Bende aynı dertten muzdaribim kızlar saat başı kalkıyor emmek için bir süreden sonra yanındayken uyuya kalıyorum bir bakıyorum sabah olmuş ama yan yatmaktan yanlarım ağrımış kolum tutulmuş oluyor.
Sanırım tek çare gece beslenmesini kesmek ama ben büyük kızımda işe yaramamıştı yani gece yinede kalkıyordu
Kızım emmeden büyüdü gece geç yatıyordu ama sabaha kadar kalkmıyordu.Emmeyen bebelerin çoğu böyle çevremden duyduğum kadarıyla.Napalım neredeyse bir yıl bitiyor en fazla bu kadar daha emecekler geçer bu da.Asıl meme faslı bitince nasıl uyutucam ben onun derdindeyim
Kızlar bir şey soracağım
Ben doğumdan sonra ekime kadar regl olmadım ekimden sonra Kasım’da oldum ama kasımın başından beri bu gün 4 defa oldum nerdeyse 12güne bir oluyor
Ben daha önce hiç böyle bir şey yaşamadım var mı böyle bir durum yaşayan
Pazartesi randevu alayımda gideyim bir Dr
Ben kızı ağlamak istediğinde ağlattım.
Sonuç iyi gerçekten .
Stresini boşaltıyor, sanki ağlayan o değilmiş gibi neşeleniyor.
Ama gece işe yaraması mümkün değil bence
Ya kızlar benim bebemın baş kısmı emzirirken acaıp terliyor yaa sular akıyor resmen. sizinki nasıl bıara pınkın bebişide boyleydı sanırım. Erkek bebelerde normal ama bukadarıda normal mi bilemiyorum. Pinkpinkblue
Ya kızlar benim bebemın baş kısmı emzirirken acaıp terliyor yaa sular akıyor resmen. sizinki nasıl bıara pınkın bebişide boyleydı sanırım. Erkek bebelerde normal ama bukadarıda normal mi bilemiyorum. Pinkpinkblue
Benimki ağladıktan mızırdadıktan bir süre sonra gaz çıkardığı için ben gaz dedim sorunu.Bak iki gecedir yatmadan gaz ilacı veriyorum eskisi gibi kalkmıyor.