Ben geçen de havuclu cevizli kek yaptım fincandaeee siz de menü paylasın bakalim,fokir olur bizlere debu arada sutsuz,yumurtasiz kakaolu ıslak kek tarifi buldum onu da yaptim gayet iyi oldu ,yumurta alalim da mercimek koftesi,kabak koftesi falan deniycen havuclu kabakli falan
'-qeee siz de menü paylasın bakalim,fokir olur bizlere debu arada sutsuz,yumurtasiz kakaolu ıslak kek tarifi buldum onu da yaptim gayet iyi oldu ,yumurta alalim da mercimek koftesi,kabak koftesi falan deniycen havuclu kabakli falan
Tarif isteriz aijoooBen geçen de havuclu cevizli kek yaptım fincanda
'-q
Gel gel dede dede mamma anneNasılsınız kuzlar nasıl gidiyor hayat bebeleriniz hangi kelimeşer söylüyor
Tabisi listenin basinda altin harflerle adim.uaziyorYeni yıla emzirerek girenler parmak kaldırsın
Canim ben esleme yumurta aki onceden verdigim icin normal kek yaptim. Süt yerine yogurt koydum.Tarif isteriz aijooo
Uyutmuşken girdik hamdolsun bu yil uyurlar inşallahYeni yıla emzirerek girenler parmak kaldırsın
Uzun emmiyor mu yine canimTabisi listenin basinda altin harflerle adim.uaziyoroysa 23.45te yeni birakmistik tam 00.00da geri agladi
Yok cnm keyfi yettigi kadar emiyor . 1 yasina kdar sabredicem . Bi uzmanin yazisima denk geldim sadece aclik icin degil duygusal bag anne kokusu guven duygusu icinde emmek istiyorlar kendinizden ilginizden mahrum birakmayin yazmis .zaten ben aclik olarak dusunmuyorum canim gayet guzel keyifci agzimda dursum ustuneyatsin ellesin koklasinUzun emmiyor mu yine canim
aynen bu da oyle yemin ederim bıktırdıValla ne yemek yedigim belli ne uyudugum. Oyle bir direniyor ki uyumaya
tarcin alerji yapmadiysa iyi cnmCanim ben esleme yumurta aki onceden verdigim icin normal kek yaptim. Süt yerine yogurt koydum.
Klasik kek tarifim yani normalde..
3 yumurta
1 bardak şeker(şeker istemezseniz pekmez katabilirsiniz)
1 bardak yoğurt
1 küçük havuç
1 tk tarçın
Yarim sb kadar (benim fazlaydi) ceviz içi
Yarim bardak siviyag
Un, kabartma tozu
Esleme yumuşak olsun diye kahve fincanlarımı yagladim. Yarimşar kasikla kekten koydum. Bir tencerede kahve fincanlarini gecmeyecek sekilde su doldurup fincanlari icine koydum. Kapagi kapali sekilde pisirdim. Direkt fincandan yedirdim yaglamama ragmen cikaramadim
Yok sorun olmadi. Bazen meyve püresine de katiyodumtarcin alerji yapmadiysa iyi cnm
Bütün sene emziricezTabisi listenin basinda altin harflerle adim.uaziyoroysa 23.45te yeni birakmistik tam 00.00da geri agladi
Almıyım alana da mani olmayımne güzel canım uygunsanız maddi&manevi neden olmasınüz canim yardimcim var
25 canim :)))Yaşiniz gençse acele etmeyin derim
Hanıma özel yapınca yemez kesin zaten geçen bizim kekten verdim azıcık istiyor dahaCanim ben esleme yumurta aki onceden verdigim icin normal kek yaptim. Süt yerine yogurt koydum.
Klasik kek tarifim yani normalde..
3 yumurta
1 bardak şeker(şeker istemezseniz pekmez katabilirsiniz)
1 bardak yoğurt
1 küçük havuç
1 tk tarçın
Yarim sb kadar (benim fazlaydi) ceviz içi
Yarim bardak siviyag
Un, kabartma tozu
Esleme yumuşak olsun diye kahve fincanlarımı yagladim. Yarimşar kasikla kekten koydum. Bir tencerede kahve fincanlarini gecmeyecek sekilde su doldurup fincanlari icine koydum. Kapagi kapali sekilde pisirdim. Direkt fincandan yedirdim yaglamama ragmen cikaramadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?