2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kızlar 8 9 ay kızamık aşısını yaptırmayan varmı. 1 yasına kadar zamani varmıs doğrumu.
1 yasina kdar zamani varmis degil canim. 1 yasindada ayni asi var. Suriyelilerden ve bu salgindan sebep 9.aya 1doz eklemisler. 1 yasta 2.doz vurulacaklar. Yaptirmayan daha dogrusu haberi olmayan cok vardi sonrada aile hekimlikleri arayip asiya cagirdi. Bizim hekimlikte asi bitmis 7 ocaga yeniden gun verdi aksilik cikmazsa goturucem . Sende ihmal etme asi katili pero

Torun bekliyoruz canım çınardan bir boncuk bizimkinden sünger
Hahahaha ne guldum . Beklenen istenen oldu erkeklerde dogum yapcak ilk doguranda benim oglusum boncuk dogurcak insallah PeRRieR herkes oglusuma kiz buldu sen girmedin senin oglan evde kaldi ajoylada mbr dunur pinkteres le ben dunurdum onun kizi benim oglusumu minnakin ogluyla aldatti nisan attik . Aaa hasatin gelini yok bak davsaniminda damadi yok basgoz etsek etiketleyemedimmm

Oyy kuzum yaa tuh canim insallah cabuk iyilesirler
Ins sagol cnm herdis donemi boyle

Hic gelin damat konularına girmiyorumm farkwttiysen pinkimm cok iyi kaynanayim cocuklar benle kaliyo

Eger corap durdurmuyosa giydiriyorum bn canim abisi bu yıla kadar yatirdim istemediginde soyluyordu zaten giydirmiyodum ama usuttugu zamanlar çıkarmam tum gun yerre
Çorapla patigi de var üstünde ben sürekli giydiriyorum ama napim aynen hep yerde sürünüyor alttan ısıtmalı değil ki soğuk yerler

Canım sürekli yerde yerler soğuk napim yerden ısıtmalı değil klimalı ve sürekli parkeye gider yatar
Geceyi diyorum cnm uykuda . Gunduzde giydirmezdimde ben tabi sogukluk derecesi ne evin bilmiyirumda bizimde petek var yerden isitma degil sadece esof alti ile duruyor spor corap geneldede uzun corap bacaklarini kesiyor die tercih etmiyorum yelekde yok sicahi sevmiyor hele buyuk dana yazlik taytlar babet coraplarla duruyor

Yok canım aşı katili degılim de salgndan dolayı hıc gitmek istemiyorum su hastane turu yerlere. 3 ay sonra belkı bıraz daha azalmıs olur diye umur ediyorum da ondan.. Sımdı dus aldırma dıcekler su bu dıcekler yıkayamıcam zaten huylanıyrm herseyden of of.

Uykuda da çıkarmam ya üstünü açar kaloriferli olsa bende öyle yapardım. Bizde yelek de var

Ben dün yaptırdım duş yaptırabilirsin dedi çok şükür ateşi de olmadı benimkinin ağlamadı bile

Gece hiç giydirmem.
Kendim gibi düşünüyorum ben giydirirken.
Gündüz bile bazen giydiriyorum, çoğunlukla çıplak ayak.
uyudu valla aman her seyi bebek,keyfi ve kahyasi biliyor bi sevdigini bi sevmiyor bi uyuduguna bi uyumuyorlar az once 2 kez ogle uykusuna yatirdim uybadi sonuc salonda ben geri sardim yasak elma izliyirum oglan da ayakta

Kyamam ya azılar için erken çabuk çıkarıyor seninki kızım çok sonra çıkarmıştı.Bizde üst dört altta iki diş var alttakiler çıkıyor bugünlerde
bizimkiler hep boyle cikardi cnm ama azilari bari teker teker cikarsa ya köpek bile şişmiş anlamadim neyi fazla bunlarin arpasi mi neyi fazla geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…