Hay Allah ... 300 TL ye yazık oldu deseneİnstagramdan bir tane uyku danışmanı buldum. Yorumlar çok iyidi 3 günse desteksiz uyuyan bir sürü bebek vardı. Ben desteksizden ziyade geceleri biraz daha rahat uyusa benim için yeterli olacaktı. 300 tl para yatırdım herkese gönderilen videoları attı bana özel birşey değilmiş yani. Neyse çok inancım yoktu zatende yatırdım oğlanı çok ağladı sakinleşmedi. Uyku eğitiminde okşamak serbest ama kucağa almak yasakmış. İlk günden pes ettim. Valla vicdanım el vermiyor çocuk orda ağlarken kucağa almamaya. Başlamadan bitti serüven.Elde var yine 0 0.
Kaçta ağlıyor canım 5 gibi mi? Ya bizimkide gözü kapalı gerinip duryuyor kendini kasıyor hep saat 5 gibi. Seviyorum gezdiriyorum yok sakinleşmiyor bir tek meme verimce sakinşeiyor. Bugünde sabah memelerim çok acıyordu vermedim meme artık uyandırdım ağlaasında diye uyanınca en azından mızmızlığı gitti pynamaya başladı. Ama hem uyuyup hem ağlaması daha kötü oluyor.İki akşamdır vermiyorum canım verdiğim günlerden bi farkı olacak mı diye bakmak için. Dün sabaha karşı baya ağladı gazdan bakalım bugün nasıl olacak . Yarın veririm ilaç bi de öyle bakarızsanırım kullanmamız gerekecek
Aynen sağlık olsun napalım denemidim demem artık. Offf napcaz bimiyprum yassHay Allah ... 300 TL ye yazık oldu deseneçok zor canım . Akıllanmadan laftan anlamadan çok zor .. inanki tebrik ediyorum o instamomları çoğu da emmiyor gerçi onunda avantajı var uyku konusunda
Ben de ağlatamam o kadar varsın olmasın uyku eğitimi.Nerdrn bileyim ya sıkıntısı varsa kokumu istiyorsa zaten büyüdükçe uzaklaşacaklar bazen zor oluyor bana da ama çabuk büyüyorlar geçen günler geri gelmiyor.Kızımda ay emeklese ay büyüse ay okula başlasa diye diye geçirdim.Oğlana hiçbirşey demiyorum hepsi zamanı gelince oluyor zaten.Anı yaşamak önemli çocukta.İnstagramdan bir tane uyku danışmanı buldum. Yorumlar çok iyidi 3 günse desteksiz uyuyan bir sürü bebek vardı. Ben desteksizden ziyade geceleri biraz daha rahat uyusa benim için yeterli olacaktı. 300 tl para yatırdım herkese gönderilen videoları attı bana özel birşey değilmiş yani. Neyse çok inancım yoktu zatende yatırdım oğlanı çok ağladı sakinleşmedi. Uyku eğitiminde okşamak serbest ama kucağa almak yasakmış. İlk günden pes ettim. Valla vicdanım el vermiyor çocuk orda ağlarken kucağa almamaya. Başlamadan bitti serüven.Elde var yine 0 0.
Kızım emmeden büyüdü gece geç yatıyordu ama sabaha kadar kalkmıyordu.Emmeyen bebelerin çoğu böyle çevremden duyduğum kadarıyla.Napalım neredeyse bir yıl bitiyor en fazla bu kadar daha emecekler geçer bu da.Asıl meme faslı bitince nasıl uyutucam ben onun derdindeyimHay Allah ... 300 TL ye yazık oldu deseneçok zor canım . Akıllanmadan laftan anlamadan çok zor .. inanki tebrik ediyorum o instamomları çoğu da emmiyor gerçi onunda avantajı var uyku konusunda
Al benden de o kadar, memesiz uyutamıyorum benKızım emmeden büyüdü gece geç yatıyordu ama sabaha kadar kalkmıyordu.Emmeyen bebelerin çoğu böyle çevremden duyduğum kadarıyla.Napalım neredeyse bir yıl bitiyor en fazla bu kadar daha emecekler geçer bu da.Asıl meme faslı bitince nasıl uyutucam ben onun derdindeyim
Canim yaa cok gecmis olsun nasil dayaniyorsun. Benimde uclari cok hassas ve kizarik emilmekten . Evet biliyorum cnm ama kiyamiyorumda cnm 1yasi beklicem insallahCanım çok zor bende aynı durumdayım Allh yardımcın olsun. Uykusuzluk beni bitiriyor sinirleniyorum artık. Göğüslerim su topladı ve hep iyce yara oldu kanıyor zaten hep. Bırakabiliyorsan bıraksana gece emmesini. Benim doktorum 9 aylıktan sonra grce emmesine gerek yok kes özellikle meme bağımlılığjnı bırsktır. Jiç duröıyorssda gece bir kere emzir dedi.
