2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Hanımlar merhaba. Bugün itibari ile 8+0 ım. 3 gündür meme hassasiyetim yok. Olmadığı gün doktora gittik ve bebeğimin kalbi atıyordu şükür ama bu durumu yaşayan var mı benim gibi? Çok korkuyorum devam etmiyor diye. Sabah vardı biraz şuan kayboldu.

illa olacak diye birşey yok ki kuzum . Kimisinde hiç olmuyor ne mide bulantısı ne hassasiyet , kimisinde de gebelik boyunca oluyor. Benimde 5-6hafta oldu sonra bi daha hiç hassasiyet hissetmedim göğüslerim de . Korkma yani

Herkese merhaba kızlar umarım herşey yolundadır uzun zamandır giremiyordum yarın kontrol var ikili test için bulantı hala devam ediyor ve iki gündür gözlerimi açamıyorum uykudan bu halim ne olacak bilemedim çocuklarıma üzülüyorum yavrularım kendilerini atıştırmayla geçiştiriyorlar neyse canlar hepinizi öpüyorum yarın yazarım

Hanımlar ben inanmiyorum keseye cin takvimine sol taraf kiz sag taraf erkek hikaye bencr bunlarda cogu keZ çürüdü saten benim bir kizimda yuvarlakti diger kizimda fasulye gibiydi biri sagdaydi bii soldaydi cin takviminde 2side tutmadi saten butun metotlarin yuksek sansi var dogru cikma degilde tutma sansi diyelim %50gibi yari yariya
mesela daha onceki anne bebek guruplarindaki listeye bakarsaniz ayni yaşıt ayni ay hamile kalan 10 kadinin yarisi kiz yarisi oglan bebege sahip olmus cin takvimine gore tek bir cinsiyete sahip olmalari gerekiyor o ay hamile kalanlar

Bende bugün ikili testi verdim kontrole gitmişken. Bu arada aksamki dr un verdigi ilaç verilmemesi gereken ilacmis! Nasil doktor oluyo bunlar ben anlamiyorum. İki kez kullandim ilactan. Simdi toz verildi onu icicem bu aksam

Bende bugün ikili testi verdim kontrole gitmişken. Bu arada aksamki dr un verdigi ilaç verilmemesi gereken ilacmis! Nasil doktor oluyo bunlar ben anlamiyorum. İki kez kullandim ilactan. Simdi toz verildi onu icicem bu aksam
İnsan acildeki doktorlara güvenemiyo ya.Hayır nasıl kafalarına göre ilaç veriyorlar ki anlamıyorum

Haydaaaa kime inanacağımızı şaşırdık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…