2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
bsye halim yok diyorum ama mecbur yapiyorum oglanin alerjisi aziyor bugun her yeri supurup sildim koyun yunlu halilari kapladim tozu cikmasin diye,bi tek toz alma kaldi sirkeyle alayim bari yazik nasil damak kaşitiyor geceleri hapsurmalar falan

Amaaan korkma kiz hafif geciyo . Saka hir yana marketle hastane postane diher kurumlar kafe ivir zivir ayni riskte diyr dusunuyorum cunku bu zikkim her yerde nasibinde varsa her turlu buluyor malesef. 3aya dedigin gibi guzel olsa keske hersey

Pinkcim siz yaptırınca ben de ASM deki doktoru aradım. Gelmeyin dediniz ama bu aydaki aşı gerekiyormuş dedim. Evet aşılar geldikçe biz sizi arıyoruz sırayla, zaten yapmamız gerekiyor dedi. 3-4 gün oluyor hâlâ bekliyoruz aramalarını bakalım.

Aldim ama o asamaya biz gelmedik henuz :)

Hahahahha kiyamam davsanim uykusuz kalmis bizimki rutin oldugu icin beni sarsmiyo artik uykusuz geceler 2gundur kafamda agrimiyo oda bikti heralde

Arayamesafe girince unutmusum uykusuz gecelr canimm uykusuzluk degilde sonraki rutin bozuyor beni ,adette oldum ya heryerim dokuluyor sanki

Ararlar cnm cunku genelge yayinlanmis sanirim 3 ay imcesine kdar yaygin degildi simdi muhakkak yapma taraftarlari

Arayamesafe girince unutmusum uykusuz gecelr canimm uykusuzluk degilde sonraki rutin bozuyor beni ,adette oldum ya heryerim dokuluyor sanki
Haklisin cnm adet olmak zaten yeterince insanin moduni dusuruyo . Bu gece cinar yime cok kalkti ama uyanmadi sukur oyle ciglikkida aglamadi mizirdandi sadece ama ben yine uyuyamadim kasiklarim cok agriyor niyeyse yurudukce bisey kopuyo sanki emfeksiyonmu oldu noldu

Ben evlendirmicem oglumu :)

Benim gelinimi yakından görseniz Maşallah Kimmmselere kaptırmam artık Ne yapıyormuş gelinim 1917pinkterest

Enfeksiyon hic olmadim cnm ama eminim cok agrilidir ,adetinle denk gelicekse onun agrisi mi acaba b12 ignelerim vardi haftalik simdi ayliga geçtik haftya olycam megerse baya faydasi varmis bu kas agrilarima..
Cok sevindim sizin icin kuzum ins.boyle boyle azalir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…