Doktor da öyle diyor canım bizimkiler nazlanıyor heralde birazdaYa arkadaş ne çektik şu gazdan. 4 aylıkken bırakması gerekmiyormuydu. Yine nerden geldi bu gaz problemi.
Başınız sağolsunEşimin bi akrabası koronadan vefat etti kızlar
Allah rahmet eylesin yaşlı mıydıEşimin bi akrabası koronadan vefat etti kızlar
Oda boyleydi canim ama ozaman daha dinctim 25 yasindaydim simdi geldim 30uma dayanamiyorum 2 cocuklaKızın da bu kadar yıpranmamıştın sanırım bence hata arama kendinde zaman her şeyin ilacı bende büyüsünler diyorum ama başka başka dertleri çıkacak bu sefer de
Doğru söylüyorsun yaş fark ediyor yaş ilerledikçe insanın kafası çocukta götürmüyor iyi yetiştirdik ikincileri de yaş 31 benimdeOda boyleydi canim ama ozaman daha dinctim 25 yasindaydim simdi geldim 30uma dayanamiyorum 2 cocukla
Kötü düşünürsen kötü olur iyi düşünürsen iyi tecrübeyle sabitİnsanın kocası bence her şeyden önemli bu hayatta kocadan önce sahip olması gereken çok şey var tabiki ama iyi bi meslek kariyer sahibi de olsan kocan iyi değilse mutsuz olursun diye düşünüyorum o yüzden taktım bu konuyu kafama kendi kendimi yıpratıyorum işte böyle iyi değilim niye böyleyim bilmiyorum iyi olmaya çalışıyorum
Canim oyle bisey olamaz sakın ihmal etmeyin. Gitmesi gerekiyor. Allah korusun sonucu kötü olurD destina3 canım sana birşey sormam gerekiyor. Annem eve çıktı çok şükür. Ama şimdi de şöyle bir sorun var. İstemediği zaman diyaliz e gitmeyebilir gibi düşünüyor. Hastanede itiraz etmiyordu. Ama mesela bugün diyaliz e gitmesi gerekiyor. Üstelik diyaliz merkezinden gelip alıp geri eve getirecekler. Yani yorulmayacak ta. Ama gitmek istemiyorum, ben çok halsizim, bir sonraki sefere giderim diyor. Gitmeme gibi bir durum mümkün mü? Düzenli gitmezse ne olur? Çok ısrar etmek ve zorlamak ta istemiyoruz. Sanırım alışma sürecinde şu an..
Canim acikca soylicem kusura bakma ama sen benden de karamsarsinm psikolojik destek alman lazim bence. Boyle düşüncelerle ömür gecer mi? Neden daha guzel hayal etmiyosun. Ben mesela diyorum okuyabildikleri yere kadar okuturum meslek sahibi yaparim. İyi kötu bir iki mal birakirim. İleride çocukları olur torunlarima bakarım diye. Cok karamsar dusunuyorsun bu seni cikmaza suruklerKoca diyince aklıma geldi hiç kızlarının nasıl insanlara denk geleceğini düşünüyor musun ben düşünüyorum kim bilir kimlere denk gelecekler ben saçının teline kıyamazken kocası belki dövücek el alemin kızlarımı üzmesini istemiyorum dayanamam buna keşke evlenmeseler diyorum ama insan evlenmekte istiyor her şeyi toz pembe düşünüp evleniyorsun bir çok şeye katlanmak zorunda kalıyorsun hayat ve insanlar gittikçe kötüleşiyor diyorum kendime bırak düşünme böyle şeyler Allah büyüktür kızlarıma iyi bi gelecek vermek istiyorum iyi bi hayatları olsun istiyorum
Canim esimin babannesi bayrama denk gelse bile giderdi. 20 yil diyalize gitmis dile kolay. Bir donem ilacini kullanmadigi icin hafta da 2 giderken 3 e cikardilarYanında diyaliz merkezini aradık. Oradaki bayan ikna ettiBütün tedavi boşa gider, şişmeler, nefes darlığı başlar dedi. Tam olarak senin yazdıklarını söyledi canım. Kabul etti gitmeyi bugün neyseki. Biraz yeni olduğu için zorlandı sanırım. Gittikçe, iyi oldukça alışacak inşallah
Ana rahmine düşerken yazilir kader. Biz elimizden geleni yapar tevekkül ederiz..Geleceği biz veremeyiz ki
Biz iyi yetiştirmeye çalışırız, gerisi onların seçimi ve Allah'ın takdiri.
