2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Heyacandan kalbim çıkacaktı nerdeyse bu sefer. Çok şükür ense kalınlığı güzel, burun kemiği oluşmuş, beyin loplari seçiliyor, elleri parmaklarını tek tek saydı. Kan verdik. 10 gün öndeymiş. Bu doktor da erken yumurtlamissiniz dedi. Ha bir de 100% erkek dedi. Gönlümden kız istesem de başından beri erkek diyordum zaten. Rabbim sağlıkla büyümesini nasip etsin

Maşallah çok sevindim,sonuçlarınız güzel çıkmış canım

Kizlar gebelikte tsh yuksekligi yasayan var mi?
Ben 8 yildir tiroit hastasiyim yani az calisiyor ilacla dengeliyoruz. Hamilelik oncesi hep sinir icindeydi hamilelikte oldukca yukseldi. Tekrar doz ayarlamasi yapti dr um. Var mi yuksek tsh olan
Benim troidlerim fazla çalışıyor yani tsh düşük. İlaç başlamadılar daha. 15 günde bir kontrol ediliyor sadece. T4 2500 ve üzeri olursa ilaç başlanıyormuş. Benimkide 2000 e yaklaşmaya başladı

ne mutlu bi haberrr darısı bizlere inşallah sağlıkla gelsin oğluşunn :)

Kızlar mutlu haberlerinizi okudukça ben de mutlu oluyorum sanki kendim haber almış gibi.. Birbirimizi görmeden tanımadan bir gönül bağı kurduk kadınlık ve annelik böyle bir şey işte Allahım inşallah hepimizin bebişlerini sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip eder

Ah su tiroitler! Doktorum yukselmesini bekliyodum ilk ay ama bu kadar beklemiyodum demisti. Sizin ki dusmus 3 aydan snr insallah duzene gireriz. Ben kadin dogum doktoruma yazdim korkulacak bisdy yok dedi. Seninkinde bi risk gorselerdi baslarlardi ilaca . Endiselenme arkadasim

Kesenin boyutu o canım. Bebek değildir.

selam kızlar ben hala doktor seçemedim kendime kime gitsem ya ilgsiz yada içime sinmiyor bursa'da yaşayan varm aranızda tavsiye etseniz?

ne mutlu maşallah..sağlıklı olsunlar bir sonraki bebişin kız olur inşALLAH

selam kızlar ben hala doktor seçemedim kendime kime gitsem ya ilgsiz yada içime sinmiyor bursa'da yaşayan varm aranızda tavsiye etseniz?
Bursa'da yaşamıyorum ama eşimin teyzesinin yıllardır gittiği çok iyi bir doktor var. Hatta bende geçen yıl acil bir konu için ona gitmiştir ve beni çok iyi yönlendirmişti. İstanbulda onun yönlendirmesi ile ameliyat oldum. İstersen adını öğrenebilirim senin için. Nilüfer'de Acıbadem Hastanesinde kendisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…