2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ya varya kadının günahını da almak istemiyorum da. Ne zaman kv ile konuşsak çocuğa uzaktan bile zarar veriyor şaka gibi. Görüntülü konuştuk akşam. Koltuktan iniyordu oğlum. Ayy benim oğlum artıkk kendi başına koltuktan da mı iniyormuşş aferin ona dedi. Tam uyuycak vakit düşmeyen çocuk yataktan düştü ya. Hiç maşallah dediği yok çocuğa bir dua et ya maşallah de. Sinir geldi bana yine akşam akşam

Canım benim bişey olsa çok ağlardı Bizimkide babasıyla oynarken atlamış üstünden kafasını vurmuş yere bu akşam kızardı kafası. Dediğin gibi uyku saati geldi uyuttum bende . Uyanmadı da daha bende huzursuz oldum bekliyorum ama bişey olmamıştır

Hahah güldüm ama kusura bakma arkadaşım ne yapsalar ne deseler batıyor dimi

Bugun adetimi oldum hic ihtimal olmamasına ragemn ustumdem bi yuk kallti gercekten 1917pinkterest cnm hala olmadiysan geciktigi gunden itibaren 5gun dogumkontrol hapini aldim aksam icmedim sabahina olmusum
Yok canım ben de olmadım ya henüz, senin adına çok sevindim gözün aydın kuzum darısı bana inşallah

Ay evet açken bile oturmuyor hemen ayakta.
Kemerini de beceremedim herhalde ordan da kaçıyor.
Fena oldu, oğlum mama sandalyesinde ayağa kalkılabildiğini anladığında 2 yaşında falandı herhalde
Kesin benim ogkumda o civarda anlar benimki icinde yatiyo yastikda var yatiyo bide bacagini sallandiriyor keyifliyse tabi

Geçmiş olsun canım sizede. Bizim ki klasik saat başı uyandı şimsi tekrar uyuttum

Cok gecmis olsunn canim bisey olsa bebcede belli ederdi. Hepde aksi gibi uyuyacaklri zaman dusuerler yada uyku bastirir . Nasilsin nasil hecti kirmizi oda

Oy benim datlu gelinim yaa findik kurdu gelinim kiyamam kuzum .kafasininn arkasina dusmeleri tehlikeli cnm digerlerinde cok bisey olmuyo biliyosumdur belkide yibede soylim belki bimeyen arkadas vardir.

Hahah güldüm ama kusura bakma arkadaşım ne yapsalar ne deseler batıyor dimi
Aynen batıyor vall eskiden bu kadar batmaZdı niyese artık çok batıyor.
Sabah video çektim oğlumu uyandıktan sonra bezini pijamasını değiştiriyordum. Bizimkide çok zor giyinir neyse yatağında beziyle kaldı şapşik oynuyup duruyor oturuyor klkıyor bir takım şebeklikler videoya çektim. Kv attım akşam. Diyorki videoyu izledim ay dedim bunlar çocuğu niye soydular bu soğukta hasta etcekler üşütcek çocuğu dedim diyor.
Bende diycektim çocuk bir hasta olsun istedim ondan çıplak dolaştırıyorum da neyse dedim içine konuş

Sakar kenafir kac km oteden nazar degdirmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…