2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bana bi yardımcı olur musunuz kızıma çalışma masası aldım beyaz lake şimdi de sandalye bakıyorum ben beyaz olanı tercih etmek istiyorum ama pembe olan daha mı rahat olur
Beyaz olan popisi kaydirirmi ki cnm oyle bir izlenimi var.pembe daha rahat gorunuyor.ama beyaz olan daha şık.rahatlıga bakip pembe derdim :)

Farketmez nihayetinde ikiside gavur gavur dedimndie banlanirmiyimki koskoca guruyum ben banlamazlar heralde . Tabi ciiniiim herkesin yeri baska

Ya o bu bısey deılde yas geciyo be pinkom... 5 gun once yenı yasıma da girdim haaa ben diyim 34.5 sen de 35 @Pinkpinkblue
Bende 29a girmisttim teeevv temmuzda 28.90die kendimi kadiriyodum surd ayeni yila me kaldi yasim olacak 29.90 . Gecmis dogum gununde kutlu olsun habarımiz olaydi sana pasta alirdik kola bile icerdik

Bana 1 saatlik enerji pili taksaniz olmazmi su mutfagi halledeyim :) gece 2 saatlik uykuyla duruyorum.saat 11 de evden ciktik 7 de anca girwbildik.virus var diye cikmadigimiz icin isler birikti mecbur cikip yapmak zorunda kaldik :) ay cok anlatasim geldi neler yaptigimi sizde okurken yorulun :) 11 de ciktik gorumceme gittik cocugunun giymedigi kiyafetleri almak icin ayazla aralarinda 1 yas var ama onun olmayani direk benim sipama tam oluyor.6-7 parca verdi.ordan kiraciya gittik ama eve cikmadik korona var diye.ordan yonetime ugradik kiraci yatiriyormu diye.ordan sut urunleri marketi,kuruyemisci,birde gittigimiz yerde toptanci var sleepyler uygun oluyor.uygun oldugu icin istedigimiz bedenden 1 paket kalmis aldik.ıslak mendiller bile indirimde size soyle diyeyim baby turconun 3 lu ıslak mendili 10 13 lira arasinda birseydi baya uygun oluyor 4 paket alarak stokculuk yaptik :) ordan nalbura gittik.ordan milli piyangocuya gittik.derken eve gelmemiz 7 oldu ki bazi islerimizde kaldi :) evde yaptiklarimi saymayacagim zira okumaktan sıkılirsiniz :)

Bende 29a girmisttim teeevv temmuzda 28.90die kendimi kadiriyodum surd ayeni yila me kaldi yasim olacak 29.90 . Gecmis dogum gununde kutlu olsun habarımiz olaydi sana pasta alirdik kola bile icerdik
Hediye neyinde alırdın delmiamaaan bu senenin modası olsa olsa maske olurdu

Kiz istedikten sonra gerisi boş :) hem istanbulda yasasinlar demiyorum ki nerde mutlu oluyorlarsa orda yasasinlar .ben peslerinden giderim dermisim :)
Davsanin kaynanasida oyle peslerine dusuyosu bak bosuna dememisler kiz cocuklari anasininn kaderini yasar diye nisan bozmak gibi olmasinda tavsannesi

Ya oda deılde benım bebenin alt ust toplamda 4 dısı varya meme uclarını ısırıyor kızlar napcam ben. Hıc tepki vermeyeye calısıyorum dikkatini cekerde hep yapar diye. Ama cok acıtıyo yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…