2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bugun hastane kontrolumuz var ondanda bahsedeyim.kusura bakmayin uzun oluyor ama anlatacak kimse olmadigi icin bende buraya yaziyorum :) saat 1 deki randevuya gec kaldik zaten koca tembeli yuzunden neyse baya cene yaptim zaten ona kisa keseyim bu bolumu :)
1 yasindan sonra kan testleri yapilacakmis o zamana kadar vit kullanmaya devam.
Emeklemediginden bahsettim.eger istedigi yere gidebiliyorsa istrdigi sekilde sorun yok dedi.bende donerek gittigini belirttim.ayaklarina falan bastirdi sorun yok biraz tembeliz dedi :) acaba kime cekmis bilin bakalim :) sonra dr dedi ki altta 3 dis asansor gibi buyukten kucuge cikmis usttende 1 dis dr a dedim ki yanlismi gordunuz acaba 3 disi vardi bir gosterdi alt kopek dis patlamis ben şok tabii :) 10 kilo 400 gr olmus yani 400 gr almis boy 75 cm olmus bu ay 2 cm de boy atmis genel olarak iyi bir sorun yok dedi.

Bizim de uykumuz 2 ye düştü ama bugün 2 uykusunuda çok kısa uyudu 3. Postayı da uyudu çok kısa olsa da iyi geldi sanırım şuan sakin yerler de oyuncaklar saçılı duruyor toplamıyorum hangisine ulaşırsa onu alıp yalıyor ısırıyor tadına bakıyor

Kontrole nereye gidiyorsunuz tıp merkezi mi hastane mi

Aynen canim cabalicam artik gak meme guk meme yok zopa var zopa

Maşallah nazar değmesin darısı başımıza
Çok güzelmiş düzeniniz.
Peki gündüz uykusundan akşam uykusuna kadar zor olmuyor mu?
Uzunmuş arası.

Hadi geçmiş olsun
Sonuç ne zaman çıkacak?
Gece beslenmesini kesmek de ucundan uyku eğitimi aslında.
Sen bi başla, orası boysa biz de girelim
Valla boysa soylemem nazar deağdirir felan gısganç gadınlar yine hemen parolayi soylerim "kahvemi ictim hemide sutluydu"derim

Kiz degdirmeyin aman ha hepinize hasetlenirim :)

Okurken 40 kez maşallah dedim.
Sen bizim sanırım genel olarak yapmadığımız rutin oluşturmayı yapmışsın.
Ne kadar etkili olabilir ki diyerek önem vermediğim konu, halbuki uyku problemlerinde hep rutin konusuna ağırlık verirler.

O kadar pahalı mı ya d vit tahlili İngiltere de ücretsiz d vit dağıtıyorlarmış burda sağlık ocağında d vitamini tahlili bile yapılmıyor
Bizim burda özel hastanedeki fiyat bu canım. Bende kızdan kalan devitlerden kullanıyorum düşük çıkmıştı biraz. Ona da ocean aldım

Hangi damla canım?
10 aylık bebelerde gaz problemi de gerçekten hayret verici ya. Bende humananın rezene kimyon çayını alıp ondan mı içirsem acaba diye düşünüyordum.
Daha Şimdi kucağımda pırtlatıp ağladı Naz mı yapıyorlar anlamıyorum ki . 8 gibi gaz şurubu verdim bende. Yemekten sonra direk vereyim bari de atsın gazını yatana kadar . Ay gaz sorununu 10. Ayda yaşatan kızıma burdan teşekkür ediyorum

Hangi damla canım?
10 aylık bebelerde gaz problemi de gerçekten hayret verici ya. Bende humananın rezene kimyon çayını alıp ondan mı içirsem acaba diye düşünüyordum.
Biogai galiba canım tavsiye üzerine aldım.Yaramasa ben de rezene içirecektim.Eltim önerdi kakasını da düzene sokar dedi.

Hasat göz muayenesi bir yaşına kadar mıydı bir yaşından sonramı ? Maşallah paşaya

Evet canım haklısın bizim de hep saatle.Geçen bir dışarıdaydık yeni eve bakmaya gittik uyku saatini kaçırdık bütün gün huysuzdu.Ben de işte akşam yatmadan bexini drğiştirip uyku tulumunu giydiriyorum önce memede daha sonra ayakta en son yatağa.Ama benimki beşikte yatmıyor sürekli kıpırtı halinde beşik dar geliyor.Benim yatağımda görsen kaç şekle giriyor dönüyor duruyor.Kamerayı koyuyorum koştura koştura gidip geliyorum salon oda arasındaGündüz ayakta olmazsa hemen kalkıyor bir de benimki.Sabaha kadar sürekli hareket ediyor bazen mızırdanıyor.

Cok onemli biliyormusun cnm bozuldugu gun butun hersey bozuluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…