- 19 Mayıs 2018
- 3.745
- 6.377
- 158
- 32
Çok zor işte ağlayamıyorumda o bakarken korkuyor dişlerimi sıkarak emziriyorum işte. Kantaron yapı sürüyorum o biraz hafifletiyor. Ama geceleri yine eski haline dönüyor tabi. Gümüş kapaklarımı eltime vermiştim onları geri istedim artık gümüş kapaklar yarayı çabuk iyileştiriyor bakalım.Canim yaa cok gecmis olsun nasil dayaniyorsun. Benimde uclari cok hassas ve kizarik emilmekten . Evet biliyorum cnm ama kiyamiyorumda cnm 1yasi beklicem insallah
Ya arkadaş ne çektik şu gazdan. 4 aylıkken bırakması gerekmiyormuydu. Yine nerden geldi bu gaz problemi.Aynennnnn 5 te ağlıyor karnına çekiyor bacaklarını bi de böyle farklı bi ağlamak anlıyorum yani . Sonrasında da pırtlatıyor genelde . Yanıma alıyorum 5 ten sonra karnını ovuyorum yattığım yerden bazen uyuyor bazen uyumuyor emziriyorum tabi yine de
Şurup canım ya toz halimde sulandırdım koca bi şişesabah akşam yaZıyor da akşamları veririm dedim. Doktor da çok isteyerek vermedi zaten . Bi düzenli kullanıp bakmak lazım sonuçlara
Genelde pırtlatıyor sonrasında dünürümbi de ağlaması farklı oluyor memeyi bile tutmak istemiyor atıyor kendini falan
Evet okuduğum kitaplarda da gün içinde eğer ağlamaya başlıyorsa dikkatini dağıtmayın bıtakın ağlasın. Sarılın ben yanındayım ağlamak istiyorsan ağlayabilirsin diyin diyorlar. Bu şekilde baskılamamış oluyormuş. Ama tabi geceleri ağlayınca zaten uykulu olmuyor.Ben kızı ağlamak istediğinde ağlattım.
Sonuç iyi gerçekten .
Stresini boşaltıyor, sanki ağlayan o değilmiş gibi neşeleniyor.
Ama gece işe yaraması mümkün değil bence
Biz ağlarken susturulmamızla aynı şey aslında çocuğun dikkatini dağıtmaya çalışmak.Evet okuduğum kitaplarda da gün içinde eğer ağlamaya başlıyorsa dikkatini dağıtmayın bıtakın ağlasın. Sarılın ben yanındayım ağlamak istiyorsan ağlayabilirsin diyin diyorlar. Bu şekilde baskılamamış oluyormuş. Ama tabi geceleri ağlayınca zaten uykulu olmuyor.
Ahh cnm insallj hemen iyilestirir kapaklar lÇok zor işte ağlayamıyorumda o bakarken korkuyor dişlerimi sıkarak emziriyorum işte. Kantaron yapı sürüyorum o biraz hafifletiyor. Ama geceleri yine eski haline dönüyor tabi. Gümüş kapaklarımı eltime vermiştim onları geri istedim artık gümüş kapaklar yarayı çabuk iyileştiriyor bakalım.
Benim bebede terliyorYa kızlar benim bebemın baş kısmı emzirirken acaıp terliyor yaa sular akıyor resmen. sizinki nasılbıara pınkın bebişide boyleydı sanırım. Erkek bebelerde normal ama bukadarıda normal mi bilemiyorum. Pinkpinkblue
Surekli degilde benimde bu siralar cozuttu 2 ay once 15 gunde 1 2 kez oldum.bu ayda yarim gun geldi durdu.Kızlar bir şey soracağım
Ben doğumdan sonra ekime kadar regl olmadım ekimden sonra Kasım’da oldum ama kasımın başından beri bu gün 4 defa oldum nerdeyse 12güne bir oluyor
Ben daha önce hiç böyle bir şey yaşamadım var mı böyle bir durum yaşayan
Pazartesi randevu alayımda gideyim bir Dr
Ben biraz son anlarda ilac veren bi tipim cnm :) dun kayisi kompostosu icirdim oglen bugun az az da olsa yapti 2 kez ikindikca katiydi belli.ama sanki biraz daha var bagirsaklarinda bugunde komposto yapicam.nirmalde kefir ise yariyordu o bile yaramadi :)Bigaia mıydı gaz ilacı onu veriyorum ben şimdi üç gündür kaka yapmıyordu bugün ikinci günü.Düzene sokuyormuş kska olayını bakalım
Kızın da bu kadar yıpranmamıştın sanırım bence hata arama kendinde zaman her şeyin ilacı bende büyüsünler diyorum ama başka başka dertleri çıkacak bu sefer deBilmiyorum nerde hatam var bilmiyorum....
