2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352

Okudum canım. Senle birlikte tüm kızları duama alaram. Rabbim hepimize güzel haberler almayı sağlıkla doğurup büyütmeyi nasip etsin.

Aman sağlıklı olsunlarda...
Bulantıların falan var mı senin de ?
Benimki aşırının da aşırısı. O yüzden erkek diyolar genelde.
Bende maşallah hiç olmadı sadece 4. Hafta 8. Hafta bide 10 haftada kanamam oldu 1 kere kan geliyor ertesi gün normale dönüyoruz bugün kontrolüm var benim hoca 14 haftadan öncede cinsiyet söylemiyor

Okudum canım. Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah.

Bende maşallah hiç olmadı sadece 4. Hafta 8. Hafta bide 10 haftada kanamam oldu 1 kere kan geliyor ertesi gün normale dönüyoruz bugün kontrolüm var benim hoca 14 haftadan öncede cinsiyet söylemiyor
Ayyy ne güzel Maşallah yaa.. Benim anam ağlıyor da biraz ondan sordum.
Allah sağlık versin canım.

Nasil yani canım? Nasıl geçti? Ne zamandi ilk dogumun
Normal doğuma müsait olmayan pelvis genişliğine sahiptim ve kızım iri bir bebekti buna rağmen normal doğum yaptırdılar 2015’te doğdu kızım. Köprücük kemiği kırıldı doğum sırasında 6 ay fizik tedaviye götürdüm zor bir süreçti ama şimdi çok iyi şükürler olsun.

Bende okudum canim.insallah guzel haberlerle gelirsin❤

Okudum canim

Okudum cnm Rabbim korktuguna ugratmasin gonlune gore saglikli sihhatli bir evlat versin insallah ❤

Hayırlısı ile hepimiz kucagimiza alırız inşallah. Bende okudum.

Okudum

Okudum

Okudum canım. Allah sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…