2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
eee siz de menü paylasın bakalim,fokir olur bizlere de bu arada sutsuz,yumurtasiz kakaolu ıslak kek tarifi buldum onu da yaptim gayet iyi oldu ,yumurta alalim da mercimek koftesi,kabak koftesi falan deniycen havuclu kabakli falan
Ben geçen de havuclu cevizli kek yaptım fincanda
eee siz de menü paylasın bakalim,fokir olur bizlere de bu arada sutsuz,yumurtasiz kakaolu ıslak kek tarifi buldum onu da yaptim gayet iyi oldu ,yumurta alalim da mercimek koftesi,kabak koftesi falan deniycen havuclu kabakli falan
'-q

Tarif isteriz aijooo
Canim ben esleme yumurta aki onceden verdigim icin normal kek yaptim. Süt yerine yogurt koydum.

Klasik kek tarifim yani normalde..

3 yumurta
1 bardak şeker(şeker istemezseniz pekmez katabilirsiniz)
1 bardak yoğurt
1 küçük havuç
1 tk tarçın
Yarim sb kadar (benim fazlaydi) ceviz içi
Yarim bardak siviyag
Un, kabartma tozu

Esleme yumuşak olsun diye kahve fincanlarımı yagladim. Yarimşar kasikla kekten koydum. Bir tencerede kahve fincanlarini gecmeyecek sekilde su doldurup fincanlari icine koydum. Kapagi kapali sekilde pisirdim. Direkt fincandan yedirdim yaglamama ragmen cikaramadim

Uzun emmiyor mu yine canim
Yok cnm keyfi yettigi kadar emiyor . 1 yasina kdar sabredicem . Bi uzmanin yazisima denk geldim sadece aclik icin degil duygusal bag anne kokusu guven duygusu icinde emmek istiyorlar kendinizden ilginizden mahrum birakmayin yazmis .zaten ben aclik olarak dusunmuyorum canim gayet guzel keyifci agzimda dursum ustuneyatsin ellesin koklasin

tarcin alerji yapmadiysa iyi cnm

Almira su huysuz neden bilmiyorum bazen ağlayınca nefesi tıkanıyor sanki ya da bana öyle geliyor bilmiyorum

Hanıma özel yapınca yemez kesin zaten geçen bizim kekten verdim azıcık istiyor daha biliyor çünkü yememesi gerektiğini ah ne akıllılar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…