2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Anladim dünüs kullanirsam haberim olsun lutfen bend eozt bi yol care sorucamda fikir fikirdir . Evet yaa demi bak bazen benimkide yapiyo onu .dolvem verdim valla yatirmadan bakalim

Valla be hayatta yapamam kendinden geciyor gibi oluyor bide ne gerek var bilmiyorum beb zaten disiplinli bi anne.degilim zaten o yuzden zabağca zumba iste

Canlarımm hepinize iyi geceler girip son sayfalara bakıp çıkıyorum uykudan konuşmuşsunuz. İnşallah hepimizin bebeği yaşından sonra uyur ya en çok da cağnım Pinkpinkblue için istiyorum bunu
Ahh canim cok sagol desteginiz beni mutlu ve motive ediyor Allah razi olsun

Anladim dünüs kullanirsam haberim olsun lutfen bend eozt bi yol care sorucamda fikir fikirdir . Evet yaa demi bak bazen benimkide yapiyo onu .dolvem verdim valla yatirmadan bakalim
Tabiki söylerim ilk aldığımız zaman kullandık işte o günde yine 5 te uyandı emdi mızmızlanıyordu pırtlattı uyudu bi tık faydası vardı sanki

Cok sukur cnm memeye bagliligi yok.hatta bazen zor emziriyorum direniyor bazen emmeye.emdirmemsem keserim bile yani.gece emmesi var o da 2 kez ortalama aciktigi icin.gunduzleri ayagimda salliyorum gece yatmadanda oyle dedim deneyeyim kendi kendine uyusun yanima koydum yarim saati gecmistir uyumadi uykusuda vardi direndikce direndi huysuzlasti mecbur ayagimda salladim ama direnmeye devam etti o gecede cok fazla kalkti dedim heralde hazir degil daha.aglamasina bende kiyamiyorum.agladikca sinirleniyorum hatta.

Canım korkutmak gibi olmasın kızımda bir ay öncesine kadar öyleydi gece maksimum 2-3 kez uyanırdı sonra ne oldu bilmem böyle oldu işte . Ben gündüz de emzirerek uyutuyorum hep böyle doğduğundan beri . Sadece sesten vs az uyuyup uyanmasın diye ayağıma alıyorum . İnşallah değişmez paşan aman o emmeme direnme bi ara çok korkuttu beni bırakacak memeyi diye . Emsin yeter ki napalım boncuktime devam

Pinkpinkblue bi de pink başka odada uyutmayı denedin mi hiç ? Oturma odasına alıyordum ben selo bi ara kuduruyordu emmiyordu falan ya. Oda değiştirmek iyi gelmişti bize
Denedim cnm buda ekimde patladi bu seferde yolda uyaniyor cunku oturma.odasi ile yatak odam uzak . Ve 10. Dkda uyandi cmm emiyor 1.tur

Memede uyusun banane ben uyurum yaninda :) napiyorsa yapsin sabaha kadar beni ellemesin yeter :) diyen hasat bikac gun sonra memeden ayrilmiyor uyuyamiyorum dedi :)

Ya kızlar benim bebemın baş kısmı emzirirken acaıp terliyor yaa sular akıyor resmen. sizinki nasıl bıara pınkın bebişide boyleydı sanırım. Erkek bebelerde normal ama bukadarıda normal mi bilemiyorum. Pinkpinkblue

Bu biz gunduzde pek degisen bisey yok . Gak meme guk memeye devam ettim ediyordum
Ben kızı ağlamak istediğinde ağlattım.
Sonuç iyi gerçekten .
Stresini boşaltıyor, sanki ağlayan o değilmiş gibi neşeleniyor.
Ama gece işe yaraması mümkün değil bence

Yusra emmedi ama bu kategoriden olamadi

Ağlayan çocuğu kucaklamamaya çok karşıyım.
Nasıl çaresiz hisseder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…