Nıye gıı hayır olsun :)Ben yabanci gelin istiyorum :)
valla pink bunaldim artik her gecen gun tahammulum azaliyor her seyeGitmeye vaktim yok demiyoda gidesim yok dio
yani kiyafet kurallariNey sıkı imiş anlamadım
Cok haklisin cnm uyumauan cocuk cok zor. Bemde cok darlandim artik . Saatlerdir sebepsiz yere agliyorvalla pink bunaldim artik her gecen gun tahammulum azaliyor her seye
Allah yardimcin olsun canim.evinizdenn irak olsun .annen arrik sizlemi yasiyorAman tamm beee bısey demedıkbak şaka bı yana da nasıl korktugumu bilemen kanka. Isyernde gunde elli bin kez Kimlik alıp veriyorum. Ve her kımlıkte dezenfktan yapmaktan delırıcem. 1 dakika ıcınde 10larca kez alkol yaptığım oluyor. Yapma bukadar dıyolar ama yapmam lazım. Annem kanser cocuklarım var odum kopuo onlara bısey gtrcem diye Allah korusun. Gunde kac kere maske takmayan salaklarla kavga ediyorum. Bı gun ya dayak yıyecem ya da yedirecem pislik insanlara bıde laf yarısına giriyorlar yarabbım ben nerelere gidem yaa
Benim de hamilelikte çok ağrımıştı karanfille geçirdim hepevde olmadığına çok üzüldüm şuanda adaçayının, yarına kadar sabredeceğim inşallah
Kiz daha onlarin cigerleri gelismemistirHadi yaaaa. Ozaman bende çıtır topiklere dalayım kanka2021 mart anaları mesela
Amiiin canimm amiiinRabbim bir daha hiçbirimize yaşatmasın inşallah kuzum
O kadar gereksiz agliyorki cildircam artik hala uyadida. Uyanmazmi hic Allah yardim etsin hepimize. Ya bemde huylandim cunku yeni dis goremiyorum daha yeni3 tane cikardi yeninsis yer yok. Ya damaklri iniyor disler o zamanda cok agri oluyor8de uyumuş ama 2 defa uyandı tekrar uyuttum, 3. de yoldadır
İnşallah diştir.
Diş olsa çekiliyor yine, çıkarınca rahatlarım diyorsun da öyle ortaya ağlayınca beni de sinir basıyor.
Sarışın renkli gozlulere karsi zaafim var.bizim sulele bugday ten hic renkli gozlu yok bu algiyi ben kiricam diye kocayi renkli gozlu aldim olmadi bari oglum benim gelenegimi devam ettirsin dimi :) dusunsene kucuk olgaları :)Nıye gıı hayır olsun :)
Senin oglana ben istiyor dush derSarışın renkli gozlulere karsi zaafim var.bizim sulele bugday ten hic renkli gozlu yok bu algiyi ben kiricam diye kocayi renkli gozlu aldim olmadi bari oglum benim gelenegimi devam ettirsin dimi :) dusunsene kucuk olgaları :)
Hasati turk gelin kesermi bebesine ek gidayi avakodo ile basladi tum tropikal meyvelerden yiyo oglaniNıye gıı hayır olsun :)
Desin :) esim diyor sen kotu kaynana olursun bana neden dedim sen oglunu yedirmezsin o kizlara diyor :) dedim ben aile arasina girmem o onlarin sorunu :)Senin oglana ben istiyor dush der
Bak bu acidan dusunmemistim hic :) bugun tropikal birsey vermedim hic ama :) maddi anlamda baya baya sıkıştık.babalardan isteyecek yüz yok o yuzden makul fiyatlı seyler tuketiyoruz :)Hasati turk gelin kesermi bebesine ek gidayi avakodo ile basladi tum tropikal meyvelerden yiyo oglanitabiki hasata yabanci gelin yakisir Hasatzamani
Zabagnan evlendirmiyodun simdi yurt disina damat ediyosunDesin :) esim diyor sen kotu kaynana olursun bana neden dedim sen oglunu yedirmezsin o kizlara diyor :) dedim ben aile arasina girmem o onlarin sorunu :)
Muz bile 16 17 tl bide bizim evde 2 maymun varBak bu acidan dusunmemistim hic :) bugun tropikal birsey vermedim hic ama :) maddi anlamda baya baya sıkıştık.babalardan isteyecek yüz yok o yuzden makul fiyatlı seyler tuketiyoruz :)
Sendemi brütüs :) yeri gelir gelinimi bile savunurum ben.oda bir annenin gül kokulu yavrusu.haksizlik etmem açıkcasi.Zabagnan evlendirmiyodun simdi yurt disina damat ediyosun. Hahahaha hasat valla bilemedim senden bi kaynana enerjisi aliyorum cok hadiften
Hemen bu gece gelinine hamile kaliyorum bekleSendemi brütüs :) yeri gelir gelinimi bile savunurum ben.oda bir annenin gül kokulu yavrusu.haksizlik etmem açıkcasi.
Yok kız ben maddiyati bu zamana kadar hic dert etmedim.basimi sokacak bir yuvam var evim sıcak ve sagligimiz yerinde daha ne isterimki cok sukur.bogaz dedigin ne ki ekmeklede doyarsin ama cok ekmekle doyurmak iyi degil kilo aliriz salatayla doyuralim fit olalim :) muz pek yemiyoruz ayaza ayda 1 aliyorum 1 tane o da cok birsey tutmuyor :)Muz bile 16 17 tl bide bizim evde 2 maymun var.bosver valla azicik asim kaygisiz basim
Sarışın isterim :)Hemen bu gece gelinine hamile kaliyorum bekle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?