2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Aaa soylemedinn galiba cnm yada ben gozden kacirdim bilmiyorum. Yaa bak goruyormusun dogru olsun olmasin tedirgin etmeye yetiyor

Ay evet açken bile oturmuyor hemen ayakta.
Kemerini de beceremedim herhalde ordan da kaçıyor.
Fena oldu, oğlum mama sandalyesinde ayağa kalkılabildiğini anladığında 2 yaşında falandı herhalde

Bizimki her gün bir kere düşer minimum alıştık artık başlığını bazen takmıyorum düşünce üzülüyorum sonra azda olsa canının yanmasını engelliyordur diye düşünüyorum Bu foto da sana gelsin yaklaşık bir ay öncesi

Eklentiler

• 0CD493B1-3C6D-43D6-A3D4-73EB93DAA259.webp
    33,1 KB · Görüntüleme: 33
Kızlar ya oğlum yataktan düştü. Moralim bozuk. Tam önündeydim. Eşimle konuşuyorduk. kenardan komidinle yatağın arasına düştü tam. Görmedim de nsıl düştüğünü eşime bakıyordum o sıra. Yüz üstüydü yerde. Yüzü çarptı heralde biraz yüzü kızarsı ama hiç ses çıkmadı düşerken. Ağladı biraz sonra sustu. Geçen sefer düştüğünde daha çok ağlamıştı. Bunda biraz korkudan ağladı. Uyutmuyim dedimde çok uykusu vardı uyudu şimdi. Birşey olmaz inşallah ya. Bir yeri ağrısa ağlardı dimi. Ufff kaşla göz arasında ya.

Geçmiş olsun canım, birşey olmamıştır inşallah. Çok şiddetli düşseydi veya Allah korusun bir yere başı değseydi farkederdin sanki yaa. Artık çok dikkatli olmamız gerekiyor. Allah korusun yavrularımızı kazalardan belalardan. Ben beşiğine bile koymuyorum. Hem çok dönüyor uyurken beşik rahat olmuyor. Hem de yüksek olması korkutuyor. Yer yatağında uyutuyorum ikisini de.

Ya normalde dikkat ediyor artık bir yer yüksekse önce bakıyor yüksek olduğunu anlayıp ters dönüp iniyor. Yüksek yerden inmeyi öğrendi aslında koltuktan falan kendi başına iniyor artık. Ama bunda nasıl oldu anlayamadım bende göremedim o da dengesini kaybetti heralde aşağı bakarken. Önce komidine indi ordan araya düştü heralde yoksa direk yataktan düşse ses gelirdi. Bende dediğin gibi yine de yüksek yerlerde bırakmıyorum akşamları anne yanı beşikte yatırıyorum. Korkuluk kullanmıyoruz. Gündüzleride montessori yatağında yatırıyorum. Ondan zaten alçak olduğu için uyanınca inip yanımıza geliyor artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…