- 21 Nisan 2019
- 5.284
- 8.257
- 198
O benim kızı istemez artık adını çıkardınHerkeş dunurune sahıp ciksin
Enaaaa sankim namusuyla oynadikO benim kızı istemez artık adını çıkardın
Kankaaa olsun bizim mahremimiz b.kEnaaaa sankim namusuyla oynadikalt tarafi b.kunu gordum dedim ne var bunda Allah askina
Insallah fistiklidirKankaaa olsun bizim mahremimiz b.kya minnağın oğlu senin pokunu kimler gördü uleeeynnn diyip kızımın suratına baklava atarsaaa sonuçta antepli
Canım bence doktora gitmelisin yabugun bsy oldu yine bana inanilmaz bas ense agrisi tansiyon 9 a 5 cok kotuyum
Canim bende bayadir bizim sofradan veriyordum. Ama doymadigini farkettim. Bebegin kilosuna gore istahina gore degisiyor bu durum. Bebek huysuzsa ek gida az geliyor olabilir. Mesela ben kabiz sanmistim ama sanirim ek gida az geliyormuş. Kendini kotu hissetmeYazdıklarınızı okuyorum kızlar da baya biseyler yediriyorsunuz bebelerinize hatta aijoo dunyalari yedirdim demis.ben bi an kendimi düşündüm kötü oldum. Sabah uyanınca biraz emdi kızım kahvaltıda normalde yumurta yerdi ama hemen öncesinde emdiği için yemedi ve kızımı babasına bırakıp ise gittim 3 te geldim tarhana çorbası içmiş biraz, akşamda krep verdim eline ağzına ne gittiyse artık ve yatmadan emzirdim uyudu..9. Aya gireceğiz. Akşamları pirinç unuyla falan mama yapıyor musunuz
Ayyy gelmem miii nere gidiyonuz bensizzz
Huniden sorumlumuzAynen öyle, bu akşam bir huni rica edeceğim yetkili kimdi, kimden istiyoruz
Fıstıksız baklavaaaya hayırrrrInsallah fistiklidirolmusken fistikli olsun . Yapmaz oyle seyler imran
Canım emzirdiğin için besin değerlerin sana yeterli gelmiyor olabilir. Mesela ben dünyaları yiyorum. Kendimce çok yediğimi düşünüyorum ama bugün bi ara ayağa kalktım öyle bir başım döndü ki. Anlam veremiyorum. Ekstra multivitamin ve kalsiyum kullanıyorum. Ona rağmen. Benim de baktırasım var kan değerlerime.bugun bsy oldu yine bana inanilmaz bas ense agrisi tansiyon 9 a 5 cok kotuyum
Hiç bir dünür robot değildirHerkeş dunurune sahıp ciksin
Baklavaaa miiiiiiiiFıstıksız baklavaaaya hayırrrrkanka o kadar bol dedik dedik zeynep s.çtı
N’oluyo sana mbr yabugun bsy oldu yine bana inanilmaz bas ense agrisi tansiyon 9 a 5 cok kotuyum
Ben antep fıstığı sen de baklava al dünürcüm, oradan da pinki alıpAyyy gelmem miii nere gidiyonuz bensizzzPinkcim ne istersin söyle getirelim sana buralardan
Yooook yoook, pis pis kakaaBaklavaaa miiiiiiii
Kız burdayım da en sonda hangi mesaj varsa ona cevap yazıp geri çıkıyorum
Canım benim şimdi benim damadın uyku saatiydi uyudu muKız burdayım da en sonda hangi mesaj varsa ona cevap yazıp geri çıkıyorum
Uyudu kuzucuğum. Ama sürekli ağlayarak uyanıyor. Bugün nedense çok az yemek yedi. Aç olabilir. Nasıl yapsam yaa.. Formül mamamız da bitti. Zaten içmiyor diye almadım tekrar. Ama neyse biraz süt yapıcı birşeyler yiyeyim de bari..Canım benim şimdi benim damadın uyku saatiydi uyudu mu, manitası evi dört dönüyor şuanda
Siz napiyonuz böyle yaaBen kocamin kafasina top attim oda benim koluma atti atlettle duruyodum kro gibikolum cok acidi yandi cunku kucuk basket topuydu yakti bende kustum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?