Canım ben yer yatağını da kendi odamıza yapıyorum gece. Uyurken zaten kapı kapalı olduğu için uyanınca çıkamıyor. Ama tabi bu biraz ev şartlarına göre değişir. Eğer kapı açık kalır çıkar dersen öyle tehlikeli tabi. Allah korusun şuan ne bulsalar ağızlarına götürüyorlar. Kalkmalara çalışıyorlar vs. Park yatak ben denemedim ama daha önce memnun kalmışsan o da güzel olabilir.Canım ya benimki de beşikten kalkıyor ysnkmda yatırıyorum korkudan.Kızımda park yatak almıştım 3 yıl yattı çok rahattı yatağımın yanında duruyordu kızım benim yatağıma eğip benim yatağa atlıyordu hiç sıkıntı yaşamadık.Oğlanda değişik olsun dedik beşik aldık büyük almadım bir işe yaramadı.Yer yatağı geldi aklıma da sessiz ben uyurken kalkıp alır başını giderse naparım ev tehlikeli sonuçta.Olmadı park yatak alıcam bakalım.
İyi mi ettin kötü mü şimdiİnşallah geçer diyim de hem dua olsun hem moral bozmayayım
Valla galiba aynıyız. Yürütece koydummu kendini ve ellerini sıkıp sinirleniyor cigiriyor nefret etti artıkBenimki de beş dakika en fazla ard arda beş oyuncak versen 25 dakika15 dakika yere atıyorum,20 dakika yürüteç,10 dakika ev içi gezdirmece aralarda yemek ve uyku böyle geçiriyoruz zamanı biz de
Hep tay tay duruyoruzTek bziimki ayakta durma meraklısı sanıyordum sürekli yerlerdeyim onu tutuyorum tek kolundan hep bir kalkma çabası. Koltuklarda tek te ilerleyemiyor daha. Bu arada 3. Dişimizde geliyor. Alkış ve baybay öğretemedim daha. Annii diye ağlıyor. Mememeee mama amaa baba aba diyor. Vee anne bağımlısı evet severim anne bağımlısı olmasınıyorulsamda psikopatım ben
İşte en korktuğum şey... Daha kalkmayı beceremiyor yatarken oturamiyor bile dahaCanım ya benimki de beşikten kalkıyor ysnkmda yatırıyorum korkudan.Kızımda park yatak almıştım 3 yıl yattı çok rahattı yatağımın yanında duruyordu kızım benim yatağıma eğip benim yatağa atlıyordu hiç sıkıntı yaşamadık.Oğlanda değişik olsun dedik beşik aldık büyük almadım bir işe yaramadı.Yer yatağı geldi aklıma da sessiz ben uyurken kalkıp alır başını giderse naparım ev tehlikeli sonuçta.Olmadı park yatak alıcam bakalım.
Koltukta yatmak en iyisi duvara daya oralara da minder koy sıkıştır onu uyu temizzzCanım ben yer yatağını da kendi odamıza yapıyorum gece. Uyurken zaten kapı kapalı olduğu için uyanınca çıkamıyor. Ama tabi bu biraz ev şartlarına göre değişir. Eğer kapı açık kalır çıkar dersen öyle tehlikeli tabi. Allah korusun şuan ne bulsalar ağızlarına götürüyorlar. Kalkmalara çalışıyorlar vs. Park yatak ben denemedim ama daha önce memnun kalmışsan o da güzel olabilir.
Hahaha izlemiyorum ama çok güldüm dizi pek komige benzemiyor amauykusuz her geceeeee cılgın ölesiyeeeee artik bende masumlar apartmani gülben gibi elime mikrofon alip sarki soyleyecegim var mi katilan ben o apartmana tasincam gülbencigim ilen südüklü südüklü gezer sadece sarki soylerik
Çıkarmak isterdim ama ev klimalı acaba üşürmü düşüncesiyle kilotlu çorap ve pijama ile yatiriyorumkizlar baktim oda 25 derece corabini cikardim bi ark a dr corapsiz yatsin demis geceleri ben de cikardim oyle uyudu rahatladi sanki siz cikariyor musunuz aceba
Seni gidi nanecii seniiiiiiiTövbe de kanka naneye tövbe edilirmi hic
Cilgin profesööörrrValla galiba aynıyız. Yürütece koydummu kendini ve ellerini sıkıp sinirleniyor cigiriyor nefret etti artıkçok sinirli ya
Biliyorum dünürüm yan arka ön farketmiyor düşüyorOy benim datlu gelinim yaa findik kurdu gelinimkiyamam kuzum .kafasininn arkasina dusmeleri tehlikeli cnm digerlerinde cok bisey olmuyo biliyosumdur belkide yibede soylim belki bimeyen arkadas vardir.
Koltukta yattık 8 ayKoltukta yatmak en iyisi duvara daya oralara da minder koy sıkıştır onu uyu temizzz
Yaşamayan var mı diye sorman lazımdı
Evet cnm geceleri yatarken corapsiz yatiriyorumkizlar baktim oda 25 derece corabini cikardim bi ark a dr corapsiz yatsin demis geceleri ben de cikardim oyle uyudu rahatladi sanki siz cikariyor musunuz aceba
O öyle gider desem daha mı iyiİyi mi ettin kötü mü şimdi
Karnı ağrımıştır belki canımBu gecede kızıma bi haller oldu nazar degdi galibane babasi ne brn uyuyabildik yatirdikca ciglik ciglifa kalkti ,oyle cok agladiki baba bile uyandı düşünün sabaha dogruda bezini tasirmis kaka yapmis ustu basi sirilsiklam kalktik gazdan mi disten mi uyumadi bilmiyorum
Karnı ağrımıştır belki canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?