Okudum kuzumArkadaşlar sizlerden birşey rica etmek istiyorum 41 hamileden kişi başı 1 adet ayetelkürsi okurmusunuz bebeğim için ismim Betül şimdiden Allah razı olsun
pazartesi randevum var ve ilk bebeğimde 12 13 haftalarında hasta olduğunu ögrenmiştim o yüzden çok korkuyorum
Tesekkur ederim kuzum Allah razi olsunOkudum kuzum
Okudum canimmArkadaşlar sizlerden birşey rica etmek istiyorum 41 hamileden kişi başı 1 adet ayetelkürsi okurmusunuz bebeğim için ismim Betül şimdiden Allah razı olsun
pazartesi randevum var ve ilk bebeğimde 12 13 haftalarında hasta olduğunu ögrenmiştim o yüzden çok korkuyorum
Hem senin hem kendi kanamam için okudum canımArkadaşlar sizlerden birşey rica etmek istiyorum 41 hamileden kişi başı 1 adet ayetelkürsi okurmusunuz bebeğim için ismim Betül şimdiden Allah razı olsun
minoset plus degilde sadece minoset ve parol icilebilir diye biliyorum benSelam, 11+6 haftalık hamilelikte baş ağrısı için minoset kullanan var mı? Evde Minoset pluse vardı. Ağrı dolasıyla aldım 1 tane. Tabi doktor alabilirsin dediği için. Ama yinede içim rahat etmedi.
Bende okudum canım güzel haberler alırsın inşallahArkadaşlar sizlerden birşey rica etmek istiyorum 41 hamileden kişi başı 1 adet ayetelkürsi okurmusunuz bebeğim için ismim Betül şimdiden Allah razı olsun
okudum ❤Arkadaşlar sizlerden birşey rica etmek istiyorum 41 hamileden kişi başı 1 adet ayetelkürsi okurmusunuz bebeğim için ismim Betül şimdiden Allah razı olsun
Bizede tahmin yap teyzesi :)valla gülüm bilemedimki kim sorduysa cvpladım amma isim olarak kimlere cvp yazdım bilmiyorum
Minoset plus olmuyor sakın bir daha icme canim. Plus olmicak sadece minoset olcakSelam, 11+6 haftalık hamilelikte baş ağrısı için minoset kullanan var mı? Evde Minoset pluse vardı. Ağrı dolasıyla aldım 1 tane. Tabi doktor alabilirsin dediği için. Ama yinede içim rahat etmedi.
Korkma canim inşallah cok guzel olcak herseyArkadaşlar sizlerden birşey rica etmek istiyorum 41 hamileden kişi başı 1 adet ayetelkürsi okurmusunuz bebeğim için ismim Betül şimdiden Allah razı olsun
Sağlıklı doğsun inş bakınca erkek doğdu içime benim
Hamile kaldığım günden beri bir kaç kişi hariç hiç Kız diyen olmadı. Bende erkek hissediyorum zaten. Amin canım sağol seninkideSağlıklı doğsun inş bakınca erkek doğdu içime benim
Evet gerçekten çok etkiliyor inşaAllah cabuk geçerbulantı gerçekten zor benim sabahları olmuyor gün içinde ve akşamları oluyor tüm hayatımı etkiliyor işi ve evimi inşallah 3 aydan sonra atlatanlardan oluruz :)
OkudumArkadaşlar sizlerden birşey rica etmek istiyorum 41 hamileden kişi başı 1 adet ayetelkürsi okurmusunuz bebeğim için ismim Betül şimdiden Allah razı olsun
Dün bende aynı soruyu sordum canım . Minoset ve parol kullanılabiliyormuş ben parol aldım . Minoset Plus ın tek farkı içinde kafein olması. Kullanmaman daha iyi ancak cok ta önemli değil. Aynı gün kafeinli gıda ve içeceklerden uzak durman yeterli olur. Geçmiş olsunSelam, 11+6 haftalık hamilelikte baş ağrısı için minoset kullanan var mı? Evde Minoset pluse vardı. Ağrı dolasıyla aldım 1 tane. Tabi doktor alabilirsin dediği için. Ama yinede içim rahat etmedi.
Ben 2 sene önce rüyamda doğum yapmıştım kızmı diye soruyorum erkek diyolardı bu senede eşim rüyasında erkek görmüş bakalım benimde çevremdekiler erkek diyo geneliHamile kaldığım günden beri bir kaç kişi hariç hiç Kız diyen olmadı. Bende erkek hissediyorum zaten. Amin canım sağol seninkide
Aman sağlıklı olsunlarda...Ben 2 sene önce rüyamda doğum yapmıştım kızmı diye soruyorum erkek diyolardı bu senede eşim rüyasında erkek görmüş bakalım benimde çevremdekiler erkek diyo geneli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?