2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Hanıma özel yapınca yemez kesin zaten geçen bizim kekten verdim azıcık istiyor daha biliyor çünkü yememesi gerektiğini ah ne akıllılar...
Rulo pasta yapmistim madam oda yanimda oturuyor hic haberimde yok agzini acmis bekliyor bi komigime gitti seside cikmiyo belki verirse diye agzi acik bekliyomus kekinden yedirmistim . Yesin yesin kudursun kaynişi

Rulo pasta yapmistim madam oda yanimda oturuyor hic haberimde yok agzini acmis bekliyor bi komigime gitti seside cikmiyo belki verirse diye agzi acik bekliyomus kekinden yedirmistim . Yesin yesin kudursun kaynişi
Uslu çocuğum nasıl da bekliyor sessizce ve umutla

Hahah yeni yıla birlikte girmek istemiş Zeyno

eee siz de menü paylasın bakalim,fokir olur bizlere de bu arada sutsuz,yumurtasiz kakaolu ıslak kek tarifi buldum onu da yaptim gayet iyi oldu ,yumurta alalim da mercimek koftesi,kabak koftesi falan deniycen havuclu kabakli falan
Tipik menu cnm fikir olmaz senin tabirinle fokir benimki sana :)

Kizlar bu arada .9.ay kontrolume gitmeyen varsa lutfen gitsin bebeginin kanlarina baktirsin. Benim oglumun hic bir sikayeti yoktu. Bu kadar dusuk degerler hic beklemiyordum. Cocuk iyi biseyi yoktur bu viruste hastaneye gitmek istemiyorum diye dusunmeyin lutfen. Iyiki goturmusum yoksa bilmicektim ve bunun sonucunu kestiremiyorum bile. Allah hic bir anmeye evlat acisi yasatmasin evladiyla sinamasin . Nacizane ve bir anne olarak tavsiyem ihmal etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…