- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Anladim dünüs kullanirsam haberim olsun lutfen bend eozt bi yol care sorucamda fikir fikirdirAynennnnn 5 te ağlıyor karnına çekiyor bacaklarını bi de böyle farklı bi ağlamak anlıyorum yani . Sonrasında da pırtlatıyor genelde . Yanıma alıyorum 5 ten sonra karnını ovuyorum yattığım yerden bazen uyuyor bazen uyumuyor emziriyorum tabi yine de
Şurup canım ya toz halimde sulandırdım koca bi şişesabah akşam yaZıyor da akşamları veririm dedim. Doktor da çok isteyerek vermedi zaten . Bi düzenli kullanıp bakmak lazım sonuçlara
Genelde pırtlatıyor sonrasında dünürümbi de ağlaması farklı oluyor memeyi bile tutmak istemiyor atıyor kendini falan
Valla be hayatta yapamam kendinden geciyor gibi oluyor bide ne gerek var bilmiyorum beb zaten disiplinli bi anne.degilimŞimdi @Lostinparadise dediği gibi kucağıma almadan beşiğinde pışpışlıyım dedim ayağa kalktı yatırdım çok kızdınasıl almayacaksın ki çocuk ne anlar ... ay valla memeden kesmeden zor işimiz . Ya biberon mamasına alıştırcaz yaşından sonra . Yapıcaz bişeyler . Çünkü farkındaysanız çoğumuzun ki artık bağımlılığa gidiyor . Keş bebeler
Ahh canim cok sagolCanlarımm hepinize iyi gecelergirip son sayfalara bakıp çıkıyorum uykudan konuşmuşsunuz. İnşallah hepimizin bebeği yaşından sonra uyur ya en çok da cağnım Pinkpinkblue için istiyorum bunu
Koronadan dolayi iceriye tek kisi aliyorlar esim giremiyor maalesef oyle sansim da yok :)Hahahahah sana yazarken bendee icimden onu gecirdim kendimi tembihliyorum aglarsa esime vericem hemen
Tabiki söylerimAnladim dünüs kullanirsam haberim olsun lutfen bend eozt bi yol care sorucamda fikir fikirdir. Evet yaa demi bak bazen benimkide yapiyo onu .dolvem verdim valla yatirmadan bakalim
Cok sukur cnm memeye bagliligi yok.hatta bazen zor emziriyorum direniyor bazen emmeye.emdirmemsem keserim bile yani.gece emmesi var o da 2 kez ortalama aciktigi icin.gunduzleri ayagimda salliyorum gece yatmadanda oyle dedim deneyeyim kendi kendine uyusun yanima koydum yarim saati gecmistir uyumadi uykusuda vardi direndikce direndi huysuzlasti mecbur ayagimda salladim ama direnmeye devam etti o gecede cok fazla kalkti dedim heralde hazir degil daha.aglamasina bende kiyamiyorum.agladikca sinirleniyorum hatta.Şimdi @Lostinparadise dediği gibi kucağıma almadan beşiğinde pışpışlıyım dedim ayağa kalktı yatırdım çok kızdınasıl almayacaksın ki çocuk ne anlar ... ay valla memeden kesmeden zor işimiz . Ya biberon mamasına alıştırcaz yaşından sonra . Yapıcaz bişeyler . Çünkü farkındaysanız çoğumuzun ki artık bağımlılığa gidiyor . Keş bebeler
Canım korkutmak gibi olmasın kızımda bir ay öncesine kadar öyleydiCok sukur cnm memeye bagliligi yok.hatta bazen zor emziriyorum direniyor bazen emmeye.emdirmemsem keserim bile yani.gece emmesi var o da 2 kez ortalama aciktigi icin.gunduzleri ayagimda salliyorum gece yatmadanda oyle dedim deneyeyim kendi kendine uyusun yanima koydum yarim saati gecmistir uyumadi uykusuda vardi direndikce direndi huysuzlasti mecbur ayagimda salladim ama direnmeye devam etti o gecede cok fazla kalkti dedim heralde hazir degil daha.aglamasina bende kiyamiyorum.agladikca sinirleniyorum hatta.
