GunaydinnnGünaydın kızlar
Okudum Allah Kabul etsinKizlar hepinizin agzina saglik hepimiz saglikla alalim kucaklarimiza insallah Allahin izniyle toplam 22 kisi olmus kaldi 19 kisi yokmu okuyan sadece 1 adet ayetekursi
Bu arada,Amine Busra @Madammor cevaplamissiniz ama okudunuzmu sayiyorum da.
Gunaydin:)Günaydın kızlar
Beni de ekleyebilirsin. Allah niyetini kabul etsinKizlar hepinizin agzina saglik hepimiz saglikla alalim kucaklarimiza insallah Allahin izniyle toplam 22 kisi olmus kaldi 19 kisi yokmu okuyan sadece 1 adet ayetekursi
Ay cnm bende okuyacagim suan yatakdayim midem fena kahvaltiya kalkınca abdestimi alıp okuyayim insallah yazarim burayaKizlar hepinizin agzina saglik hepimiz saglikla alalim kucaklarimiza insallah Allahin izniyle toplam 22 kisi olmus kaldi 19 kisi yokmu okuyan sadece 1 adet ayetekursi
ben de okudum Rabbim dualarımızı kabul etsin evlatlarımızı sağ salim alalım kucağımıza inşallahKizlar hepinizin agzina saglik hepimiz saglikla alalim kucaklarimiza insallah Allahin izniyle toplam 22 kisi olmus kaldi 19 kisi yokmu okuyan sadece 1 adet ayetekursi
Slm kızlar biliyorum küçük ama sanki karnında çok küçük pıt pıtlar hissediyorum 4 yaşında bir oğlum var bu 2. Olacak Allah nasip ederse hissetmek mümkün mü ki acaba yoksa kendimizimi kandırıyoruz
kızlar annem erkek bebek daha erken hissediliyor hareketleri kız bebek daha geç hissediliyor diyor bilmiyorum :)Valla ben de hissediyorum
Okudum Allah kabul etsin canımben de okudum Rabbim dualarımızı kabul etsin evlatlarımızı sağ salim alalım kucağımıza inşallah
Dün iş felan yapıp yordun mu kendini canım?benım de ılk hamileliğim en ufak şeyde tedirgin oluyorum.Geçmezse git istersen için rahat eder canımKızlar belim ağrıyor ya normal mi ki acaba gitsem mi hastaneye bilemedim
Evet dün temizlik yaptim evi süpürdüm sildim ondan olabilir demek kiDün iş felan yapıp yordun mu kendini canım?benım de ılk hamileliğim en ufak şeyde tedirgin oluyorum.Geçmezse git istersen için rahat eder canım
Ben de okudum canımKizlar hepinizin agzina saglik hepimiz saglikla alalim kucaklarimiza insallah Allahin izniyle toplam 22 kisi olmus kaldi 19 kisi yokmu okuyan sadece 1 adet ayetekursi
tebrikler :) darısı başımıza, bulantılar uyku halleri vs hepsi geçtimi :)1. Trimester sona erdi
Ben de okudumKizlar hepinizin agzina saglik hepimiz saglikla alalim kucaklarimiza insallah Allahin izniyle toplam 22 kisi olmus kaldi 19 kisi yokmu okuyan sadece 1 adet ayetekursi
Ben de almak istiyorum, fiyatları nasıl internetten mi baktınız? N11’de başka bir marka vardı.Günaydın kizlarrr
Aranızda angelsound Doppler kullanan var mı. Almayi düşünüyorum. Kullandiysqniz onerirmisiniz.
Gitti gidiyor da buldum fiyatlar değişiyor ama hangisi iyisi bilemedim.Ben de almak istiyorum, fiyatları nasıl internetten mi baktınız? N11’de başka bir marka vardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?