2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Cok gecmis olsunn canim bisey olsa bebcede belli ederdi. Hepde aksi gibi uyuyacaklri zaman dusuerler yada uyku bastirir . Nasilsin nasil hecti kirmizi oda
Kırmızı oda fena değildi de bugün hep ben konuştum adam dinledi son 10 dkaika konuştu. Gerçi tespitleri güzeldi hoşuma gitti. Çift gelseniz dahaçabuk çözünleriz dedi. Ben dedim önce ben bir anlatiyim 1seans daha dinleyin beni çözelim sorunlarımı sonra çiftte katılırız inş ama tabi ilk seans pek faydalı olmadı. 50 dakika zaten ne sığarki 50 dakikaya

Her aksam uyku oncesi bi yarim saat sadece zibinla tutuyorum cunku hastalansin istiyorum #uveyana

Enn azindan icin isinmis anlatabilmissin canim ilk adim bu insallah daha guzel geri donusler alirsin rahatlarsin

Kizlar sizinkilerde oylemi naynini naynini die oynatmaya calisiyolar her firsatta sizsiniz naynini ayimi oynatiyosunuz yeaa . Bemde aksam huu huu hu allah die video cektim oda kafa salladi ritim tuttu

Hasat nirdesin hasat ayazi uyuttun yeni hasat mi ekiyosunuz napiyosuniz bakiiim iyiki dogdun fafenki Hasatzamani
Kiz erteleyip duruyorum fafenki hic canim istemiyor birgun kacamayacagim ama bakalim :) bugun gec uyuttum disariya cikmistik pasta vs almak icin arabadan cikarmadik ama araba yolculugu bile yormustu oglenden sonraki uykusu uzun surunce cnm gec uyutayim dedim.15 dk oldu uyuyali anca geldim :)

azılar geliyor cnm kopek disleri azilar butun damaklar sis bi azı daha da sis benimkiler bi tuhaf bi kac tane ayni anda cikariyorlar her gece su an agri kesici veriyorum bi anda agliyor surekli de inliyordu cnm o yuzden boyle yapiyorum artik bi kac hafta boyle gider yazkk kulaklari nasil ovaliyor taa kulaga vuruyor galiba

Hahahaha iyi birazdan sobeler seninki

Kizlar sizinkilerde oylemi naynini naynini die oynatmaya calisiyolar her firsatta sizsiniz naynini ayimi oynatiyosunuz yeaa . Bemde aksam huu huu hu allah die video cektim oda kafa salladi ritim tuttu
Allah seni kiz :) biz daha cok sallan sallan sallan diyoruz sallaniyor ileri geri :)

İnşallah canım ya evet içim ısındı adama. Gerçekten iyi geldi biraz. İnşallah faydası olur. Yoruldum artık mutsuz olmaktan.
Insallah Alalhinnizniyle mutlu hunler kapinda olucak canim. Bak ne dicem yatak odanin camina kucuk bir bardaga sirkeli su karisimi koy zamanla ucuyor su bitikce tekrarla senelerdir yaparim iyi geldihine inaniyorum ne zaman bitse farketmesem kavga ediyoruz sirkeli suyla duygusal bag kurmuada olabilirim

Zaten temizlikten sonra evin koselerine sirkeli su veya gul suyu damlatin diyorlar ne kadar dogru bilemedim :)

m b r canim husmene kalem suresini dinletirmisin yatirmadan once sanki sakinlik veriyor tesadufen gormustum deniyorum bende .
A bak dua denilince bende dinletirdim ayaz 3 4 aylikken faydasini cok gordum surenin adini bilmiyorum ama uyurken okunacak dua diye geciyor brbeklerde

Hahaha deniycem kuzum sağol. Zaten sirkeli su kötü enerjiyi alır derler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…