2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Canım ben yer yatağını da kendi odamıza yapıyorum gece. Uyurken zaten kapı kapalı olduğu için uyanınca çıkamıyor. Ama tabi bu biraz ev şartlarına göre değişir. Eğer kapı açık kalır çıkar dersen öyle tehlikeli tabi. Allah korusun şuan ne bulsalar ağızlarına götürüyorlar. Kalkmalara çalışıyorlar vs. Park yatak ben denemedim ama daha önce memnun kalmışsan o da güzel olabilir.

Tek bziimki ayakta durma meraklısı sanıyordum sürekli yerlerdeyim onu tutuyorum tek kolundan hep bir kalkma çabası. Koltuklarda tek te ilerleyemiyor daha. Bu arada 3. Dişimizde geliyor. Alkış ve baybay öğretemedim daha. Annii diye ağlıyor. Mememeee mama amaa baba aba diyor. Vee anne bağımlısı evet severim anne bağımlısı olmasınıyorulsamda psikopatım ben

Benimki de beş dakika en fazla ard arda beş oyuncak versen 25 dakika15 dakika yere atıyorum,20 dakika yürüteç,10 dakika ev içi gezdirmece aralarda yemek ve uyku böyle geçiriyoruz zamanı biz de
Valla galiba aynıyız. Yürütece koydummu kendini ve ellerini sıkıp sinirleniyor cigiriyor nefret etti artık çok sinirli ya

Hep tay tay duruyoruz ben tutacakmisim o gezecekmis yürüteç istemiyor beyefendi bana tutunup kalkmaya çalışıyor alkış arada sırada yapıyor genelde elleri yumruk yapıp birbirine vurur sinirlenmişse 2 disimiz var hala 3. Görünürde yok bakalım. Baybay öğrenmedi. Öyle kelimeler de söylemiyor daha hep ıh ıh mizlandigi için arada ağlarken Anni gibi bisey çıkıyor o kadar

Son düzenleme:
İşte en korktuğum şey... Daha kalkmayı beceremiyor yatarken oturamiyor bile daha ama kalkmayı öğrendiğinde bende yanımda yatıracağım. Park beşik çok kullanışlı

Koltukta yatmak en iyisi duvara daya oralara da minder koy sıkıştır onu uyu temizzz

Hahaha izlemiyorum ama çok güldüm dizi pek komige benzemiyor ama

kizlar baktim oda 25 derece corabini cikardim bi ark a dr corapsiz yatsin demis geceleri ben de cikardim oyle uyudu rahatladi sanki siz cikariyor musunuz aceba
Çıkarmak isterdim ama ev klimalı acaba üşürmü düşüncesiyle kilotlu çorap ve pijama ile yatiriyorum

Oy benim datlu gelinim yaa findik kurdu gelinim kiyamam kuzum .kafasininn arkasina dusmeleri tehlikeli cnm digerlerinde cok bisey olmuyo biliyosumdur belkide yibede soylim belki bimeyen arkadas vardir.
Biliyorum dünürüm yan arka ön farketmiyor düşüyor Allah’a emanet
Koltukta yatmak en iyisi duvara daya oralara da minder koy sıkıştır onu uyu temizzz
Koltukta yattık 8 ay bi akşam emekleyerek koltuğun ucuna kadar gitmiş uyanınca bi baktım yüz üstü yatıyor uyuyakalmış O da tehlikeli yani betom
Neden güldün ki sen buna Mdmray
Yaşamayan var mı diye sorman lazımdı zira bu ara herkes uyku konusunda dertli

Kızlar yürüme arkadaşını kullanan var mı yürütmek için ? Benim kızım mama sandalyesini falan ittiriyor yürümeye çalışıyor yürüme arkadaşı da güvenli gelmiyor bana ittirirken yüz üstü gidiverecek gibi sanki ne düşünüyorsunuz ?

Bu gecede kızıma bi haller oldu nazar degdi galiba ne babasi ne brn uyuyabildik yatirdikca ciglik ciglifa kalkti ,oyle cok agladiki baba bile uyandı düşünün sabaha dogruda bezini tasirmis kaka yapmis ustu basi sirilsiklam kalktik gazdan mi disten mi uyumadi bilmiyorum

Karnı ağrımıştır belki canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…