O parayi bana verseydin 3 gun uyuturdum bebeni :)İnstagramdan bir tane uyku danışmanı buldum. Yorumlar çok iyidi 3 günse desteksiz uyuyan bir sürü bebek vardı. Ben desteksizden ziyade geceleri biraz daha rahat uyusa benim için yeterli olacaktı. 300 tl para yatırdım herkese gönderilen videoları attı bana özel birşey değilmiş yani. Neyse çok inancım yoktu zatende yatırdım oğlanı çok ağladı sakinleşmedi. Uyku eğitiminde okşamak serbest ama kucağa almak yasakmış. İlk günden pes ettim. Valla vicdanım el vermiyor çocuk orda ağlarken kucağa almamaya. Başlamadan bitti serüven.Elde var yine 0 0.
Kolay ve cok kakiletirse haberim olsun dunurumBen doktora özellikle söyleyerek gaz şurubu yazdırdım nasıldır bilmem dün akşam ilk defa verdim . Aslında Nurse harveysin kimyonlu falan şurubu vardı onu soracaktım ama unuttum . Sadece akşam vermeyi düşünüyorum . Adı tribudat. Kullanan varmı acaba daha önceden
Ho ho ho noel dayiyida koymus profile dökülekalma emiMart anacıklarım
heyırlı akşamlar
Bizde bugun ikindik ama cikan birsey yok kayisi hosafi icirdim oglen aksamda yatmadan masaj yaptim karnina huzursuz etmiyor ama bosa ikinmasi uzuyor.Kolay ve cok kakiletirse haberim olsun dunurumbugun 4kere kaka yapti 4unu toplasan bi kaka etmez kullanan duymadim ama ilaci animsiyorum sankii
Gaz aglamasini nasil anliyosun canim .bizim gece rutine aglamak oldugu icin gaz hic aklima gelmiyodaİki akşamdır vermiyorum canım verdiğim günlerden bi farkı olacak mı diye bakmak için. Dün sabaha karşı baya ağladı gazdan bakalım bugün nasıl olacak . Yarın veririm ilaç bi de öyle bakarızsanırım kullanmamız gerekecek
Valla cnm bizim genelde oyle iste. Pzt hepsini soylicem dr aBizde bugun ikindik ama cikan birsey yok kayisi hosafi icirdim oglen aksamda yatmadan masaj yaptim karnina huzursuz etmiyor ama bosa ikinmasi uzuyor.
Pazartesi bizde gidicezde ayazin aglamasindan ne dr a birsey danisabiliyorum ne de aklima geliyor o an :) ilk oldu bizim boyle zaten ama gaz cikisinda sorun yok birkac kez yapti.yarin da takip edicem bakalim.Valla cnm bizim genelde oyle iste. Pzt hepsini soylicem dr a
Hahahahah sana yazarken bendee icimden onu gecirdim kendimi tembihliyorum aglarsa esime vericem hemenPazartesi bizde gidicezde ayazin aglamasindan ne dr a birsey danisabiliyorum ne de aklima geliyor o an :) ilk oldu bizim boyle zaten ama gaz cikisinda sorun yok birkac kez yapti.yarin da takip edicem bakalim.
Aynennnnn 5 te ağlıyor karnına çekiyor bacaklarını bi de böyle farklı bi ağlamak anlıyorum yani . Sonrasında da pırtlatıyor genelde . Yanıma alıyorum 5 ten sonra karnını ovuyorum yattığım yerden bazen uyuyor bazen uyumuyor emziriyorum tabi yine deKaçta ağlıyor canım 5 gibi mi? Ya bizimkide gözü kapalı gerinip duryuyor kendini kasıyor hep saat 5 gibi. Seviyorum gezdiriyorum yok sakinleşmiyor bir tek meme verimce sakinşeiyor. Bugünde sabah memelerim çok acıyordu vermedim meme artık uyandırdım ağlaasında diye uyanınca en azından mızmızlığı gitti pynamaya başladı. Ama hem uyuyup hem ağlaması daha kötü oluyor.
Şurup canım ya toz halimde sulandırdım koca bi şişeKolay ve cok kakiletirse haberim olsun dunurumbugun 4kere kaka yapti 4unu toplasan bi kaka etmez kullanan duymadim ama ilaci animsiyorum sankii
Genelde pırtlatıyor sonrasında dünürümGaz aglamasini nasil anliyosun canim .bizim gece rutine aglamak oldugu icin gaz hic aklima gelmiyoda
Son gittiğimizde ben de öyle yaptım verdim babasınaHahahahah sana yazarken bendee icimden onu gecirdim kendimi tembihliyorum aglarsa esime vericem hemen
ŞimdiBenim dedeler baslicak belkide basladi oglusu uyutuyorumtembihledim bak dedeler kizar sakin aglama dedim okudum ufledim cok korkuyorum ama belli etmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?