2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ay cnm bende okuyacagim suan yatakdayim midem fena kahvaltiya kalkınca abdestimi alıp okuyayim insallah yazarim buraya

ben de okudum Rabbim dualarımızı kabul etsin evlatlarımızı sağ salim alalım kucağımıza inşallah

Valla ben de hissediyorum
kızlar annem erkek bebek daha erken hissediliyor hareketleri kız bebek daha geç hissediliyor diyor bilmiyorum :)

Kızlar belim ağrıyor ya normal mi ki acaba gitsem mi hastaneye bilemedim

Dün iş felan yapıp yordun mu kendini canım?benım de ılk hamileliğim en ufak şeyde tedirgin oluyorum.Geçmezse git istersen için rahat eder canım
Evet dün temizlik yaptim evi süpürdüm sildim ondan olabilir demek ki öğlene kadar bekleyeyim o zaman geçmezse gideyim sağol canım

Günaydın kizlarrr
Aranızda angelsound Doppler kullanan var mı. Almayi düşünüyorum. Kullandiysqniz onerirmisiniz.

GUNAYDIN bayanlar bugun aksam kontrolum var kalp atislarini duyali 12gun oldu ilk kontrol korkuyorum bugun bebislerin gelisimlerini degerlendirecek dr. Umarim saglikla benimle birliktelerdir cogul gebelik benim rabbim hepsini saglikla bagislasin ins hepimizinkini bana duaedin olurmu? Bebislerim gitmesinler yada gitmek zorunda kalmasinlar dua istiyorum sizden aksam 8de randevum stres yapmamaya calisiyorum ins sevinc yasarim bugun

Kızlar ben bulantı için emedur kullanıyordum.Ama tam anlamıyla bulantımı almadı.Dün doktorum bulantı için prilam Dr. Yi yazdı.bunu kullanan var mı aranızda?bir hafta sonra işe başlayacağım.inşş bu ilaç fayda eder de rahat bi şekilde çalısabılirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…