- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Allah esirgesinBiliyorum dünürüm yan arka ön farketmiyor düşüyorAllah’a emanet
Koltukta yattık 8 aybi akşam emekleyerek koltuğun ucuna kadar gitmiş uyanınca bi baktım yüz üstü yatıyor uyuyakalmış O da tehlikeli yani betom
Yaşamayan var mı diye sorman lazımdızira bu ara herkes uyku konusunda dertli
Oyy kiyamam demekki gaz oldu canimBu gecede kızıma bi haller oldu nazar degdi galibane babasi ne brn uyuyabildik yatirdikca ciglik ciglifa kalkti ,oyle cok agladiki baba bile uyandı düşünün sabaha dogruda bezini tasirmis kaka yapmis ustu basi sirilsiklam kalktik gazdan mi disten mi uyumadi bilmiyorum
Ben kullaniyorum canim. Bemde oyke dusunuyordum cnm hatta bu sebeoten defneye almamistim ama hevesimde vardi cinara aldim. Cok guzel ittiriyor oyle normal araba kamyon tekeri gibi hizlica donmuyor canim biraz agir agir donuyor bebek ittirdikce yani. Ben memnunum cani isterse onla guzel yuruyorKızlar yürüme arkadaşını kullanan var mı yürütmek için ? Benim kızım mama sandalyesini falan ittiriyor yürümeye çalışıyoryürüme arkadaşı da güvenli gelmiyor bana ittirirken yüz üstü gidiverecek gibi sanki ne düşünüyorsunuz ?
Playskool yürüme arkadaşı vardı bizde.Biliyorum dünürüm yan arka ön farketmiyor düşüyorAllah’a emanet
Koltukta yattık 8 aybi akşam emekleyerek koltuğun ucuna kadar gitmiş uyanınca bi baktım yüz üstü yatıyor uyuyakalmış O da tehlikeli yani betom
Amaaaaan sende cımbızlıyon agzımdan lafları sanki bilmiyon it gibin korktuğumuAmim canim insallah ama iste kikit noktayi kendiende soyledin bu kdar kotu bahsetmiyolar diye ama Allah vermesin en kotu sekilde sonuclananda var evlerden irak olsun insallah. Bizim bi akraba kronik hastaliklari vardi suan bitkisel hayatta gibi oylece yatiyor solunum desteksiz asla yapamiyor aylardir yogun bakimda yatiyor ve en kotusu kolunu kestiler ... Allahim esirgesin korusun ne diyim bir garip hayat
Üstümüze çıkmaya çalışırken uyanırız heralde o kadarda değil temkinli yatarukBiliyorum dünürüm yan arka ön farketmiyor düşüyorAllah’a emanet
Tutmayın küçük enişteyiCilgin profesööörrr
Ay kilotlu çorapla yatırma bence canım ya. Dünyanın en rahatsız şeyi. Ben okula giderken bazen yatardımda bacaklaırm hep kaşınırdı. Şimdi nefret ederim külotlu çoraptanÇıkarmak isterdim ama ev klimalı acaba üşürmü düşüncesiyle kilotlu çorap ve pijama ile yatiriyorum
Canım çık o zaman ya. Çocuğun telef olmasındansa seninle kutlu olsun bir süre idare etmeye çalışırsınız artıkKızlar ben işten cıkıcam sanırım cok zorlanıyoruz. Annem tedavi göruyor zaten biliyorsunuz oda cok zorlanıyor bende.. Eve geliyorum aksam saat 8 de iştir guctur derken hışım cıkıyor. Cok yoruluyorum. Ev islerine yetısıcem dıye canım cıkıyor hem bebem ıcınde zor oluyor. Sut sagıp bırakıyorum ıcmıyor aksama kadar huzursuz benı beklıyor kapıları gozluyo ben evdeyken oyle huzurlukı cok guzel besleniyor mis gibi uyuyor guluyor oynuyor masallah.. Ama ben yokken öyle işte
Aynen canım evden ıslere bakacağım.Canım çık o zaman ya. Çocuğun telef olmasındansa seninle kutlu olsun bir süre idare etmeye çalışırsınız artıkgerçekten çalışınca çok zor oluyor. Evden çalışma imkanının yok mu bir süre?
8 çok geç canım.Kızlar ben işten cıkıcam sanırım cok zorlanıyoruz. Annem tedavi göruyor zaten biliyorsunuz oda cok zorlanıyor bende.. Eve geliyorum aksam saat 8 de iştir guctur derken hışım cıkıyor. Cok yoruluyorum. Ev islerine yetısıcem dıye canım cıkıyor hem bebem ıcınde zor oluyor. Sut sagıp bırakıyorum ıcmıyor aksama kadar huzursuz benı beklıyor kapıları gozluyo ben evdeyken oyle huzurlukı cok guzel besleniyor mis gibi uyuyor guluyor oynuyor masallah.. Ama ben yokken öyle işte
Oyy kiyamam demekki gaz oldu canim
Haklısın canım ama hasta olmasından iyidirAy kilotlu çorapla yatırma bence canım ya. Dünyanın en rahatsız şeyi. Ben okula giderken bazen yatardımda bacaklaırm hep kaşınırdı. Şimdi nefret ederim külotlu çoraptanhele o annelerimiz giydirdiği kalın çoraplar üff tam kaşıntı sebebi.
Ooov dünür münür ne iş maşallah cok hızlısınız bacılarBiliyorum dünürüm yan arka ön farketmiyor düşüyorAllah’a emanet
Kızlar ben işten cıkıcam sanırım cok zorlanıyoruz. Annem tedavi göruyor zaten biliyorsunuz oda cok zorlanıyor bende.. Eve geliyorum aksam saat 8 de iştir guctur derken hışım cıkıyor. Cok yoruluyorum. Ev islerine yetısıcem dıye canım cıkıyor hem bebem ıcınde zor oluyor. Sut sagıp bırakıyorum ıcmıyor aksama kadar huzursuz benı beklıyor kapıları gozluyo ben evdeyken oyle huzurlukı cok guzel besleniyor mis gibi uyuyor guluyor oynuyor masallah.. Ama ben yokken öyle işte
Haklısın canım ama hasta olmasından iyidir
Oyy kuzum yaa tuh canim insallah cabuk iyilesirlerAbisinden burnuda tikanmis kuzum azonce biraz pure yedirdim mutfaga gidipgelene kadar uyumus kalmis sandalyede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?