2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Çocuktan çocuğa değişiyor o zaman. Piyangoo kime çıkarsa :))

Günleri günlerine tutmuyor. Dün uyuttum 2 saat uyudu uyanmadan arada böyle oluyor. Huyları suylari da değişiyor . Bir şekilde düzene girecek artık sadece sabretmek gerekiyor yapabilirsek.
Ya benim ki hiç uyumaıd şimdiye kadar işte. Bir kere olsa umudum olacak. 1 saat uyusun ya 2 saat çok 1 saat kafiiii

Akşam genelde tarhana,yoğurt çorbası ya da muhallebi veriyorum.Bir de gaz damlasına başladık daha iyi oldu sanki
Hangi damla canım?
10 aylık bebelerde gaz problemi de gerçekten hayret verici ya. Bende humananın rezene kimyon çayını alıp ondan mı içirsem acaba diye düşünüyordum.

Evet gördüm kör olasicayi. Nerden girmis nasil girmiş heo tetikteyim sanki bi yerden cikivercek
Banyonun falan camı varsa ordan girmiş olabilir mi?
Bende bir kere evde siyah böcek gördüm. Hamam böceği değilde ona benzer birşey iğrenç.
Çocukta tam yerdeydi. Onu nasıl kucağıma aldım üstüne nasıl terlik fırlattım bilmiyorum. Muhtemelen dışardan geldi. Eşim böcek ilacı alıp kapı arasına falan sıktı bir daha görmedik. Ama ben çok korkarım aşırı derecede böxek fobim var. Birde çocuklarda sıkıntılı dediğin gibi herşeyi ağzına atıyorlae benim oğlan yeri bile yalıyor.
Ay insan evden soğuyor ya valla bende taşınma istiyorum ama pek mümlün değil şuan.

Ya benim ki hiç uyumaıd şimdiye kadar işte. Bir kere olsa umudum olacak. 1 saat uyusun ya 2 saat çok 1 saat kafiiii
Benim kuzenin bebesi de günde 1 kez uyuyor 10 aylık ama doğduğundan beri öyle. Genetik durumlar da olabilir babası da öyleymiş . Sizin çocukluğumuz nasıldı acaba belki uyumuyor muydunuz ki

Anladım canım tam kan istemisti zaten damar bulamadılar iptal ettik . Şuna bakacağım falan da demedi. Ben de 1 yaş bekleyeceğim.

Benim kuzenin bebesi de günde 1 kez uyuyor 10 aylık ama doğduğundan beri öyle. Genetik durumlar da olabilir babası da öyleymiş . Sizin çocukluğumuz nasıldı acaba belki uyumuyor muydunuz ki
Annem diyor uyuyordunhz hiç sıkıntı çekmiyorsum. Annem bizi uyutup pazara bile gidiyormuş. Cesarete bak

Size yazicak birsuru konum birikti hangisinden baslasam acaba ilk uykudan baslayayim :) genel olarak uykumuz duzenli ama haftada 1 sapitiyor.
Soyle soyliyeyim belki sizede ufak fikir olur anlattiklarim.belki olmaz bebeniz aksidir :)
1.olarak 2 gun oncesine kadar gunduz 2 uyku yapiyordu 12.30 ve saat 4 te olmak uzere 1 er saat uyuyordu.aksamda 8 9 arasi gece uykusuna yatiyor sabah 7 de kalkiyordu gece 2 kez uyanir meme ister genellikle gece 12 ve sabaha karsi 4 te eger erken fark edip memeyi dayamazsam uykusu acilir ve hic uyumaz.bende buraya girer sikayet ederim .haftada 1 sapitiyor dedigim ya dis agrisina baglarim ya da uykusunun kacmasina.uykusundan uyanip bir yeri acirmis gibi bagira bagira aglar cunku.
2.ise 2 gundur gunduz uykularini kendim azalttim soyleki oglen tek uyku 12 1 arasi yatiriyorum 1.5 saat uyuyor ve aksam 7 8 gibi yatiyor sabah 7 9 arasi kalkiyor.
3.ise normalde ayagimda 10 dk sallardim uyurdu.2 gundur sallamiyorum memeyi emiyor doyunca gotunu donup yatiyor eger sese kalkarka popisine pispisliyorum uyuyor.mesela su an uykusu var uyutmuyorum :) 15 dk sonra uyutucam.

Uyku konusunda size tavsiyem saatlere uymaniz.ne zaman saati sapitirsa o zaman canima okuyor iste.birde uyku rutini olusturdum alisti onada.yatmadan alt ust komple degisir gece lambasi acilir ve yataga gidilir.bir kere altini degistirmeyi unutmustum hicbirsekilde uyumadi sonra aklima dank etti altini degistirdim ki alti sadece ufak cis vardi.o zaman uyudu.heo rutine sadik kalinca uyuyor.

Uykunun yemeyle bence dogrudan bir iliskisi var yemek saati gec olunca baktim ki gec daliyor uykuya.o yuzden gec vermemeye ozen gosteriyorum.7 de uyuyacaksa en gec 5 te beslenmesini kesiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…