- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Rulo pasta yapmistim madam oda yanimda oturuyor hic haberimde yok agzini acmis bekliyorHanıma özel yapınca yemez kesin zaten geçen bizim kekten verdim azıcık istiyor dahabiliyor çünkü yememesi gerektiğini ah ne akıllılar...
Gunaydin dunurumsuGünaydın güzel analar2021 in ilk sabahından Kocaman öpücükler Tüm Mart bebelerine
Uslu çocuğum nasıl da bekliyor sessizce ve umutlaRulo pasta yapmistim madam oda yanimda oturuyor hic haberimde yok agzini acmis bekliyorbi komigime gitti seside cikmiyo belki verirse diye agzi acik bekliyomus kekinden yedirmistim . Yesin yesin kudursun kaynişi
Hahah yeni yıla birlikte girmek istemiş ZeynoGünaydın canlarrr benim bebe dün gece bana yılbaşı hediyesi verdi nasıl mısaat 01.40 a kadar gözünü kırpmadı tepinerek ağladı şimdi yanımda çamaşır sepetiyle oynuyor, ben uykusuzluktan geberiyorum
Aynen canım anamla babamı baş başa bırakmamam gerekiyor dedi demekkiHahah yeni yıla birlikte girmek istemiş Zeyno
Bende kaçardım :)Yeaaa yerim dünüşşben kombo yapiyorum kemik sulu tarhana icti ispanak kofte yedi elma miz portakal ustunede bestiron damlattim meyvenin azcikda portakl suyuyla pekmez verdim en son kaciyodu benden
Tipik menu cnm fikir olmaz senin tabirinle fokir benimki sana :)eee siz de menü paylasın bakalim,fokir olur bizlere debu arada sutsuz,yumurtasiz kakaolu ıslak kek tarifi buldum onu da yaptim gayet iyi oldu ,yumurta alalim da mercimek koftesi,kabak koftesi falan deniycen havuclu kabakli falan
iyi o zaman cnmYok sorun olmadi. Bazen meyve püresine de katiyodum
uhkulu uykulu yada tepinen inat eden bi bebe ile ancak o kadar yaziliyor ya hep yanlis yazdiriyorTipik menu cnm fikir olmaz senin tabirinle fokir benimki sana :)
Gel mama vericem diyorum ciglik ata ata bi kaciyo yuruteciyleBende kaçardım :)
Bence bi kucuk irmani daha senin bunyede kaldiramaz pink kankamAynen canım anamla babamı baş başa bırakmamam gerekiyor dedi demekki
Bebenin senden cektigi ne :)Gel mama vericem diyorum ciglik ata ata bi kaciyo yuruteciyle
Çok haklısın bir irman daha bünyeme çok fazla gelebilir almayım kalsınBence bi kucuk irmani daha senin bunyede kaldiramaz pink kankamyalnuz kalmayin oynasman
Kankaaaaa ya seni yerimm ben, Çınar bu beklemeyi sevmezOzene bozene cesit cesit kahvalti hazirladim ceyizimin en badide parcasi olan kahvalti takimimi bile cikardimama uyuz oglun uykusu sikistirimca durmadi yiyemeden kalktim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?