları sofra da doğru dürüst yemedikleri için yatmadan önce bi şeyler yedirdi kaseyi yıkamadan lavaboda bıraktı gitti yattı sabahta erken kalkıp gidiyorlar niye o kaseyi öyle bırakıp gidiyor yıkayıp koysun ben onca şeyi toparlamışım o niye o kadarını yapmıyor eşimde belki sabah yıkardı giderken yataklarını toparlayıp çıkıp gidiyorlar diyor bilmiyorum ben mi çok hassasım o mu çok rahat şimdi aramızda bi sorum olsa annesine anlatıyor annesi de bana tavır alıyor hatta eşimi dolduruyor üzülen yine ben oluyorum görümce hanım kocasının ailesiyle hiç görüşmüyor ben onlarla muhatap olmak zorunda kalıyorum geçim olsun diyorum iyilik olsun diyorum eşim iyi diyorum evimiz yerimiz ayrı diyorum çocuklarım var yuvam yıkılmasın diyorum ama giden benden gidiyor sinirlerim bozuluyorSen de bir bahane bul canım kayboluver ortalıktanEşinin ailesi sonuçta görüşmemek olmaz.Eşim ne zaman beni kalabalıkta iş yapıyor gerse yormayın benim karımı der takılır.Benim iki görümcem de bırsk annelerinin evini benim evde bile yardımcı olurlar sağolsunlar.Şimdi bile büyüğü sen çocuğuna bak ben yaparım der.
Ay canım bir süre yapıyor sonra bıraktı bizimki gıcır gicirdi hayırlı olsunKizlar bizim sipanin ust disi patlamis ucu gorunuyor 2 gundur dislerini birbirine surtuyor kıyir kiyir ay nasil icim gidiyor :)
Görümcemin iki oğlu var ikisi de birbirinden beter haftasonundan haftasonuna görüşüyoruz o da her haftasonu değil ama bu ara üst üste görüştük her haftasonu geldiler gerçekten huysuz geçimsiz bi çocukları var ama kimse çocuğuna toz kondurmuyor gerçekten zor oluyorSen sadece bir ablasıyla bir araya gelmeyim derdindesin.Biz napalım dört kardeşGeçen bayramda hep birlikteydik hepsi evli tek çocuğu var bizimki iki düşün curcunayı Kavga kıyamet üç gün kaldık bizden sonra iki görümce çocuk davasına birbirine girmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?