Anladım canım. Fena bir acıydı valla, neyse ki geçti şimdi.hapsururken oksururkende oluyor doktora sormustum ben rahim buyudugu icin oluyor bunlar demisti
Aynı acıyı bende yaşadım hapşırıken doktora gideceğim günü iple çekiyorum daha da çok varAnladım canım. Fena bir acıydı valla, neyse ki geçti şimdi.
Valla ben de hissediyorumSlm kızlar biliyorum küçük ama sanki karnında çok küçük pıt pıtlar hissediyorum 4 yaşında bir oğlum var bu 2. Olacak Allah nasip ederse hissetmek mümkün mü ki acaba yoksa kendimizimi kandırıyoruz
Valla çevremde kim yaptıysa çıktı bu teori ve Tabiki %100 doğru çıkması mümkün değildirBenim kese yuvarlak gibi ama herkes erkek tahmin etti bakalım kese teorisi tutacak mı
Aynı acıyı bende yaşadım hapşırıken doktora gideceğim günü iple çekiyorum daha da çok var
[/QUO
Mühim değildir diye düşünüyorum ben deAynı acıyı bende yaşadım hapşırıken doktora gideceğim günü iple çekiyorum daha da çok var
Slm kızlar biliyorum küçük ama sanki karnında çok küçük pıt pıtlar hissediyorum 4 yaşında bir oğlum var bu 2. Olacak Allah nasip ederse hissetmek mümkün mü ki acaba yoksa kendimizimi kandırıyoruz
Canm okuyucam yaz benideKizlar hepinizin agzina saglik hepimiz saglikla alalim kucaklarimiza insallah Allahin izniyle toplam 22 kisi olmus kaldi 19 kisi yokmu okuyan sadece 1 adet ayetekursi
Bu arada,Amine Busra Eva cevaplamissiniz ama okudunuzmu sayiyorum da.
Yazmayı unutmuşum ben de okudumKizlar hepinizin agzina saglik hepimiz saglikla alalim kucaklarimiza insallah Allahin izniyle toplam 22 kisi olmus kaldi 19 kisi yokmu okuyan sadece 1 adet ayetekursi
Okuyanlar okumasin canim farkli kisilerden olcak sanirim sen okumadin degilmiCanm okuyucam yaz benide
Hayır canm okumadımOkuyanlar okumasin canim farkli kisilerden olcak sanirim sen okumadin degilmi
Okudum, Allah kabul etsinKizlar hepinizin agzina saglik hepimiz saglikla alalim kucaklarimiza insallah Allahin izniyle toplam 22 kisi olmus kaldi 19 kisi yokmu okuyan sadece 1 adet ayetekursi
Okudum canımKizlar hepinizin agzina saglik hepimiz saglikla alalim kucaklarimiza insallah Allahin izniyle toplam 22 kisi olmus kaldi 19 kisi yokmu okuyan sadece 1 adet ayetekursi
Bende okudum canım Allahım sıkıntısız bi şekilde sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşaAllahKizlar hepinizin agzina saglik hepimiz saglikla alalim kucaklarimiza insallah Allahin izniyle toplam 22 kisi olmus kaldi 19 kisi yokmu okuyan sadece 1 adet ayetekursi
okudum cnm yazmayı unutmuşum buraya ☺Kizlar hepinizin agzina saglik hepimiz saglikla alalim kucaklarimiza insallah Allahin izniyle toplam 22 kisi olmus kaldi 19 kisi yokmu okuyan sadece 1 adet ayetekursi
Bende okudum canımKizlar hepinizin agzina saglik hepimiz saglikla alalim kucaklarimiza insallah Allahin izniyle toplam 22 kisi olmus kaldi 19 kisi yokmu okuyan sadece 1 adet ayetekursi
Okudum canim yazamadim bir turluKizlar hepinizin agzina saglik hepimiz saglikla alalim kucaklarimiza insallah Allahin izniyle toplam 22 kisi olmus kaldi 19 kisi yokmu okuyan sadece 1 adet ayetekursi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?