Her şeyi kontrol etme isteği çuvallamamıza neden oluyor, çünkü kontrol edici biz değiliz.
Bizim koyden de biri genc 2 kisi vefat ettiEşimin bi akrabası koronadan vefat etti kızlar
Başınız sağolsun
Mekanı cennet olsun...
Allah rahmet eylesin yaşlı mıydı
Sağolun kızlar 50 yaşında falandı heraldeBizim koyden de biri genc 2 kisi vefat etti
Basiniz sağolsun
Burdan tanidigim bir ablanin annesi de vefat etti cok uzuluyorum yaaSağolun kızlar 50 yaşında falandı heraldeyoğun bakımdan çıkamamış ..
Ecel bi yandan tabi. Dikkate almayanlara ders oluyorBurdan tanidigim bir ablanin annesi de vefat etti cok uzuluyorum yaa
Çok yalnızım keşke dertleşecek akıl danışacak birileri olsaydıCanim acikca soylicem kusura bakma ama sen benden de karamsarsinm psikolojik destek alman lazim bence. Boyle düşüncelerle ömür gecer mi? Neden daha guzel hayal etmiyosun. Ben mesela diyorum okuyabildikleri yere kadar okuturum meslek sahibi yaparim. İyi kötu bir iki mal birakirim. İleride çocukları olur torunlarima bakarım diye. Cok karamsar dusunuyorsun bu seni cikmaza surukler
Bizler varız canım . Şu an herkes yalnız sayılır pandemiden. Herkesin dertleri sorunları var emin ol. Aijonun dediği gibi biraz fazla takıyorsun sanırım kafana . Bende çok takar üzerim kendimi arada durup dururken ama kendine zarar vermekten başka bi şey değil. Şimdiden kızların evlenmesini düşünmüşsünÇok yalnızım keşke dertleşecek akıl danışacak birileri olsaydı
Aynı olaylar genelde herkeste oluyor merak etme.Ben neyi öğrendim şu hayatta biliyor musun uslup çok önemli.Bütün sıkıntılarını incitmeden yslubuna dikkat ederek anlatabilirsin eşine de kvdene de.Eşine gitmek istemiyorum çocuk uyumuyor ablan bunu yapıyor yerine,oraya gidince huyu suyu değişiyor çocuğun sonra çocuklar yüzünden sıkıntı oluyor diyebilirsin.Canım orası sizin de eviniz görümcenin hakkı varsa sizin de var.Kv birşey derse uslubuna göre cevabını verirsin.Görümcen için de aynı şey geçerli.Sen saygını bozmadan derdini anlatabilirsen kimse sana suç bulmaz.Baktın anlamıyorlar eşin görür zaten ona göre uyarısını yapar.Eşimin ailesini çok kafaya takıyorum ben takıntı oldular bende onlarla sorun yaşamak istemiyorum onlara değer veriyorum ama canımı sıktıkları konular aklıma gelince kızıyorum keşke hayatımızda olmasalar diyorum mesela yakın zamanda yaşadığımı anlatayım kv ler yoklar zaten biz onların evine gidiyoruz kalıyoruz bi sıkıntı yok evlendiğimden beri gelip gideriz kv olsa da olmasa da kızı da geldi bi kaç hafta üst üste ben gerildim zor oluyor kalabalık ortam onunda çocukları var benim bebeğim var sesten uyuyamıyor geçen abisini aramış Beykoz’a gidecek misiniz diye abisi de belli değil falan demiş sonra ben aradım kendisini biz gelmeyeceğiz diyo madem gelmeyeceksin niye bizim gidip gitmeyeceğimizi araştırıyor valla sinirlerim bozuldu kötü konuşmadık güzel konuştuk kötü olmak istemiyorum kendisiyle çünkü beni annesine şikayet ediyor annesi de tabiki kızına hak veriyor sevmiyorum kendilerini ama geçinmeye çalışıyorum ben kendimi çok yoruyorum üzüyorum işte keşke beni tanısanız karşı tarafı tanısanız ona göre yorum yapardınız anlayabildiğim kadarıyla anlattım
Nasıl şey anlamadım demin komşuyla kapıda konuştuk iki kere kalp krizi geçirmiş ellili yaşlarda ayakta atlatmış koronayı birsz öksürük oldu sadece diyor.Neye göre öldürüyor bu meret bilemedim başınız sağolsun.Sağolun kızlar 50 yaşında falandı heraldeyoğun bakımdan çıkamamış ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?