- 20 Haziran 2019
- 104
- 74
- 13
- 35
okudum canım benim Allahım şifa versin inşallahArkadaşlar sizlerden birşey rica etmek istiyorum 41 hamileden kişi başı 1 adet ayetelkürsi okurmusunuz bebeğim için ismim Betül şimdiden Allah razı olsun
pazartesi randevum var ve ilk bebeğimde 12 13 haftalarında hasta olduğunu ögrenmiştim o yüzden çok korkuyorum
Aynen bnde anca uyuyom bitek uyuyunca gecio cunkuIns gecer Ben daha 7+5 4haftam var ozaman piskolojim bozuldu resmen uyuyayimda aklima gelmesin diye ye yat ye yat modundayim
Canım bnm de 5.haftada başladı mide yanması ve bulantıBenim henüz 6 haftalık benimde yanmam var çok erken değilmi yanma için
okurum inşallah canim.Arkadaşlar sizlerden birşey rica etmek istiyorum 41 hamileden kişi başı 1 adet ayetelkürsi okurmusunuz bebeğim için ismim Betül şimdiden Allah razı olsun
pazartesi randevum var ve ilk bebeğimde 12 13 haftalarında hasta olduğunu ögrenmiştim o yüzden çok korkuyorum
Ben de okudum.. Rabbim korusun hepimizin bebişleriniArkadaşlar sizlerden birşey rica etmek istiyorum 41 hamileden kişi başı 1 adet ayetelkürsi okurmusunuz bebeğim için ismim Betül şimdiden Allah razı olsun
Oy kıyamam canım çok geçmiş olsun. Evet yurtdışında normal doğumda çok israrcilar. Ben de normal doğum taraftariyim hep fakat öyle tehlike olusturcak durumlarda riske atmayi anlayamıyorum.. neyse çok şükür iyileşmiş canimNormal doğuma müsait olmayan pelvis genişliğine sahiptim ve kızım iri bir bebekti buna rağmen normal doğum yaptırdılar 2015’te doğdu kızım. Köprücük kemiği kırıldı doğum sırasında 6 ay fizik tedaviye götürdüm zor bir süreçti ama şimdi çok iyi şükürler olsun.
Erkek gibi canimKızlar cinsiyet tahmınınde bulunanız var mı:)
Bana da öyle geldiErkek gibi canimbacak arasi ufak bisi gozukuyor sanki
Okudum Allah şifa versin, sağsalim al kucağına. Bizlerde inşallah..Arkadaşlar sizlerden birşey rica etmek istiyorum 41 hamileden kişi başı 1 adet ayetelkürsi okurmusunuz bebeğim için ismim Betül şimdiden Allah razı olsun
bana da erkek gibi geldi amaKızlar cinsiyet tahmınınde bulunanız var mı:)
Canım erkeğe benziyor bencedeKızlar cinsiyet tahmınınde bulunanız var mı:)
Bence erkek çünkü kesen fasulye gibi duruyor
Gerçekten keseyle alakası oluyor mu yaBence erkek çünkü kesen fasulye gibi duruyor
Ne kdr doğru bilmiyorum ama çevremdeki kişilerde hep doğru çıktı.yani kese yuvarlak ise kız .fasulye gibi uzun ise erkekGerçekten keseyle alakası oluyor mu ya
Doktor birşey söylemedi.Sorduk ama bir tahmınde bulunmadı.3-4 hafta sonra gelin dedibana da erkek gibi geldi amadoktor bir şey dedi mi
O zaman teşekkür ederizNe kdr doğru bilmiyorum ama çevremdeki kişilerde hep doğru çıktı.yani kese yuvarlak ise kız .fasulye gibi uzun ise erkek
Kesenin boyutur o canım benim kesede 15.2 cm çıkmıştı 12. haftada meselaSelam kızlar. Ben de 10+6yım şu an :) bugün kontrole gittim Allaha şükür her şey güzel çıktı. Bebeğimin gelişimi birkaç gün öndeymiş hatta. Ama benim kafam karıştı ultrason kağıdında bebek 15 cm yazıyorşimdi o kadar olması imkansız. Doktor da o kadar büyük görse bir şey söylerdi herhalde. Acaba ayak ucuna kadar mı ölçtü, yoksa makine mi bozuktu, kafama takıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?