- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Hiiiihh istemez korona varBunu ilk başta sen istedin zivaslımgel öp de barışalım
Ne guzel cnm insâlalh gelirsin belikide gorusuruz ha bu gısganç gadinlarda catlaE angaralısın sende o zamano arkadaşımda aslen ığdırlı ama doğma büyüme Ankaralı
Amin canım en hayırlısı en huzurlusunu nasip etsin inşallahah ahhh Rabbim hepimize kızlarımızın gelin oğluşlarınızın da damatlığını göstersin inşallah
Zeynos zaten suratini bi astimmiGerçekkkk bakkkvallahi de billahi de hayırlı olsun bizi de çağırın bari , nikahına beni de çağır sevgilim diye fon müziği yaparız
Haklısın canım çocuklarla zor kbb öncelikle sanırım burnundaki damarlarla mı ilgili diye bakarlar öyle değilse yönlendirir doktor.Ya da dahiliyeye toptan ne var ne yok bakarlar.Bak yeni merkezler açıyormuş devlet korona geçirenleri takip etmek için.İki şehirde şimdilik diye duydum ona da bir bak istersenHangi bolume gitsemki canim .off cok zor cocuklarla
Yok yok niyetim ciddi ben sizin aretliğiniz olacağımHer sakalliyi deden sanma madamben hem pinkim hemide dunurun ne ogrenmek istiyosan ben sana fişfiklerim cocuklari ayiracak bu pink karisi diğneme onu 1917pinkterest
Tatlıyız tabiiikisii hunili tatlılardanAmin canım en hayırlısı en huzurlusunu nasip etsin inşallahyalnız yaşına girmeyen bebeklerim gelinliğini damatlığını hayal ettik valla biz çok tatlıyız
Ayyyyy yine gözümde canlandı sirke satarız düğündeZeynos zaten suratini bi astimmi
Yauvvv öp öp bişey olmazHiiiihh istemez korona varşive yapicam bak
Aynen öyle, bu akşam bir huni rica edeceğim yetkili kimdi, kimden istiyoruzTatlıyız tabiiikisii hunili tatlılardan
Bensizzzz olmaz, bir ayağım angarada sayılır kızılayda beklerim siziNe guzel cnm insâlalh gelirsin belikide gorusuruz ha bu gısganç gadinlarda catla
Ankarada sehir hastanesinde bazi bolumler icin var canim kayinvalidem gitmisti o agor gecirdigi icin . Dahliiyeye zaten gitsem iyi olucak en iyisi bi randevu bulayim benHaklısın canım çocuklarla zor kbb öncelikle sanırım burnundaki damarlarla mı ilgili diye bakarlar öyle değilse yönlendirir doktor.Ya da dahiliyeye toptan ne var ne yok bakarlar.Bak yeni merkezler açıyormuş devlet korona geçirenleri takip etmek için.İki şehirde şimdilik diye duydum ona da bir bak istersen
O islere hasat bakiyoAynen öyle, bu akşam bir huni rica edeceğim yetkili kimdi, kimden istiyoruz
Minnakda gelcekmiBensizzzz olmaz, bir ayağım angarada sayılır kızılayda beklerim sizi
Hasatcım o halde bir tane rica ediciğim
Beni koronalayip dugunumuzu iptal ettircen dimiYauvvv öp öp bişey olmaz
Çakaaaalll gacıııı seniBeni koronalayip dugunumuzu iptal ettircen dimi
Herkeş dunurune sahıp ciksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?