Kac kg vermistin canim almaya mi basladin geriOh maşallah brn diyeti bıraktım bu ara canım çok tatlı istiyor deli gibi tabi kilo olarak da yansıyor
Kızıma sorsam o da pembe olan der ama hiç uyumlu olmayacak oda da pembe hiç bi şey yokBence pembe olan canim
Beyaz olan popisi kaydirirmi ki cnm oyle bir izlenimi var.pembe daha rahat gorunuyor.ama beyaz olan daha şık.rahatlıga bakip pembe derdim :)Bana bi yardımcı olur musunuz kızıma çalışma masası aldım beyaz lake şimdi de sandalye bakıyorum ben beyaz olanı tercih etmek istiyorum ama pembe olan daha mı rahat olur
E başka model renk baksan canımKızıma sorsam o da pembe olan der ama hiç uyumlu olmayacak oda da pembe hiç bi şey yok
Güzel ablam canım ablamYa o bu bısey deılde yas geciyo be pinkom... 5 gun once yenı yasıma da girdim haaaben diyim 34.5 sen de 35 @Pinkpinkblue
Farketmez nihayetinde ikiside gavurCanım ben varken başka hahahazaten sen tek basınada yetiyon mubarek ama benimle bir baskaa valla ben hans dıcektım amma olganjn yanına yakısmadı bu ısım be kanka hans alamandı demı olga ıse genellikle russian
Yanı benimkide lafmı ne acıklama yapıyon salak hatun tropiklerin seceresını cıkarmışşş tililililiOnuda yedik :)
Piiiş sus kız ne ablası ruhum gençGüzel ablam canım ablamgeçmiş doğum günün kutlu olsun bu enerjin hiiiiiç bitmesin
Bende 29a girmisttim teeevv temmuzda 28.90die kendimi kadiriyodum surd ayeni yila me kaldi yasim olacak 29.90Ya o bu bısey deılde yas geciyo be pinkom... 5 gun once yenı yasıma da girdim haaaben diyim 34.5 sen de 35 @Pinkpinkblue
Gız bu guruda ne oliki bende isterem eyi bişeye benziiii sankiFarketmez nihayetinde ikiside gavurgavur dedimndie banlanirmiyimki koskoca guruyum ben banlamazlar heralde . Tabi ciiniiim herkesin yeri baska
Hediye neyinde alırdın delmiBende 29a girmisttim teeevv temmuzda 28.90die kendimi kadiriyodum surd ayeni yila me kaldi yasim olacak 29.90. Gecmis dogum gununde kutlu olsun habarımiz olaydi sana pasta alirdik kola bile icerdik
Davsanin kaynanasida oyle peslerine dusuyosu bak bosuna dememisler kiz cocuklari anasininn kaderini yasar diyeKiz istedikten sonra gerisi boş :) hem istanbulda yasasinlar demiyorum ki nerde mutlu oluyorlarsa orda yasasinlar .ben peslerinden giderim dermisim :)
Aman adi var iste cnm boş hava :) okulda sınıf başkanı olmak gibi birsey :)Gız bu guruda ne oliki bende isterem eyi bişeye benziiii sanki
Sana dantelli kirmizi maske alirdimHediye neyinde alırdın delmiamaaan bu senenin modası olsa olsa maske olurdu
Yok ben huni alırdım hemde işlemeli :)Hediye neyinde alırdın delmiamaaan bu senenin modası olsa olsa maske olurdu
Gısgançç kadinAman adi var iste cnm boş hava :) okulda sınıf başkanı olmak gibi birsey :)
Yok cnm biz ufak seylere takılmayız :)Davsanin kaynanasida oyle peslerine dusuyosu bak bosuna dememisler kiz cocuklari anasininn kaderini yasar diyenisan bozmak gibi olmasinda tavsannesi
Niye kiskanayim ben popiyim :)Gısgançç kadin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?