- 23 Temmuz 2019
- 169
- 244
- 18
- 35
Arkadaşlar sizlerden birşey rica etmek istiyorum 41 hamileden kişi başı 1 adet ayetelkürsi okurmusunuz bebeğim için ismim Betül şimdiden Allah razı olsun
pazartesi randevum var ve ilk bebeğimde 12 13 haftalarında hasta olduğunu ögrenmiştim o yüzden çok korkuyorum
Bende maşallah hiç olmadı sadece 4. Hafta 8. Hafta bide 10 haftada kanamam oldu 1 kere kan geliyor ertesi gün normale dönüyoruz bugün kontrolüm var benim hoca 14 haftadan öncede cinsiyet söylemiyorAman sağlıklı olsunlarda...
Bulantıların falan var mı senin de ?
Benimki aşırının da aşırısı. O yüzden erkek diyolar genelde.
Ben kiz diyorum canım ama rabbim gonlundekini versin insallah saglikla
Ben de okudum.Arkadaşlar sizlerden birşey rica etmek istiyorum 41 hamileden kişi başı 1 adet ayetelkürsi okurmusunuz bebeğim için ismim Betül şimdiden Allah razı olsun
pazartesi randevum var ve ilk bebeğimde 12 13 haftalarında hasta olduğunu ögrenmiştim o yüzden çok korkuyorum
Okudum canım. Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah.Arkadaşlar sizlerden birşey rica etmek istiyorum 41 hamileden kişi başı 1 adet ayetelkürsi okurmusunuz bebeğim için ismim Betül şimdiden Allah razı olsun
Ayyy ne güzel Maşallah yaa.. Benim anam ağlıyor da biraz ondan sordum.Bende maşallah hiç olmadı sadece 4. Hafta 8. Hafta bide 10 haftada kanamam oldu 1 kere kan geliyor ertesi gün normale dönüyoruz bugün kontrolüm var benim hoca 14 haftadan öncede cinsiyet söylemiyor
Normal doğuma müsait olmayan pelvis genişliğine sahiptim ve kızım iri bir bebekti buna rağmen normal doğum yaptırdılar 2015’te doğdu kızım. Köprücük kemiği kırıldı doğum sırasında 6 ay fizik tedaviye götürdüm zor bir süreçti ama şimdi çok iyi şükürler olsun.Nasil yani canım? Nasıl geçti? Ne zamandi ilk dogumun
Arkadaşlar sizlerden birşey rica etmek istiyorum 41 hamileden kişi başı 1 adet ayetelkürsi okurmusunuz bebeğim için ismim Betül şimdiden Allah razı olsun
Okudum canimArkadaşlar sizlerden birşey rica etmek istiyorum 41 hamileden kişi başı 1 adet ayetelkürsi okurmusunuz bebeğim için ismim Betül şimdiden Allah razı olsun
AminnOkudum canım. Senle birlikte tüm kızları duama alaram. Rabbim hepimize güzel haberler almayı sağlıkla doğurup büyütmeyi nasip etsin.
Hayırlısı ile hepimiz kucagimiza alırız inşallah. Bende okudum.Arkadaşlar sizlerden birşey rica etmek istiyorum 41 hamileden kişi başı 1 adet ayetelkürsi okurmusunuz bebeğim için ismim Betül şimdiden Allah razı olsun
OkudumArkadaşlar sizlerden birşey rica etmek istiyorum 41 hamileden kişi başı 1 adet ayetelkürsi okurmusunuz bebeğim için ismim Betül şimdiden Allah razı olsun
OkunduArkadaşlar sizlerden birşey rica etmek istiyorum 41 hamileden kişi başı 1 adet ayetelkürsi okurmusunuz bebeğim için ismim Betül şimdiden Allah razı olsun
OkudumArkadaşlar sizlerden birşey rica etmek istiyorum 41 hamileden kişi başı 1 adet ayetelkürsi okurmusunuz bebeğim için ismim Betül şimdiden Allah razı olsun
Ben eğitim araştırmada çalışıyorım bizde 1 günde çıkıyor ama herywrde aynımıdır bilmiyorumArkadaslar egitim arastirma da ikili test sonucu kac gunde cikiyor acaba?
Okudum canımArkadaşlar sizlerden birşey rica etmek istiyorum 41 hamileden kişi başı 1 adet ayetelkürsi okurmusunuz bebeğim için ismim Betül şimdiden Allah razı olsun
Okudum canım. Allah sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize.Arkadaşlar sizlerden birşey rica etmek istiyorum 41 hamileden kişi başı 1 adet ayetelkürsi okurmusunuz bebeğim için ismim Betül şimdiden Allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?