2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
ah ahhh Rabbim hepimize kızlarımızın gelin oğluşlarınızın da damatlığını göstersin inşallah
Amin canım en hayırlısı en huzurlusunu nasip etsin inşallah yalnız yaşına girmeyen bebeklerim gelinliğini damatlığını hayal ettik valla biz çok tatlıyız

Hangi bolume gitsemki canim .off cok zor cocuklarla
Haklısın canım çocuklarla zor kbb öncelikle sanırım burnundaki damarlarla mı ilgili diye bakarlar öyle değilse yönlendirir doktor.Ya da dahiliyeye toptan ne var ne yok bakarlar.Bak yeni merkezler açıyormuş devlet korona geçirenleri takip etmek için.İki şehirde şimdilik diye duydum ona da bir bak istersen

Her sakalliyi deden sanma madam ben hem pinkim hemide dunurun ne ogrenmek istiyosan ben sana fişfiklerim cocuklari ayiracak bu pink karisi diğneme onu 1917pinkterest
Yok yok niyetim ciddi ben sizin aretliğiniz olacağım düğününüze bir çeyreğim bir de bir tepsi su böreğim ile gelirim otururum hiç ses etmem

Ankarada sehir hastanesinde bazi bolumler icin var canim kayinvalidem gitmisti o agor gecirdigi icin . Dahliiyeye zaten gitsem iyi olucak en iyisi bi randevu bulayim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…