2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Gaz damlası çok çok mantikliymis denicem valla.. Elime ne geçerse ev eriyorum inan ama 5 dakikaya sıkılıyor inşallah geceme öyle böyle buyuyecekler Allahın izniyle

uykusuz her geceeeee cılgın ölesiyeeeee artik bende masumlar apartmani gülben gibi elime mikrofon alip sarki soyleyecegim var mi katilan ben o apartmana tasincam gülbencigim ilen südüklü südüklü gezer sadece sarki soylerik

kizlar baktim oda 25 derece corabini cikardim bi ark a dr corapsiz yatsin demis geceleri ben de cikardim oyle uyudu rahatladi sanki siz cikariyor musunuz aceba

kizlar baktim oda 25 derece corabini cikardim bi ark a dr corapsiz yatsin demis geceleri ben de cikardim oyle uyudu rahatladi sanki siz cikariyor musunuz aceba
Gece hiç giydirmem.
Kendim gibi düşünüyorum ben giydirirken.
Gündüz bile bazen giydiriyorum, çoğunlukla çıplak ayak.

Kyamam ya azılar için erken çabuk çıkarıyor seninki kızım çok sonra çıkarmıştı.Bizde üst dört altta iki diş var alttakiler çıkıyor bugünlerde

Ohhh . Benimde az kaldi agrilar basladi dogurmayacagum

Hadi inşallah Pink bh ayida atlattin
Utu yapiyodum ben ida ablasinin cantasini kemiriyodu bi baktim ahzimda bisey geveliyo enoggg boncuuk dedim.elimi daldirdimm cikardim ama 1bomcuk eksikti bulamadik heralde yuttu

Boncuk turevlerinden çok korkuyorum bnde cnm belkide yutmamistir iyi karistirmalar

Veriyorum elime geçeni 5 dakika sıkılıyor başlıyor yine pencereye de oturttum ama yakta duracakmis oturunca kızıyor başlıyor artık ne yapacağımı şaşırdım canı sağolsun ne diyeyim
Benimki de beş dakika en fazla ard arda beş oyuncak versen 25 dakika15 dakika yere atıyorum,20 dakika yürüteç,10 dakika ev içi gezdirmece aralarda yemek ve uyku böyle geçiriyoruz zamanı biz de

Canım ya benimki de beşikten kalkıyor ysnkmda yatırıyorum korkudan.Kızımda park yatak almıştım 3 yıl yattı çok rahattı yatağımın yanında duruyordu kızım benim yatağıma eğip benim yatağa atlıyordu hiç sıkıntı yaşamadık.Oğlanda değişik olsun dedik beşik aldık büyük almadım bir işe yaramadı.Yer yatağı geldi aklıma da sessiz ben uyurken kalkıp alır başını giderse naparım ev tehlikeli sonuçta.Olmadı park yatak alıcam bakalım.

Hadi inşallah Pink bh ayida atlattin

Boncuk turevlerinden çok korkuyorum bnde cnm belkide yutmamistir iyi karistirmalar
Davsanim her zaman dikkatliyim kül yutmam .. belkide cnm iyice baktim saga sola yoktu belki oncedn kopmustu boncuk bilmiyorum kakada cikmadi az yapmisti ama bugunde yapmadi bakalim . Hani su hacidan cantalar varya kucugun bi buyuk boy boncukludu ondandi

Sen niye südüklüyon giz südüklü mbr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…