2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Hay Allah ... 300 TL ye yazık oldu desene çok zor canım . Akıllanmadan laftan anlamadan çok zor .. inanki tebrik ediyorum o instamomları çoğu da emmiyor gerçi onunda avantajı var uyku konusunda

Kaçta ağlıyor canım 5 gibi mi? Ya bizimkide gözü kapalı gerinip duryuyor kendini kasıyor hep saat 5 gibi. Seviyorum gezdiriyorum yok sakinleşmiyor bir tek meme verimce sakinşeiyor. Bugünde sabah memelerim çok acıyordu vermedim meme artık uyandırdım ağlaasında diye uyanınca en azından mızmızlığı gitti pynamaya başladı. Ama hem uyuyup hem ağlaması daha kötü oluyor.

Hay Allah ... 300 TL ye yazık oldu desene çok zor canım . Akıllanmadan laftan anlamadan çok zor .. inanki tebrik ediyorum o instamomları çoğu da emmiyor gerçi onunda avantajı var uyku konusunda
Aynen sağlık olsun napalım denemidim demem artık. Offf napcaz bimiyprum yass

Ben de ağlatamam o kadar varsın olmasın uyku eğitimi.Nerdrn bileyim ya sıkıntısı varsa kokumu istiyorsa zaten büyüdükçe uzaklaşacaklar bazen zor oluyor bana da ama çabuk büyüyorlar geçen günler geri gelmiyor.Kızımda ay emeklese ay büyüse ay okula başlasa diye diye geçirdim.Oğlana hiçbirşey demiyorum hepsi zamanı gelince oluyor zaten.Anı yaşamak önemli çocukta.

Kızım emmeden büyüdü gece geç yatıyordu ama sabaha kadar kalkmıyordu.Emmeyen bebelerin çoğu böyle çevremden duyduğum kadarıyla.Napalım neredeyse bir yıl bitiyor en fazla bu kadar daha emecekler geçer bu da.Asıl meme faslı bitince nasıl uyutucam ben onun derdindeyim

Al benden de o kadar, memesiz uyutamıyorum ben ayakta sallatmıyor, kucakta gezdirtmiyor

Canim yaa cok gecmis olsun nasil dayaniyorsun. Benimde uclari cok hassas ve kizarik emilmekten . Evet biliyorum cnm ama kiyamiyorumda cnm 1yasi beklicem insallah

O parayi bana verseydin 3 gun uyuturdum bebeni :)

Kolay ve cok kakiletirse haberim olsun dunurum bugun 4kere kaka yapti 4unu toplasan bi kaka etmez kullanan duymadim ama ilaci animsiyorum sankii

Kolay ve cok kakiletirse haberim olsun dunurum bugun 4kere kaka yapti 4unu toplasan bi kaka etmez kullanan duymadim ama ilaci animsiyorum sankii
Bizde bugun ikindik ama cikan birsey yok kayisi hosafi icirdim oglen aksamda yatmadan masaj yaptim karnina huzursuz etmiyor ama bosa ikinmasi uzuyor.

Gaz aglamasini nasil anliyosun canim .bizim gece rutine aglamak oldugu icin gaz hic aklima gelmiyoda

Pazartesi bizde gidicezde ayazin aglamasindan ne dr a birsey danisabiliyorum ne de aklima geliyor o an :) ilk oldu bizim boyle zaten ama gaz cikisinda sorun yok birkac kez yapti.yarin da takip edicem bakalim.
Hahahahah sana yazarken bendee icimden onu gecirdim kendimi tembihliyorum aglarsa esime vericem hemen

Aynennnnn 5 te ağlıyor karnına çekiyor bacaklarını bi de böyle farklı bi ağlamak anlıyorum yani . Sonrasında da pırtlatıyor genelde . Yanıma alıyorum 5 ten sonra karnını ovuyorum yattığım yerden bazen uyuyor bazen uyumuyor emziriyorum tabi yine de
Şurup canım ya toz halimde sulandırdım koca bi şişe sabah akşam yaZıyor da akşamları veririm dedim. Doktor da çok isteyerek vermedi zaten . Bi düzenli kullanıp bakmak lazım sonuçlara
Gaz aglamasini nasil anliyosun canim .bizim gece rutine aglamak oldugu icin gaz hic aklima gelmiyoda
Genelde pırtlatıyor sonrasında dünürüm bi de ağlaması farklı oluyor memeyi bile tutmak istemiyor atıyor kendini falan

Benim dedeler baslicak belkide basladi oglusu uyutuyorum tembihledim bak dedeler kizar sakin aglama dedim okudum ufledim cok korkuyorum ama belli etmiyorum
Şimdi Lostinparadise dediği gibi kucağıma almadan beşiğinde pışpışlıyım dedim ayağa kalktı yatırdım çok kızdı nasıl almayacaksın ki çocuk ne anlar ... ay valla memeden kesmeden zor işimiz . Ya biberon mamasına alıştırcaz yaşından sonra . Yapıcaz bişeyler . Çünkü farkındaysanız çoğumuzun ki artık bağımlılığa gidiyor . Keş bebeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…