Senin pek öyle gibi durmuyor canım ablayla baya oynuyorHepimizde öyle canım
Sen bu aralar naneye tövbe mi ettin yoksaaaDogru demisimn
Gaz damlası çok çok mantikliymis denicem valla.. Elime ne geçerse ev eriyorum inan ama 5 dakikaya sıkılıyorBenim aklımın almadığı koskoca Çin bu virüsü aşısız yendi ama yine aşıyı onlar buldu dünyaya dağıtıyor. Kehanetler gerçek oluyor sanırımÇin dünyaya hükmedecek diyorlardı , bir çeşit modern kölelik bu aşının zorunlu olması..
Bi dönem bizde öyleydik canım düzelecek zamanlasabır .. farkı oyuncaklar verebilirsin yada seviyorsa tencere tava ver eline gazı olabilir mesela. Ben gaz damlasına başladım yenidoğan gibi
Başka türlüsünü düşünmedikCeset gibiydi b.kuama tabi yinede inceledim
Seninki atağa da kalkabilir belli olmaz diyeceğim de belli keyifçi.Kesin benim ogkumda o civarda anlar benimki icinde yatiyo yastikda varyatiyo bide bacagini sallandiriyor keyifliyse tabi
benim oglan da bugun once bi kütük çıkardi sonra mavi yesil alg gibim yumusak vıccık bsyCeset gibiydi b.kuama tabi yinede inceledim
İnşallah geçer diyim de hem dua olsun hem moral bozmayayımGeçmeyecek birşey mi yani
Gece hiç giydirmem.kizlar baktim oda 25 derece corabini cikardim bi ark a dr corapsiz yatsin demis geceleri ben de cikardim oyle uyudu rahatladi sanki siz cikariyor musunuz aceba
Kyamam ya azılar için erken çabuk çıkarıyor seninki kızım çok sonra çıkarmıştı.Bizde üst dört altta iki diş var alttakiler çıkıyor bugünlerdeazılar geliyor cnm kopek disleri azilar butun damaklar sis bi azı daha da sis benimkiler bi tuhaf bi kac tane ayni anda cikariyorlar her gece su an agri kesici veriyorum bi anda agliyor surekli de inliyordu cnm o yuzden boyle yapiyorum artik bi kac hafta boyle gider yazkk kulaklari nasil ovaliyor taa kulaga vuruyor galiba
Ohhh. Benimde az kaldi agrilar basladi dogurmayacagum
Utu yapiyodum ben ida ablasinin cantasini kemiriyodubi baktim ahzimda bisey geveliyo enoggg boncuuk dedim.elimi daldirdimm cikardim ama 1bomcuk eksikti bulamadik heralde yuttu
Benimki de beş dakika en fazla ard arda beş oyuncak versen 25 dakikaVeriyorum elime geçeni 5 dakika sıkılıyor başlıyor yinepencereye de oturttum ama yakta duracakmis oturunca kızıyor başlıyor artık ne yapacağımı şaşırdım canı sağolsun ne diyeyim
Canım ya benimki de beşikten kalkıyor ysnkmda yatırıyorum korkudan.Kızımda park yatak almıştım 3 yıl yattı çok rahattı yatağımın yanında duruyordu kızım benim yatağıma eğip benim yatağa atlıyordu hiç sıkıntı yaşamadık.Oğlanda değişik olsun dedik beşik aldık büyük almadım bir işe yaramadı.Yer yatağı geldi aklıma da sessiz ben uyurken kalkıp alır başını giderse naparım ev tehlikeli sonuçta.Olmadı park yatak alıcam bakalım.Geçmiş olsun canım, birşey olmamıştır inşallah. Çok şiddetli düşseydi veya Allah korusun bir yere başı değseydi farkederdin sanki yaa. Artık çok dikkatli olmamız gerekiyor. Allah korusun yavrularımızı kazalardan belalardan. Ben beşiğine bile koymuyorum. Hem çok dönüyor uyurken beşik rahat olmuyor. Hem de yüksek olması korkutuyor. Yer yatağında uyutuyorum ikisini de.
Kacarmi hic b.k bulmusum hemde boncuklu birakirmiyim dimiBaşka türlüsünü düşünmedik
Tövbe de kanka naneye tövbe edilirmi hicSen bu aralar naneye tövbe mi ettin yoksaaa
Davsanim her zaman dikkatliyim kül yutmamHadi inşallah Pink bh ayida atlattin
Boncuk turevlerinden çok korkuyorum bnde cnm belkide yutmamistiriyi karistirmalar
Ciplak ayak benimkide cnm zararli uykuda corapkizlar baktim oda 25 derece corabini cikardim bi ark a dr corapsiz yatsin demis geceleri ben de cikardim oyle uyudu rahatladi sanki siz cikariyor musunuz aceba
Ama ben anladimİnşallah geçer diyim de hem dua olsun hem moral bozmayayım
Sen niye südüklüyon giz südüklü mbruykusuz her geceeeee cılgın ölesiyeeeee artik bende masumlar apartmani gülben gibi elime mikrofon alip sarki soyleyecegim var mi katilan ben o apartmana tasincam gülbencigim ilen südüklü südüklü gezer sadece sarki soylerik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?