Denedim cnm buda ekimde patladi bu seferde yolda uyaniyor cunku oturma.odasi ile yatak odam uzak . Ve 10. Dkda uyandi cmm emiyor 1.turPinkpinkblue bi de pink başka odada uyutmayı denedin mi hiç ? Oturma odasına alıyordum ben selo bi ara kuduruyordu emmiyordu falan ya. Oda değiştirmek iyi gelmişti bize
Bizimde oyle canim ama kapida bekliyorya hemen vericemKoronadan dolayi iceriye tek kisi aliyorlar esim giremiyor maalesef oyle sansim da yok :)
Memede uyusun banane ben uyurum yaninda :) napiyorsa yapsin sabaha kadar beni ellemesin yeter :) diyen hasat bikac gun sonra memeden ayrilmiyor uyuyamiyorum dedi :)Canım korkutmak gibi olmasın kızımda bir ay öncesine kadar öyleydigece maksimum 2-3 kez uyanırdı sonra ne oldu bilmem böyle oldu işte . Ben gündüz de emzirerek uyutuyorum hep böyle doğduğundan beri . Sadece sesten vs az uyuyup uyanmasın diye ayağıma alıyorum . İnşallah değişmez paşan aman o emmeme direnme bi ara çok korkuttu beni bırakacak memeyi diye . Emsin yeter ki napalım boncuktime devam
Haha haa pınko noel dayıya dedimkı gezme gece gece damdan dama korena olursun gel benim brofıle kon bu senelık beyle olsun seneye bakarık hohohoHo ho ho noel dayiyida koymus profile dökülekalma emi
Gız bahh heleeee yav bu dokule galma ne gozel bedduaymıs la gozun kor olmaya Emi ho hohooooHo ho ho noel dayiyida koymus profile dökülekalma emi
Arada tekrar etmek mi gerekiyor?Ben kıza yaptırdım daha sonra 3 yaşında yine yaptırdım şimdi 10 yaşında doktor arttı takviye yapalım diyor yani yaşı yok yaptırabilirsin herhalde
Ben kızı ağlamak istediğinde ağlattım.Bu bizgunduzde pek degisen bisey yok . Gak meme guk memeye devam ettim ediyordum
Doktor korkuttu bizi ben de yaptırmayacaktım.Bemde yaptirmadim ona yaptirmadigim icin oglumada yaptirmicaktim
Yoğurt ve ıspanak verdim, yoğurt yerine yedirecek bir şey bulamadımBende suan pirasa veriyorum. Nasilsa uyumuyi
Yusra emmedi ama bu kategoriden olamadiKızım emmeden büyüdü gece geç yatıyordu ama sabaha kadar kalkmıyordu.Emmeyen bebelerin çoğu böyle çevremden duyduğum kadarıyla.Napalım neredeyse bir yıl bitiyor en fazla bu kadar daha emecekler geçer bu da.Asıl meme faslı bitince nasıl uyutucam ben onun derdindeyim
Ağlayan çocuğu kucaklamamaya çok karşıyım.İnstagramdan bir tane uyku danışmanı buldum. Yorumlar çok iyidi 3 günse desteksiz uyuyan bir sürü bebek vardı. Ben desteksizden ziyade geceleri biraz daha rahat uyusa benim için yeterli olacaktı. 300 tl para yatırdım herkese gönderilen videoları attı bana özel birşey değilmiş yani. Neyse çok inancım yoktu zatende yatırdım oğlanı çok ağladı sakinleşmedi. Uyku eğitiminde okşamak serbest ama kucağa almak yasakmış. İlk günden pes ettim. Valla vicdanım el vermiyor çocuk orda ağlarken kucağa almamaya. Başlamadan bitti serüven.Elde var yine 0 0.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?