2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Okudum kuzum

Okudum canimm

Hem senin hem kendi kanamam için okudum canım Rabbim şifa versin, yavrularimizi korusun

Bende okudum canım güzel haberler alırsın inşallah

okudum ❤

Korkma canim inşallah cok guzel olcak hersey

Selam, 11+6 haftalık hamilelikte baş ağrısı için minoset kullanan var mı? Evde Minoset pluse vardı. Ağrı dolasıyla aldım 1 tane. Tabi doktor alabilirsin dediği için. Ama yinede içim rahat etmedi.
Dün bende aynı soruyu sordum canım . Minoset ve parol kullanılabiliyormuş ben parol aldım . Minoset Plus ın tek farkı içinde kafein olması. Kullanmaman daha iyi ancak cok ta önemli değil. Aynı gün kafeinli gıda ve içeceklerden uzak durman yeterli olur. Geçmiş olsun

Hamile kaldığım günden beri bir kaç kişi hariç hiç Kız diyen olmadı. Bende erkek hissediyorum zaten. Amin canım sağol seninkide
Ben 2 sene önce rüyamda doğum yapmıştım kızmı diye soruyorum erkek diyolardı bu senede eşim rüyasında erkek görmüş bakalım benimde çevremdekiler erkek diyo geneli

Ben 2 sene önce rüyamda doğum yapmıştım kızmı diye soruyorum erkek diyolardı bu senede eşim rüyasında erkek görmüş bakalım benimde çevremdekiler erkek diyo geneli
Aman sağlıklı olsunlarda...
Bulantıların falan var mı senin de ?
Benimki aşırının da aşırısı. O yüzden erkek diyolar genelde.

Kızlar işte benim 10+5 günlük miniğim. Cinsiyet tahminleri var mı, doktor henüz hiç bir şey söylemedi

Eklentiler

• WhatsApp Image 2019-08-26 at 12.54.05 (1).webp
    28,7 KB · Görüntüleme: 62
  • WhatsApp Image 2019-08-26 at 12.54.05 (2).webp
    31,1 KB · Görüntüleme: 60
  • WhatsApp Image 2019-08-26 at 12.54.05.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 66
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…