Meyvesine , meyve suyuna mı katılıyordu o öyle bir şeydi.Kizlar bizim kan ilaci eczanelerde yoktu dr umuz sidefer kullanabilirsiniz dedi.icinde bir toz var nasil kullanicaz.kullanan biri anlatabilir mi?
İçinde karisim suyu da olmasi lazim karistiriyodun prospektuste yazarKizlar bizim kan ilaci eczanelerde yoktu dr umuz sidefer kullanabilirsiniz dedi.icinde bir toz var nasil kullanicaz.kullanan biri anlatabilir mi?
O kadar pahalı mı ya d vit tahlili İngiltere de ücretsiz d vit dağıtıyorlarmış burda sağlık ocağında d vitamini tahlili bile yapılmıyorAy evet d vit. Tahlili yaptırdım bende 350 kayme aldılarözelinde özeline giriyor
Çocuktan çocuğa değişiyor o zaman. Piyangoo kime çıkarsa :))Benim kız bazen 2 saat uyuyor gündüz hiç uyanmadan.
Oğlumun gündüz uykusu 20-30 dakikaydı, daha fazlasının gerçek olduğuna inanamıyordum, anlatanlara hayretle bakıyordum.
Kız nasıl uyuyor hiç bilmiyorum.
Ya benim ki hiç uyumaıd şimdiye kadar işte. Bir kere olsa umudum olacak. 1 saat uyusun ya 2 saat çok 1 saat kafiiiiGünleri günlerine tutmuyor. Dün uyuttum 2 saat uyudu uyanmadan arada böyle oluyor. Huyları suylari da değişiyor . Bir şekilde düzene girecek artık sadece sabretmek gerekiyor yapabilirsek.
Hangi damla canım?Akşam genelde tarhana,yoğurt çorbası ya da muhallebi veriyorum.Bir de gaz damlasına başladık daha iyi oldu sanki
Rabbim gönlüne göre versin canım.Kizlar biz esim ile martta bebek düşünüyoruz düşünen var mı yenidenbuyutucem valla pes pese insallah
Zorla yedirmeni tavsiye etmem cnmÇok kötü başladım güne çay koymuştum içesim yok ikimizde inat ettik o yemek istemedi ben yedirdim o ağladı ben bağırdım iyi değilim Allah hayırlara çıkarsın
Banyonun falan camı varsa ordan girmiş olabilir mi?Evet gördüm kör olasicayi. Nerden girmis nasil girmiş heo tetikteyim sanki bi yerden cikivercek
Kız Allah iyiliğini versinRabbim gönlüne göre versin canım.Ben çocuk olur diye eşimi öpmüyorum bile öpüşürken olur falan hahahahahhaha
Benim kuzenin bebesi de günde 1 kez uyuyor 10 aylık ama doğduğundan beri öyle. Genetik durumlar da olabilir babası da öyleymiş . Sizin çocukluğumuz nasıldı acaba belki uyumuyor muydunuz kiYa benim ki hiç uyumaıd şimdiye kadar işte. Bir kere olsa umudum olacak. 1 saat uyusun ya 2 saat çok 1 saat kafiiii
Anladım canım tam kan istemisti zaten damar bulamadılar iptal ettik . Şuna bakacağım falan da demedi. Ben de 1 yaş bekleyeceğim.Lalala1771 baya gec yazdim ama tahlili ucretleri hastaneye gore cok degisiyor ozellerde.bir de doktorun ne istedigi onemli mesela d vitaminin kiti cok pahali eger onu istediyse ucret artar.ama hemogram dedigimiz tahlilse ucuz oluyor ben 1 yasinda yaptiricam tahlilleri
Annem diyor uyuyordunhz hiç sıkıntı çekmiyorsum. Annem bizi uyutup pazara bile gidiyormuş. Cesarete bakBenim kuzenin bebesi de günde 1 kez uyuyor 10 aylık ama doğduğundan beri öyle. Genetik durumlar da olabilir babası da öyleymiş . Sizin çocukluğumuz nasıldı acaba belki uyumuyor muydunuz ki
Ne pazarı tuvalete gitsek yiterAnnem diyor uyuyordunhz hiç sıkıntı çekmiyorsum. Annem bizi uyutup pazara bile gidiyormuş. Cesarete bak
Cahil ben prospektuse bakmayi akil ettim sonradan :)İçinde karisim suyu da olmasi lazim karistiriyodun prospektuste yazar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?