- 6 Temmuz 2019
- 1.627
- 3.457
- 53
Anladım canım sorun belki cihazından da olabilir o zaman.
[/Qele gidiyorum canım,perinatolog cihazı daha mı iyi olıuor acaba
Belki de cAnım bilemiyorum.Anladım canım sorun belki cihazından da olabilir o zaman.
Maşallah çok sevindim,sonuçlarınız güzel çıkmış canımHeyacandan kalbim çıkacaktı nerdeyse bu sefer. Çok şükür ense kalınlığı güzel, burun kemiği oluşmuş, beyin loplari seçiliyor, elleri parmaklarını tek tek saydı. Kan verdik. 10 gün öndeymiş. Bu doktor da erken yumurtlamissiniz dedi. Ha bir de 100% erkek dedi. Gönlümden kız istesem de başından beri erkek diyordum zaten. Rabbim sağlıkla büyümesini nasip etsin
Benim troidlerim fazla çalışıyor yani tsh düşük. İlaç başlamadılar daha. 15 günde bir kontrol ediliyor sadece. T4 2500 ve üzeri olursa ilaç başlanıyormuş. Benimkide 2000 e yaklaşmaya başladıKizlar gebelikte tsh yuksekligi yasayan var mi?
Ben 8 yildir tiroit hastasiyim yani az calisiyor ilacla dengeliyoruz. Hamilelik oncesi hep sinir icindeydi hamilelikte oldukca yukseldi. Tekrar doz ayarlamasi yapti dr um. Var mi yuksek tsh olan
ne mutlu bi haberrr darısı bizlere inşallah sağlıkla gelsin oğluşunn :)Heyacandan kalbim çıkacaktı nerdeyse bu sefer. Çok şükür ense kalınlığı güzel, burun kemiği oluşmuş, beyin loplari seçiliyor, elleri parmaklarını tek tek saydı. Kan verdik. 10 gün öndeymiş. Bu doktor da erken yumurtlamissiniz dedi. Ha bir de 100% erkek dedi. Gönlümden kız istesem de başından beri erkek diyordum zaten. Rabbim sağlıkla büyümesini nasip etsin
Heyacandan kalbim çıkacaktı nerdeyse bu sefer. Çok şükür ense kalınlığı güzel, burun kemiği oluşmuş, beyin loplari seçiliyor, elleri parmaklarını tek tek saydı. Kan verdik. 10 gün öndeymiş. Bu doktor da erken yumurtlamissiniz dedi. Ha bir de 100% erkek dedi. Gönlümden kız istesem de başından beri erkek diyordum zaten. Rabbim sağlıkla büyümesini nasip etsin
Benim troidlerim fazla çalışıyor yani tsh düşük. İlaç başlamadılar daha. 15 günde bir kontrol ediliyor sadece. T4 2500 ve üzeri olursa ilaç başlanıyormuş. Benimkide 2000 e yaklaşmaya başladı
Normalmiş canım, ama çok fazla kasmadan öksürmek gerekiyormuş sordum doktora bugün.hem de nasıl, her seferinde ödüm kopuyo
Canım ben iki gündür kasık, karın, bel hangi ağrı varsa yaşıyorumKızlar belim ağrıyor ya normal mi ki acaba gitsem mi hastaneye bilemedim
Kesenin boyutu o canım. Bebek değildir.Selam kızlar. Ben de 10+6yım şu an :) bugün kontrole gittim Allaha şükür her şey güzel çıktı. Bebeğimin gelişimi birkaç gün öndeymiş hatta. Ama benim kafam karıştı ultrason kağıdında bebek 15 cm yazıyorşimdi o kadar olması imkansız. Doktor da o kadar büyük görse bir şey söylerdi herhalde. Acaba ayak ucuna kadar mı ölçtü, yoksa makine mi bozuktu, kafama takıldı
aaa öyle bir şey mi varmış? O zaman benimki ne oluyor sizce :) yorum alabilir miyim kızlar. :)O zaman teşekkür ederiz
Heyacandan kalbim çıkacaktı nerdeyse bu sefer. Çok şükür ense kalınlığı güzel, burun kemiği oluşmuş, beyin loplari seçiliyor, elleri parmaklarını tek tek saydı. Kan verdik. 10 gün öndeymiş. Bu doktor da erken yumurtlamissiniz dedi. Ha bir de 100% erkek dedi. Gönlümden kız istesem de başından beri erkek diyordum zaten. Rabbim sağlıkla büyümesini nasip etsin
Aminne mutlu bi haberrr darısı bizlere inşallah sağlıkla gelsin oğluşunn :)
Bursa'da yaşamıyorum ama eşimin teyzesinin yıllardır gittiği çok iyi bir doktor var. Hatta bende geçen yıl acil bir konu için ona gitmiştir ve beni çok iyi yönlendirmişti. İstanbulda onun yönlendirmesi ile ameliyat oldum. İstersen adını öğrenebilirim senin için. Nilüfer'de Acıbadem Hastanesinde kendisi.selam kızlar ben hala doktor seçemedim kendimekime gitsem ya ilgsiz yada içime sinmiyor bursa'da yaşayan varm aranızda tavsiye etseniz?
Aynen çok normal dedi bana daCanım ben iki gündür kasık, karın, bel hangi ağrı varsa yaşıyorumSabahki randevuda sorun çıkmadı çok şükür Rabbime Çok da normalmiş zaten.
Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah. Benim ikinci bebeğim. 7 yaşında bir oğlum var. O yüzden gönlümden kız geçirmiştim ama erkek olacagini da biliyordumne mutlu maşallah..sağlıklı olsunlar bir sonraki bebişin kız olur inşALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?