cnm hep psikopat dolu bende bozacam kafayı hep duzgundu kimse kiymet bilmedi bi ise de yaranadi artik bozuyorumHahaha izlemiyorum ama çok güldüm dizi pek komige benzemiyor ama
ooo seninki baya sıkı imiş cnmÇıkarmak isterdim ama ev klimalı acaba üşürmü düşüncesiyle kilotlu çorap ve pijama ile yatiriyorum
tmm niyeti bozdum bundan sonra ben de oyle yatiriyorumEvet cnm geceleri yatarken corapsiz yatiriyorum
Amaaan korkma kiz hafif geciyoYok canım aşı katili degılim de salgndan dolayı hıc gitmek istemiyorum su hastane turu yerlere. 3 ay sonra belkı bıraz daha azalmıs olur diye umur ediyorum da ondan.. Sımdı dus aldırma dıcekler su bu dıcekler yıkayamıcam zaten huylanıyrm herseyden of of.
Gitmeye vaktim yok demiyoda gidesim yok dioay ne yapayim tuvalete bile gidesim yok
Hahahahha kiyamam davsanim uykusuz kalmis bizimki rutin oldugu icin beni sarsmiyo artik uykusuz gecelerAilecek bayiliriz tursuyailk okudugumda anlayamadım bile konu nasil tursuya geldi diyorum geceden olunca
Pinkcim siz yaptırınca ben de ASM deki doktoru aradım. Gelmeyin dediniz ama bu aydaki aşı gerekiyormuş dedim. Evet aşılar geldikçe biz sizi arıyoruz sırayla, zaten yapmamız gerekiyor dedi. 3-4 gün oluyor hâlâ bekliyoruz aramalarını bakalım.1 yasina kdar zamani varmis degil canim. 1 yasindada ayni asi var. Suriyelilerden ve bu salgindan sebep 9.aya 1doz eklemisler. 1 yasta 2.doz vurulacaklar. Yaptirmayan daha dogrusu haberi olmayan cok vardi sonrada aile hekimlikleri arayip asiya cagirdi. Bizim hekimlikte asi bitmis 7 ocaga yeniden gun verdi aksilik cikmazsa goturucem . Sende ihmal etme asi katili pero
Kilotlu corapla rahat edemez ki ay ben hayatta uyuyamazdim :)Çıkarmak isterdim ama ev klimalı acaba üşürmü düşüncesiyle kilotlu çorap ve pijama ile yatiriyorum
Ula klima sanki sogukmu ufuruyoUykuda da çıkarmam ya üstünü açarkaloriferli olsa bende öyle yapardım. Bizde yelek de var
Aldim ama o asamaya biz gelmedik henuz :)Kızlar yürüme arkadaşını kullanan var mı yürütmek için ? Benim kızım mama sandalyesini falan ittiriyor yürümeye çalışıyoryürüme arkadaşı da güvenli gelmiyor bana ittirirken yüz üstü gidiverecek gibi sanki ne düşünüyorsunuz ?
Bem bekarkenn kisin oyle corapla yatardim bide pijamami icine teperdimKilotlu corapla rahat edemez ki ay ben hayatta uyuyamazdim :)
Hahahahha kiyamam davsanim uykusuz kalmis bizimki rutin oldugu icin beni sarsmiyo artik uykusuz geceler2gundur kafamda agrimiyo oda bikti heralde
Ararlar cnm cunku genelge yayinlanmis sanirim 3 ay imcesine kdar yaygin degildi simdi muhakkak yapma taraftarlariPinkcim siz yaptırınca ben de ASM deki doktoru aradım. Gelmeyin dediniz ama bu aydaki aşı gerekiyormuş dedim. Evet aşılar geldikçe biz sizi arıyoruz sırayla, zaten yapmamız gerekiyor dedi. 3-4 gün oluyor hâlâ bekliyoruz aramalarını bakalım.
Ben yaptirmadim cnm.1 yasinda yaptiricam.Kızlar 8 9 ay kızamık aşısını yaptırmayan varmı. 1 yasına kadar zamani varmıs doğrumu.
Haklisin cnm adet olmak zaten yeterince insanin moduni dusuruyo . Bu gece cinar yime cok kalkti ama uyanmadi sukur oyle ciglikkida aglamadi mizirdandi sadece ama ben yine uyuyamadim kasiklarim cok agriyor niyeyse yurudukce bisey kopuyo sanki emfeksiyonmu oldu nolduArayamesafe girince unutmusum uykusuz gecelr canimmuykusuzluk degilde sonraki rutin bozuyor beni ,adette oldum ya heryerim dokuluyor sanki
Ben evlendirmicem oglumu :)Hahahaha ne guldum . Beklenen istenen oldu erkeklerde dogum yapcak ilk doguranda benim oglusum boncuk dogurcak insallah@PeRRieR herkes oglusuma kiz buldu sen girmedin senin oglan evde kaldi ajoylada mbr dunur pinkteres le ben dunurdum onun kizi benim oglusumu minnakin ogluyla aldatti nisan attik . Aaa hasatin gelini yok bak davsaniminda damadi yok basgoz etsek etiketleyemedimmm
Benim gelinimi yakından görseniz MaşallahHahahaha ne guldum . Beklenen istenen oldu erkeklerde dogum yapcak ilk doguranda benim oglusum boncuk dogurcak insallah@PeRRieR herkes oglusuma kiz buldu sen girmedin senin oglan evde kaldi ajoylada mbr dunur pinkteres le ben dunurdum onun kizi benim oglusumu minnakin ogluyla aldatti nisan attik . Aaa hasatin gelini yok bak davsaniminda damadi yok basgoz etsek etiketleyemedimmm
Haklisin cnm adet olmak zaten yeterince insanin moduni dusuruyo . Bu gece cinar yime cok kalkti ama uyanmadi sukur oyle ciglikkida aglamadi mizirdandi sadece ama ben yine uyuyamadim kasiklarim cok agriyor niyeyse yurudukce bisey kopuyo sanki emfeksiyonmu oldu noldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?