Ben de öyle canım şimdiye kadar gaz damlasını üç kere ancak kullanmışımdır.Ama geceleri çok kalkıyor iki gündür veriyorum düzene girdi ama bu sefer de kaka yokBen biraz son anlarda ilac veren bi tipim cnm :) dun kayisi kompostosu icirdim oglen bugun az az da olsa yapti 2 kez ikindikca katiydi belli.ama sanki biraz daha var bagirsaklarinda bugunde komposto yapicam.nirmalde kefir ise yariyordu o bile yaramadi :)
Koca diyince aklıma geldi hiç kızlarının nasıl insanlara denk geleceğini düşünüyor musun ben düşünüyorum kim bilir kimlere denk gelecekler ben saçının teline kıyamazken kocası belki dövücek el alemin kızlarımı üzmesini istemiyorum dayanamam buna keşke evlenmeseler diyorum ama insan evlenmekte istiyor her şeyi toz pembe düşünüp evleniyorsun bir çok şeye katlanmak zorunda kalıyorsun hayat ve insanlar gittikçe kötüleşiyor diyorum kendime bırak düşünme böyle şeyler Allah büyüktür kızlarıma iyi bi gelecek vermek istiyorum iyi bi hayatları olsun istiyorumAy ben izledim onu ya ve cok üzüldüm. Çocukken neler görmüş nelere maruz kalmis. Yetmemiş birde hödük odun kocaya toslamış
Gitmesi gerekiyor canım öyle düşünmesin sakın.Aıl o halsizliğin gitmesi için gerekli mutlaka.Annem pandemi yoğunken iki kere gidiyordu normalde üç kere gitmesi lazım o bile altüst etti dengesini.Benim annem de servisle gidip geliyor.Doktor izin vermeden gitmem diye birşey olmaz.Diyaliz önce yoruyor sonra düzeltiyor sen ona aynen söyle canımD destina3 canım sana birşey sormam gerekiyor. Annem eve çıktı çok şükür. Ama şimdi de şöyle bir sorun var. İstemediği zaman diyaliz e gitmeyebilir gibi düşünüyor. Hastanede itiraz etmiyordu. Ama mesela bugün diyaliz e gitmesi gerekiyor. Üstelik diyaliz merkezinden gelip alıp geri eve getirecekler. Yani yorulmayacak ta. Ama gitmek istemiyorum, ben çok halsizim, bir sonraki sefere giderim diyor. Gitmeme gibi bir durum mümkün mü? Düzenli gitmezse ne olur? Çok ısrar etmek ve zorlamak ta istemiyoruz. Sanırım alışma sürecinde şu an..
