- 15 Temmuz 2013
- 743
- 496
- 333
oyy maşallah.dr bişey demedimi.bebeğin kız sanırımBizede tahmin yap teyzesi :)
erkek bebekKızlar selam. Kontrolüm vardı. Herşey yolunda 10 gün sonraya 2li test için çağırdı doktor.. Eki Görüntüle 2301748 Cinsiyet tahmini yapan olur mu ki??
malesef görmek istediğim şeyi göremiyorum.bacaklar kapalı
Okudum cnm allah kabul etsinKizlar hepinizin agzina saglik hepimiz saglikla alalim kucaklarimiza insallah Allahin izniyle toplam 22 kisi olmus kaldi 19 kisi yokmu okuyan sadece 1 adet ayetekursi
Bu arada,Amine Busra @Madammor cevaplamissiniz ama okudunuzmu sayiyorum da.
Okudum cnmKizlar hepinizin agzina saglik hepimiz saglikla alalim kucaklarimiza insallah Allahin izniyle toplam 22 kisi olmus kaldi 19 kisi yokmu okuyan sadece 1 adet ayetekursi
Bana 9. Haftamda verdi demir ve vitaminGunaydin canlar hangi takviyeleri kullaniyorsunuz benim doktorum cok ilgisiz folik asiti bile ben sorunca evet icmelisin dedi 1. Gebeligimde balik yiyemedigim icin balik hapi da kullaniyordum kalsiyum da bel agrilarm icin kullaniyordum bu tarz vitaminler ne zaman kullaniliyor daha erken mi
Ben kullaniyorum Canim memnunum hatta 2ci Kutuya gectimKızlar ben bulantı için emedur kullanıyordum.Ama tam anlamıyla bulantımı almadı.Dün doktorum bulantı için prilam Dr. Yi yazdı.bunu kullanan var mı aranızda?bir hafta sonra işe başlayacağım.inşş bu ilaç fayda eder de rahat bi şekilde çalısabılirim
okudum Allah kabul etsinKizlar hepinizin agzina saglik hepimiz saglikla alalim kucaklarimiza insallah Allahin izniyle toplam 22 kisi olmus kaldi 19 kisi yokmu okuyan sadece 1 adet ayetekursi
hem de nasıl, her seferinde ödüm kopuyoKızlar, öksürük sonrası karnın alt kısmında batma, ağrı sizde de oluyor mu?
hayırlı haberlerle gel inşallah:)yollardayim kontrolume gidiyorum
rabbim guzel haberlerle donmeyi nasip etsin
heyecan hat safhada
Uyku hali olamadi bende 2yasinda kizim vartebrikler :) darısı başımıza, bulantılar uyku halleri vs hepsi geçtimi :)
Dr her zaman gittigim dr degildi bende sormadim o da soylemedi :))oyy maşallah.dr bişey demedimi.bebeğin kız sanırım
Tabiki oyle canim. Drlar bile yanilabiliyor. Bana nub teorisinde 2 kisi daha kiz dedi. Bende kiza benzettim. Nasip artik ikiside olsa sevinirim. Kizima kizkardes olursa da sevinirim, oglum olursa dagünaydın kızlar.Allah herkese hayırlı evlat versin inş. ben tahminde bulunuyorum ama lütfen çokta takılmayın olurmu? sonuçta dr değilim. çok küçük bebeler.bi kaç tahmin yapıyorum ama eğlence olarak görün lütfen.illede dediğim çıkmaz
Ben belim ağriyor bahanesi ile gidiyorum bebeğimi özledimGünaydın annişkolar. Kontrolü olan var milii
Ben de düştüm dedim gittim vallaBen belim ağriyor bahanesi ile gidiyorum bebeğimi özledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?