- 14 Haziran 2019
- 547
- 836
- 23
- 39
Canım bana emedur vermişti doktorum.Tamamen kesmedi ama eskısı kadar şiddetli değilYrn kontrolum var kalp atislarini duyali 2hafta oldu ins gelisimleride iyidir sorucam Dr bulanti icin tavsiyesi varmi diye cunku gercekten piskolojim bozuluyor
Belçika’dayım ben de. İlk doğumum travmatik Doğum olarak geçti. Şimdi başıma neler geleceğini az çok bildiğimden doktoruma karşı doğum ve testlerle alakalı daha net konuşmak istiyorum.Avusturya'da yaşıyorum canım, sen?
Benim henüz 6 haftalık benimde yanmam var çok erken değilmi yanma içinKızlar günaydın,
11+1 hamileyim. 2 eylülde ikili test için randevu aldım. şimdilik her şey güzel.
tatlıdan tiksiniyorum 6. haftadan beri agzıma süremedim her türlü basit şeker buna dahil.
Onun haricinde mide yanmam ve uyku halsizliğim var.
14. hafta omepa multivitamine ve demir ilacına baslayacağım.
Sizlerde durumlar nedir nasıl gidiyor. :)
Benim 7. hafta gibi başladı erken dil aslında. kişiden kişiye göre değişir benceBenim henüz 6 haftalık benimde yanmam var çok erken değilmi yanma için ☹
Yo o haftalar başlıyor artan hormonlar sebebiyle mecburen bebislerimiz için dayanacağızBenim henüz 6 haftalık benimde yanmam var çok erken değilmi yanma için
Sağlıklı olsunlarda inşaAllah bunlar gelip geçiciYo o haftalar başlıyor artan hormonlar sebebiyle mecburen bebislerimiz için dayanacağız
Öğretmenim. aşırı yorucu değil ama ne bileyimGünaydınne için stres yapıyorsun canım işin yorucu mu ?
Benim 6. haftada başladı bulantı mide yanması başlamadan önce oh be benim bulantım yok diyordum :)Benim henüz 6 haftalık benimde yanmam var çok erken değilmi yanma için ☹
Ay bulantı olmasınBenim 6. haftada başladı bulantı mide yanması başlamadan önce oh be benim bulantım yok diyordum :)
bulantı gerçekten zor benim sabahları olmuyor gün içinde ve akşamları oluyor tüm hayatımı etkiliyor işi ve evimi inşallah 3 aydan sonra atlatanlardan oluruz :)Ay bulantı olmasın2 3 defa boş bulantı yaşadım geçene kadar nevrim döndü
Nasil yani canım? Nasıl geçti? Ne zamandi ilk dogumunBelçika’dayım ben de. İlk doğumum travmatik Doğum olarak geçti. Şimdi başıma neler geleceğini az çok bildiğimden doktoruma karşı doğum ve testlerle alakalı daha net konuşmak istiyorum.
Bizede bir tahminde bulunur musunvalla gülüm bilemedimki kim sorduysa cvpladım amma isim olarak kimlere cvp yazdım bilmiyorum
dr ölçüm yapmış ya tamda bacak tarafının üstünedenk gelmiş malesef.bişey görünmüyoBizede bir tahminde bulunur musun
Prilam bana biraz iyi geldiYrn kontrolum var kalp atislarini duyali 2hafta oldu ins gelisimleride iyidir sorucam Dr bulanti icin tavsiyesi varmi diye cunku gercekten piskolojim bozuluyor
Gelmiş geçmiş olsun, çabucak atlatırsın umarım. Icine sinmediyse baska bi doktora daha danis tahlil sonuclarini gösterip.Selam ancak yeni yeni rahatlayabildim.idrardan kan gelmeye basladi inanılmaz sancilar cektim. Allah dusmaima vermesin. Eskiden de cok sık yasardimda bayadir yasamamistim ya :'( aniden başladi birde şok gecirdim. Sonuclara gore eritrosit lökosit hat safhada, proteinde +1 cikmis. Dr asiri ilgisizdi sanirim kum döküyorum. Antibiyotik ve toz ilac verdi insallah dogru seyler vermistir artik drlarada guvenim kalmadi
Ben de haftaya bugün seminerin ilk günüGünaydın kızlar tatilimin son haftasına girdim stres oldum:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?