illa olacak diye birşey yok ki kuzum . Kimisinde hiç olmuyor ne mide bulantısı ne hassasiyet , kimisinde de gebelik boyunca oluyor. Benimde 5-6hafta oldu sonra bi daha hiç hassasiyet hissetmedim göğüslerim de . Korkma yaniHanımlar merhaba. Bugün itibari ile 8+0 ım. 3 gündür meme hassasiyetim yok. Olmadığı gün doktora gittik ve bebeğimin kalbi atıyordu şükür ama bu durumu yaşayan var mı benim gibi? Çok korkuyorum devam etmiyor diye. Sabah vardı biraz şuan kayboldu.
Ay canım Allah senden razı olsunKesenin boyutur o canım benim kesede 15.2 cm çıkmıştı 12. haftada mesela
hapsururken oksururkende oluyor doktora sormustum ben rahim buyudugu icin oluyor bunlar demistiKızlar, öksürük sonrası karnın alt kısmında batma, ağrı sizde de oluyor mu?
GA, GS gibi degerler yazıyor ise baş veya karına gore boy olculmuste olabilir ya fl bacak kemigi olcusune gore tam boyu. Crl bas popo cunku. Benim suan crl bakiliyo tahminimce 14 haftadan sonra diger olcumlere bakilcak. Bas popo 58 mmdi bizimAy canım Allah senden razı olsun
Benim kizimda kesem ilk haftalarda yuvarlakti. Zaten sonraki haftalar sekli surekli degisiyor. Bu bebekte de yuvarlakti. Nuba gore kiz gorunuyor nasip bakalim :)O zaman teşekkür ederiz
Okudum cancanTesekkur ederim kuzum Allah razi olsun
Ya valla sağlıklı olsun da kız erkek hiç önemli değil benim için.Benim kizimda kesem ilk haftalarda yuvarlakti. Zaten sonraki haftalar sekli surekli degisiyor. Bu bebekte de yuvarlakti. Nuba gore kiz gorunuyor nasip bakalim :)
Benim kese yuvarlak gibi ama herkes erkek tahmin etti bakalım kese teorisi tutacak mıNe kdr doğru bilmiyorum ama çevremdeki kişilerde hep doğru çıktı.yani kese yuvarlak ise kız .fasulye gibi uzun ise erkek
İnsan acildeki doktorlara güvenemiyo ya.Hayır nasıl kafalarına göre ilaç veriyorlar ki anlamıyorumBende bugün ikili testi verdim kontrole gitmişken. Bu arada aksamki dr un verdigi ilaç verilmemesi gereken ilacmis! Nasil doktor oluyo bunlar ben anlamiyorum. İki kez kullandim ilactan. Simdi toz verildi onu icicem bu aksam
HaydaaaaBende bugün ikili testi verdim kontrole gitmişken. Bu arada aksamki dr un verdigi ilaç verilmemesi gereken ilacmis! Nasil doktor oluyo bunlar ben anlamiyorum. İki kez kullandim ilactan. Simdi toz verildi onu icicem bu aksam
Bende anlamiyorum. Ve artik kimseye guvenmiyorum herseyi arastirip soruyorum. Prospektusunde hamileler kesinlikle kullanamaz seklinde uyari var hemdeİnsan acildeki doktorlara güvenemiyo ya.Hayır nasıl kafalarına göre ilaç veriyorlar ki anlamıyorum
Kimseye inanmiyorum ben artik.hep kendim arastiriyorum.kizim icinde ayni sekilde 15 gun olacak iyilesemedi cocuk en sonunda butun ilaçları biraktircamHaydaaaakime inanacağımızı şaşırdık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?