- 19 Mayıs 2018
- 3.745
- 6.377
- 158
- 32
Kırmızı oda fena değildi de bugün hep ben konuştum adam dinledi son 10 dkaika konuştu. Gerçi tespitleri güzeldi hoşuma gitti. Çift gelseniz dahaçabuk çözünleriz dedi. Ben dedim önce ben bir anlatiyim 1seans daha dinleyin beni çözelim sorunlarımı sonra çiftte katılırız inşCok gecmis olsunn canim bisey olsa bebcede belli ederdi. Hepde aksi gibi uyuyacaklri zaman dusuerler yada uyku bastirir. Nasilsin nasil hecti kirmizi oda
Her aksam uyku oncesi bi yarim saat sadece zibinla tutuyorum cunku hastalansin istiyorumAynen batıyor vall eskiden bu kadar batmaZdı niyese artık çok batıyor.
Sabah video çektim oğlumu uyandıktan sonra bezini pijamasını değiştiriyordum. Bizimkide çok zor giyinir neyse yatağında beziyle kaldı şapşik oynuyup duruyor oturuyor klkıyor bir takım şebeklikler videoya çektim. Kv attım akşam. Diyorki videoyu izledim ay dedim bunlar çocuğu niye soydular bu soğukta hasta etcekler üşütcek çocuğu dedim diyor.
Bende diycektim çocuk bir hasta olsun istedim ondan çıplak dolaştırıyorum da neyse dedim içine konuş
Ben attim cnm bebise verip zehirleyecegime doktum hepsini :)Ayy cok kolay at dedin ya..ne zorluklarla ne meme acilariyla sagmistim ben onlari
Enn azindan icin isinmis anlatabilmissin canim ilk adim buKırmızı oda fena değildi de bugün hep ben konuştum adam dinledi son 10 dkaika konuştu. Gerçi tespitleri güzeldi hoşuma gitti. Çift gelseniz dahaçabuk çözünleriz dedi. Ben dedim önce ben bir anlatiyim 1seans daha dinleyin beni çözelim sorunlarımı sonra çiftte katılırız inşama tabi ilk seans pek faydalı olmadı. 50 dakika zaten ne sığarki 50 dakikaya
Kiz erteleyip duruyorum fafenki hic canim istemiyor birgun kacamayacagim ama bakalim :) bugun gec uyuttum disariya cikmistik pasta vs almak icin arabadan cikarmadik ama araba yolculugu bile yormustu oglenden sonraki uykusu uzun surunce cnm gec uyutayim dedim.15 dk oldu uyuyali anca geldim :)Hasat nirdesin hasat ayazi uyuttun yeni hasat mi ekiyosunuz napiyosuniz bakiiimiyiki dogdun fafenki Hasatzamani
azılar geliyor cnm kopek disleri azilar butun damaklar sis bi azı daha da sis benimkiler bi tuhaf bi kac tane ayni anda cikariyorlar her gece su an agri kesici veriyorum bi anda agliyor surekli de inliyordu cnm o yuzden boyle yapiyorum artik bi kac hafta boyle gider yazkk kulaklari nasil ovaliyor taa kulaga vuruyor galibaCanım ya seninki hatırladığım kadarıyla ilk aylarında bile gece uykusu düzenliydi sıkıntısı olmasa kalkıp durmaz büyük ihtimal diş sıkıntısı vardır.Benimki önce bir bağrınıyor ardından gaz sesiBaşka bir şeye kalkmıyor başka.
Hahahaha iyi birazdan sobeler seninkiKiz erteleyip duruyorum fafenki hic canim istemiyor birgun kacamayacagim ama bakalim :) bugun gec uyuttum disariya cikmistik pasta vs almak icin arabadan cikarmadik ama araba yolculugu bile yormustu oglenden sonraki uykusu uzun surunce cnm gec uyutayim dedim.15 dk oldu uyuyali anca geldim :)
İnşallah canım ya evet içim ısındı adama. Gerçekten iyi geldi biraz. İnşallah faydası olur. Yoruldum artık mutsuz olmaktan.Enn azindan icin isinmis anlatabilmissin canim ilk adim buinsallah daha guzel geri donusler alirsin rahatlarsin
Allah seni kiz :) biz daha cok sallan sallan sallan diyoruz sallaniyor ileri geri :)Kizlar sizinkilerde oylemi naynini naynini die oynatmaya calisiyolar her firsattasizsiniz naynini ayimi oynatiyosunuz yeaa . Bemde aksam huu huu hu allah die video cektim oda kafa salladi ritim tuttu
Insallah Alalhinnizniyle mutlu hunler kapinda olucak canim. Bak ne dicem yatak odanin camina kucuk bir bardaga sirkeli su karisimi koy zamanla ucuyor su bitikce tekrarla senelerdir yaparim iyi geldihine inaniyorum ne zaman bitse farketmesem kavga ediyoruzİnşallah canım ya evet içim ısındı adama. Gerçekten iyi geldi biraz. İnşallah faydası olur. Yoruldum artık mutsuz olmaktan.
Cok yoruldum hic halim yok :)Hahahaha iyi birazdan sobeler seninki
Oda olur tabiAllah seni kiz :) biz daha cok sallan sallan sallan diyoruz sallaniyor ileri geri :)
Zaten temizlikten sonra evin koselerine sirkeli su veya gul suyu damlatin diyorlar ne kadar dogru bilemedim :)Insallah Alalhinnizniyle mutlu hunler kapinda olucak canim. Bak ne dicem yatak odanin camina kucuk bir bardaga sirkeli su karisimi koy zamanla ucuyor su bitikce tekrarla senelerdir yaparim iyi geldihine inaniyorum ne zaman bitse farketmesem kavga ediyoruzsirkeli suyla duygusal bag kurmuada olabilirim
Su anlik gelebilecek modda degil ama sagi solu belli olmaz tabii :)Ben karismam
Yallah cinler yallah kışkış cinler kışkışZaten temizlikten sonra evin koselerine sirkeli su veya gul suyu damlatin diyorlar ne kadar dogru bilemedim :)
A bak dua denilince bende dinletirdim ayaz 3 4 aylikken faydasini cok gordum surenin adini bilmiyorum ama uyurken okunacak dua diye geciyor brbeklerdem b r canim husmene kalem suresini dinletirmisin yatirmadan once sanki sakinlik veriyor tesadufen gormustum deniyorum bende .
Hahaha deniycem kuzum sağol. Zaten sirkeli su kötü enerjiyi alır derler.Insallah Alalhinnizniyle mutlu hunler kapinda olucak canim. Bak ne dicem yatak odanin camina kucuk bir bardaga sirkeli su karisimi koy zamanla ucuyor su bitikce tekrarla senelerdir yaparim iyi geldihine inaniyorum ne zaman bitse farketmesem kavga ediyoruzsirkeli suyla duygusal bag kurmuada olabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?