- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Busue iste canim yaklasik 7 dk . 2 tuer dinlettim sonra dalmisim bi baktim mezdeke caliyoA bak dua denilince bende dinletirdim ayaz 3 4 aylikken faydasini cok gordum surenin adini bilmiyorum ama uyurken okunacak dua diye geciyor brbeklerde
Aynem canimHahaha deniycem kuzum sağol. Zaten sirkeli su kötü enerjiyi alır derler.
+1 gel sarilalimKizlar sizin bebelerin hareketlerini gorunce benimkinin ne kadar tembel oldugunu anliyorum :)
Seninki benimkinden hareketli ilk sira benim :)+1 gel sarilalim
Ellerin bebesi mama sandalyesinden intihar tesebbusunde bulunuyo benimki mama sandalyesininn icinde yatiyoKizlar sizin bebelerin hareketlerini gorunce benimkinin ne kadar tembel oldugunu anliyorum :)
Tamam once sizSeninki benimkinden hareketli ilk sira benim :)
Benimkinin farki yok :) bu ay guncelleme alkış,öpucuk,sallan sallan birde ceyregin ceyregi dis :) baska birsey yok.Ellerin bebesi mama sandalyesinden intihar tesebbusunde bulunuyo benimki mama sandalyesininn icinde yatiyo
Annemin dalga gectigi montu gordunmu :)Tamam once siz
Benimkide olumume yurume istegi 2 ceyrek + 1 gr dis hu Allah araba surme bide cani isterse anme baba mama dioBenimkinin farki yok :) bu ay guncelleme alkış,öpucuk,sallan sallan birde ceyregin ceyregi dis :) baska birsey yok.
Gordum ve bayildimAnnemin dalga gectigi montu gordunmu :)
Bak seninki benimkinden onde :)Benimkide olumume yurume istegi 2 ceyrek + 1 gr dis hu Allah araba surme bide cani isterse anme baba mama dio
Cocugumuda tasiyorum onunu acinca kaymiyor :)Gordum ve bayildim
bizimki de pepee nin muziklere oyle yapiyor ritim tutuyor kizimda ben de dapşini dapoynatirdimKizlar sizinkilerde oylemi naynini naynini die oynatmaya calisiyolar her firsattasizsiniz naynini ayimi oynatiyosunuz yeaa . Bemde aksam huu huu hu allah die video cektim oda kafa salladi ritim tuttu
tmm acayim bim b r canim husmene kalem suresini dinletirmisin yatirmadan once sanki sakinlik veriyor tesadufen gormustum deniyorum bende .
Kankaaa sen dedin bana mutlu evliliğin sırrı nanede diyeYi naneleri yi yi sonra darisi basima adet oliiiim debak bana hic nane yiyomuyum
Dogru demisimnKankaaa sen dedin bana mutlu evliliğin sırrı nanede diye
Geçmeyecek birşey mi yaniÇok üzgünüm ama huy o.
dinlettim ayakta uyudu ama yatirinca bi bakmak gerekm b r canim husmene kalem suresini dinletirmisin yatirmadan once sanki sakinlik veriyor tesadufen gormustum deniyorum bende .
Veriyorum elime geçeni 5 dakika sıkılıyor başlıyor yineCanım bir hastalığı yoksa bazı çocuklar böyle olabiliyor.İlgisini çekecek nesneler ver eline.Sadece oyuncak değil kaşık,ip gibi.Benm oğlan oyuncaktan çok onlarla oynuyor.Dans ettir,müzik aç hopla dans et onu da hoplat.Bol bol hareket ettir ki yorulsun daha rahat uyur.Balon şişir bitane sen oyna hatta inik olursa o da sıkıntısız oynayabilir patlamaz böylelikle korkmaz.Evde pilates topu var kızımın ben onun üstünde hoplatıp duruyorum.Benim bebe geçen kızımla karşılıklı top atıyorduk birbirimize ona bile gülüyordu.Bize basit gelen şeyler onlara ilgi çekivi gelebiliyor.Pencereye oturtuyorum kuşlar uçtu,geldi kedi geçti falan böyle böyle oyalıyoruz gün içinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?