2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kötü düşünürsen kötü olur iyi düşünürsen iyi tecrübeyle sabitKötü birşey aklına geldiğinde hemen olumlu bir cümle geçir aklından böyle böyle alışırsın

Canim oyle bisey olamaz sakın ihmal etmeyin. Gitmesi gerekiyor. Allah korusun sonucu kötü olur

Canim acikca soylicem kusura bakma ama sen benden de karamsarsinm psikolojik destek alman lazim bence. Boyle düşüncelerle ömür gecer mi? Neden daha guzel hayal etmiyosun. Ben mesela diyorum okuyabildikleri yere kadar okuturum meslek sahibi yaparim. İyi kötu bir iki mal birakirim. İleride çocukları olur torunlarima bakarım diye. Cok karamsar dusunuyorsun bu seni cikmaza surukler

Canim esimin babannesi bayrama denk gelse bile giderdi. 20 yil diyalize gitmis dile kolay. Bir donem ilacini kullanmadigi icin hafta da 2 giderken 3 e cikardilar

Geleceği biz veremeyiz ki
Biz iyi yetiştirmeye çalışırız, gerisi onların seçimi ve Allah'ın takdiri.
Her şeyi kontrol etme isteği çuvallamamıza neden oluyor, çünkü kontrol edici biz değiliz.
Ana rahmine düşerken yazilir kader. Biz elimizden geleni yapar tevekkül ederiz..

Çok yalnızım keşke dertleşecek akıl danışacak birileri olsaydı

Çok yalnızım keşke dertleşecek akıl danışacak birileri olsaydı
Bizler varız canım . Şu an herkes yalnız sayılır pandemiden. Herkesin dertleri sorunları var emin ol. Aijonun dediği gibi biraz fazla takıyorsun sanırım kafana . Bende çok takar üzerim kendimi arada durup dururken ama kendine zarar vermekten başka bi şey değil. Şimdiden kızların evlenmesini düşünmüşsün Hiiiiç bunlarla kafanı yorma arkadaşım herşey olacağına varır .

Aynı olaylar genelde herkeste oluyor merak etme.Ben neyi öğrendim şu hayatta biliyor musun uslup çok önemli.Bütün sıkıntılarını incitmeden yslubuna dikkat ederek anlatabilirsin eşine de kvdene de.Eşine gitmek istemiyorum çocuk uyumuyor ablan bunu yapıyor yerine,oraya gidince huyu suyu değişiyor çocuğun sonra çocuklar yüzünden sıkıntı oluyor diyebilirsin.Canım orası sizin de eviniz görümcenin hakkı varsa sizin de var.Kv birşey derse uslubuna göre cevabını verirsin.Görümcen için de aynı şey geçerli.Sen saygını bozmadan derdini anlatabilirsen kimse sana suç bulmaz.Baktın anlamıyorlar eşin görür zaten ona göre uyarısını yapar.

Sağolun kızlar 50 yaşında falandı heralde yoğun bakımdan çıkamamış ..
Nasıl şey anlamadım demin komşuyla kapıda konuştuk iki kere kalp krizi geçirmiş ellili yaşlarda ayakta atlatmış koronayı birsz öksürük oldu sadece diyor.Neye göre öldürüyor bu meret bilemedim başınız sağolsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…