Keske cnm uyku danismanligi almak cok isterdim ama butcem yok bunun icin. Mart sonuna kdar sabredicem insallah Allah guc kuvvet versin bana gece beslenmesini keserim die dusunuyorum suan dusunumce cok zor ama heo boyoe oomicak sonucta buyucek buyuyor 1tane daha buyuttum boyle kendimi telkin ediyorum gece hic kiyamiyorum opuyorum kokluyorum oda onu istiyor zaten ama bi yerden sonra artik uyumak istiyorum
Canım yüzde kaç çalışıyor annenin böbrekleri?Diyalize gitmezse atıyorum yüzde 60 çalışıyorsa yüzde kırka 2 yılda değil de 1 yılda düşecek.Yani hayati bir durumda keyfi birşey değil bunu idrak etmesi kazım annenin.Diyalizde böbrekleri çalışmıyor vücudu kanı temizlemiyor onun yerine diyaliz yapıyor bu işi.Kan temizlenmezse ne olur Allah korusun kötüye gider.Korkutmak iatemem ama durum maalesef böyle.Zamanla iyi olunca alışacak bakacak gittikçe iyi oluyor alışacak gidebilirsen bir iki sen de git onunla ya da kardeşin.Aklınıza takılan herşeyi doktora sorun orda en iyisini onlar bilirler.Merkezler çok güzel takip ediyorlar diyetisyen psikolog da oluyor.Psikolojik yardım da alabilir.D destina3 canım sana birşey sormam gerekiyor. Annem eve çıktı çok şükür. Ama şimdi de şöyle bir sorun var. İstemediği zaman diyaliz e gitmeyebilir gibi düşünüyor. Hastanede itiraz etmiyordu. Ama mesela bugün diyaliz e gitmesi gerekiyor. Üstelik diyaliz merkezinden gelip alıp geri eve getirecekler. Yani yorulmayacak ta. Ama gitmek istemiyorum, ben çok halsizim, bir sonraki sefere giderim diyor. Gitmeme gibi bir durum mümkün mü? Düzenli gitmezse ne olur? Çok ısrar etmek ve zorlamak ta istemiyoruz. Sanırım alışma sürecinde şu an..
Kızlarını hep iyi bir kocayla mutluluk içinde yaşarken hayal et kötüyü düşünme bence.Koca diyince aklıma geldi hiç kızlarının nasıl insanlara denk geleceğini düşünüyor musun ben düşünüyorum kim bilir kimlere denk gelecekler ben saçının teline kıyamazken kocası belki dövücek el alemin kızlarımı üzmesini istemiyorum dayanamam buna keşke evlenmeseler diyorum ama insan evlenmekte istiyor her şeyi toz pembe düşünüp evleniyorsun bir çok şeye katlanmak zorunda kalıyorsun hayat ve insanlar gittikçe kötüleşiyor diyorum kendime bırak düşünme böyle şeyler Allah büyüktür kızlarıma iyi bi gelecek vermek istiyorum iyi bi hayatları olsun istiyorum
İnsanın kocası bence her şeyden önemli bu hayatta kocadan önce sahip olması gereken çok şey var tabiki ama iyi bi meslek kariyer sahibi de olsan kocan iyi değilse mutsuz olursun diye düşünüyorum o yüzden taktım bu konuyu kafama kendi kendimi yıpratıyorum işte böyle iyi değilim niye böyleyim bilmiyorum iyi olmaya çalışıyorumKızlarını hep iyi bir kocayla mutluluk içinde yaşarken hayal et kötüyü düşünme bence.
Yanında diyaliz merkezini aradık. Oradaki bayan ikna ettiCanım yüzde kaç çalışıyor annenin böbrekleri?Diyalize gitmezse atıyorum yüzde 60 çalışıyorsa yüzde kırka 2 yılda değil de 1 yılda düşecek.Yani hayati bir durumda keyfi birşey değil bunu idrak etmesi kazım annenin.Diyalizde böbrekleri çalışmıyor vücudu kanı temizlemiyor onun yerine diyaliz yapıyor bu işi.Kan temizlenmezse ne olur Allah korusun kötüye gider.Korkutmak iatemem ama durum maalesef böyle.Zamanla iyi olunca alışacak bakacak gittikçe iyi oluyor alışacak gidebilirsen bir iki sen de git onunla ya da kardeşin.Aklınıza takılan herşeyi doktora sorun orda en iyisini onlar bilirler.Merkezler çok güzel takip ediyorlar diyetisyen psikolog da oluyor.Psikolojik yardım da alabilir.
Geleceği biz veremeyiz kiKoca diyince aklıma geldi hiç kızlarının nasıl insanlara denk geleceğini düşünüyor musun ben düşünüyorum kim bilir kimlere denk gelecekler ben saçının teline kıyamazken kocası belki dövücek el alemin kızlarımı üzmesini istemiyorum dayanamam buna keşke evlenmeseler diyorum ama insan evlenmekte istiyor her şeyi toz pembe düşünüp evleniyorsun bir çok şeye katlanmak zorunda kalıyorsun hayat ve insanlar gittikçe kötüleşiyor diyorum kendime bırak düşünme böyle şeyler Allah büyüktür kızlarıma iyi bi gelecek vermek istiyorum iyi bi hayatları olsun istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?