- 19 Mayıs 2018
- 3.745
- 6.377
- 158
- 32
Maşallah miniğime10 Aylık olucak 2 gün sonra kuzum
Canım benim bişey olsa çok ağlardıKızlar ya oğlum yataktan düştü. Moralim bozuk. Tam önündeydim. Eşimle konuşuyorduk. kenardan komidinle yatağın arasına düştü tam. Görmedim de nsıl düştüğünü eşime bakıyordum o sıra. Yüz üstüydü yerde. Yüzü çarptı heralde biraz yüzü kızarsı ama hiç ses çıkmadı düşerken. Ağladı biraz sonra sustu. Geçen sefer düştüğünde daha çok ağlamıştı. Bunda biraz korkudan ağladı. Uyutmuyim dedimde çok uykusu vardı uyudu şimdi. Birşey olmaz inşallah ya. Bir yeri ağrısa ağlardı dimi. Ufff kaşla göz arasında ya.
Aynen valla bende kıyamıyorum duruyorlar hala dolaptaAyy cok kolay at dedin ya..ne zorluklarla ne meme acilariyla sagmistim ben onlari
Ceset gibiydi b.kuIyi b.kunda boncuk var diyebilirsin
Hahah güldüm ama kusura bakma arkadaşımYa varya kadının günahını da almak istemiyorum da. Ne zaman kv ile konuşsak çocuğa uzaktan bile zarar veriyor şaka gibi. Görüntülü konuştuk akşam. Koltuktan iniyordu oğlum. Ayy benim oğlum artıkk kendi başına koltuktan da mı iniyormuşş aferin ona dedi. Tam uyuycak vakit düşmeyen çocuk yataktan düştü ya. Hiç maşallah dediği yok çocuğa bir dua et ya maşallah de. Sinir geldi bana yine akşam akşam
Yok canım ben de olmadım ya henüz, senin adına çok sevindim gözün aydın kuzum darısı bana inşallahBugun adetimi oldum hic ihtimal olmamasına ragemn ustumdem bi yuk kallti gercekten1917pinkterest cnm hala olmadiysan geciktigi gunden itibaren 5gun dogumkontrol hapini aldim aksam icmedim sabahina olmusum
Yarın bende arayacağım bokunda süngerCeset gibiydi b.kuama tabi yinede inceledim
Kesin benim ogkumda o civarda anlar benimki icinde yatiyo yastikda varAy evet açken bile oturmuyor hemen ayakta.
Kemerini de beceremedim herhalde ordan da kaçıyor.
Fena oldu, oğlum mama sandalyesinde ayağa kalkılabildiğini anladığında 2 yaşında falandı herhalde
OhhhBugun adetimi oldum hic ihtimal olmamasına ragemn ustumdem bi yuk kallti gercekten1917pinkterest cnm hala olmadiysan geciktigi gunden itibaren 5gun dogumkontrol hapini aldim aksam icmedim sabahina olmusum
Utu yapiyodum ben ida ablasinin cantasini kemiriyoduOglanlar cok fena cnm
Olmadi ptt kargoyoa bana yollarsin iyice fosillesirYarın bende arayacağım bokunda süngereldivenler çubuklar hazırlansın
Geçmiş olsun canım sizede. Bizim ki klasik saat başı uyandı şimsi tekrar uyuttumCanım benim bişey olsa çok ağlardıBizimkide babasıyla oynarken atlamış üstünden kafasını vurmuş yere bu akşam kızardı kafası. Dediğin gibi uyku saati geldi uyuttum bende . Uyanmadı da daha bende huzursuz oldum bekliyorum ama bişey olmamıştır
Cok gecmis olsunn canim bisey olsa bebcede belli ederdi. Hepde aksi gibi uyuyacaklri zaman dusuerler yada uyku bastirirKızlar ya oğlum yataktan düştü. Moralim bozuk. Tam önündeydim. Eşimle konuşuyorduk. kenardan komidinle yatağın arasına düştü tam. Görmedim de nsıl düştüğünü eşime bakıyordum o sıra. Yüz üstüydü yerde. Yüzü çarptı heralde biraz yüzü kızarsı ama hiç ses çıkmadı düşerken. Ağladı biraz sonra sustu. Geçen sefer düştüğünde daha çok ağlamıştı. Bunda biraz korkudan ağladı. Uyutmuyim dedimde çok uykusu vardı uyudu şimdi. Birşey olmaz inşallah ya. Bir yeri ağrısa ağlardı dimi. Ufff kaşla göz arasında ya.
Oy benim datlu gelinim yaa findik kurdu gelinimCanım benim bişey olsa çok ağlardıBizimkide babasıyla oynarken atlamış üstünden kafasını vurmuş yere bu akşam kızardı kafası. Dediğin gibi uyku saati geldi uyuttum bende . Uyanmadı da daha bende huzursuz oldum bekliyorum ama bişey olmamıştır
Aynen batıyor vall eskiden bu kadar batmaZdı niyese artık çok batıyor.Hahah güldüm ama kusura bakma arkadaşımne yapsalar ne deseler batıyor dimi
Yi naneleri yi yi sonra darisi basima adet oliiiim deYok canım ben de olmadım ya henüz, senin adına çok sevindim gözün aydın kuzum darısı bana inşallah
Sakar kenafir kac km oteden nazar degdirmisYa varya kadının günahını da almak istemiyorum da. Ne zaman kv ile konuşsak çocuğa uzaktan bile zarar veriyor şaka gibi. Görüntülü konuştuk akşam. Koltuktan iniyordu oğlum. Ayy benim oğlum artıkk kendi başına koltuktan da mı iniyormuşş aferin ona dedi. Tam uyuycak vakit düşmeyen çocuk yataktan düştü ya. Hiç maşallah dediği yok çocuğa bir dua et ya maşallah de. Sinir geldi bana yine akşam akşam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?