2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Enaaaa sankim namusuyla oynadik alt tarafi b.kunu gordum dedim ne var bunda Allah askina
Kankaaa olsun bizim mahremimiz b.k ya minnağın oğlu senin pokunu kimler gördü uleeeynnn diyip kızımın suratına baklava atarsaaa sonuçta antepli

Ben kocamin kafasina top attim oda benim koluma atti atlettle duruyodum kro gibi kolum cok acidi yandi cunku kucuk basket topuydu yakti bende kustum

Canim bende bayadir bizim sofradan veriyordum. Ama doymadigini farkettim. Bebegin kilosuna gore istahina gore degisiyor bu durum. Bebek huysuzsa ek gida az geliyor olabilir. Mesela ben kabiz sanmistim ama sanirim ek gida az geliyormuş. Kendini kotu hissetme

bugun bsy oldu yine bana inanilmaz bas ense agrisi tansiyon 9 a 5 cok kotuyum
Canım emzirdiğin için besin değerlerin sana yeterli gelmiyor olabilir. Mesela ben dünyaları yiyorum. Kendimce çok yediğimi düşünüyorum ama bugün bi ara ayağa kalktım öyle bir başım döndü ki. Anlam veremiyorum. Ekstra multivitamin ve kalsiyum kullanıyorum. Ona rağmen. Benim de baktırasım var kan değerlerime.

Canım benim şimdi benim damadın uyku saatiydi uyudu mu, manitası evi dört dönüyor şuanda
Uyudu kuzucuğum. Ama sürekli ağlayarak uyanıyor. Bugün nedense çok az yemek yedi. Aç olabilir. Nasıl yapsam yaa.. Formül mamamız da bitti. Zaten içmiyor diye almadım tekrar. Ama neyse biraz süt yapıcı birşeyler yiyeyim de bari..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…