2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Allah esirgesin

Oyy kiyamam demekki gaz oldu canim

Ben kullaniyorum canim. Bemde oyke dusunuyordum cnm hatta bu sebeoten defneye almamistim ama hevesimde vardi cinara aldim. Cok guzel ittiriyor oyle normal araba kamyon tekeri gibi hizlica donmuyor canim biraz agir agir donuyor bebek ittirdikce yani. Ben memnunum cani isterse onla guzel yuruyor

Playskool yürüme arkadaşı vardı bizde.
Hiç sıkıntı yaşamadık, hızlı gidiyor ama dengeli de gidiyor nasıl oluyorsa.
Diğerlerini bilemicem hepsi aynı mıdır.
Bırakıp gitmemek lazım ama.

Ben pikler üçgenine taktım kafayı.
Çok öneriyor çocuk gelişimciler ama pahalı, evim de müsait değil.
Ama pandemi zaten zor, evi çocuklar için biraz eğlenceli hale getirmeyelim mi?
Veya her şeye para var, ona mı yok, zaten okula gidecekti büyük gidemeyince okulun parası her türlü cepte.
Şu eve bi salıncak hayalim var onu da yapmadık.
Üzülüyorum ben bu bebelere, dört duvar arasında sıkıştık.

Amaaaaan sende cımbızlıyon agzımdan lafları sanki bilmiyon it gibin korktuğumu

Kızlar ben işten cıkıcam sanırım cok zorlanıyoruz. Annem tedavi göruyor zaten biliyorsunuz oda cok zorlanıyor bende.. Eve geliyorum aksam saat 8 de iştir guctur derken hışım cıkıyor. Cok yoruluyorum. Ev islerine yetısıcem dıye canım cıkıyor hem bebem ıcınde zor oluyor. Sut sagıp bırakıyorum ıcmıyor aksama kadar huzursuz benı beklıyor kapıları gozluyo ben evdeyken oyle huzurlukı cok guzel besleniyor mis gibi uyuyor guluyor oynuyor masallah.. Ama ben yokken öyle işte

Üstümüze çıkmaya çalışırken uyanırız heralde o kadarda değil temkinli yataruk

Çıkarmak isterdim ama ev klimalı acaba üşürmü düşüncesiyle kilotlu çorap ve pijama ile yatiriyorum
Ay kilotlu çorapla yatırma bence canım ya. Dünyanın en rahatsız şeyi. Ben okula giderken bazen yatardımda bacaklaırm hep kaşınırdı. Şimdi nefret ederim külotlu çoraptan hele o annelerimiz giydirdiği kalın çoraplar üff tam kaşıntı sebebi.

Canım çık o zaman ya. Çocuğun telef olmasındansa seninle kutlu olsun bir süre idare etmeye çalışırsınız artık gerçekten çalışınca çok zor oluyor. Evden çalışma imkanının yok mu bir süre?

Aynen canım evden ıslere bakacağım.

8 çok geç canım.
Hem sana yazık, hem annene, hem bebeğine.
En kıymetli zamanlar, şart değilse tam zamanlı çalışmak için biraz beklemek lazım.

Kızlar 8 9 ay kızamık aşısını yaptırmayan varmı. 1 yasına kadar zamani varmıs doğrumu.

Haklısın canım ama hasta olmasından iyidir

Ooov dünür münür ne iş maşallah cok hızlısınız bacılar dugunude yaptık hatta torun torba sahibiyiz artıkın deyınde düşüp bayılam tilililili hahaha

Calisirken gec cikmak cok zor canim psikolojik olarak insan zaten zorlaniyor hele cocuga ayircak zaman kalmiyorsa insanin iyice iciicino yiyor imkanin varsa birazcik buyuyunce donersin ,hem annecigij icinde uyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…