Kanka ilac ayari yapiyorumda ac biraktim dellendiKankaaaaa ya seni yerimm ben, Çınar bu beklemeyi sevmezuyut diyince uyut bebeğini işte
Al alda yalin ayak dolasmayin kanksÇok haklısın bir irman daha bünyeme çok fazla gelebilir almayım kalsın
Pink ben dün biraz haşladım baktım çok kabuklu geldi gözüme soyayım kabuklarını dedim demez olaydım mıncık mıncık uğraştım bi saatBen bugun ogluma karasimsek yapicamdemir ossun kan ossun insallah yer evde.kimse sevmiyor
Biz bunu düşünerek bir gün öncesi şirinlendikAynen canım anamla babamı baş başa bırakmamam gerekiyor dedi demekki
Ben yesil mercimek sehriye ve havuçla corba yapiyorum onu seviyor. Ama ben blender geciriyorum hâlâPink ben dün biraz haşladım baktım çok kabuklu geldi gözüme soyayım kabuklarını dedim demez olaydım mıncık mıncık uğraştım bi saatsonuç yemek değil çorbaya katmalık kadar kalınca çorbasına kattım Tutmaç çorbası
Hahahaha yaa valla yaptim bakalim.denicem insallah yer tereyagla sogan ve kiyma kavurdum haslanms yesilercimegim vardi onu ekledim azcik salca. Et suyuyla pisirdim . Yemezse tarhana pisirip katicambPink ben dün biraz haşladım baktım çok kabuklu geldi gözüme soyayım kabuklarını dedim demez olaydım mıncık mıncık uğraştım bi saatsonuç yemek değil çorbaya katmalık kadar kalınca çorbasına kattım Tutmaç çorbası
Olsun cnm nasilsa puturlu baska seyler yiyo .bazi cocuklar bebekelr puturlu cirba sevmiyo cinarda hic haz etmiyor corbada puturden .Ben yesil mercimek sehriye ve havuçla corba yapiyorum onu seviyor. Ama ben blender geciriyorum hâlâ
1 senedir sirinlenmiyorumBiz bunu düşünerek bir gün öncesi şirinlendik
Ay aynen al birini vur otekine.Olsun cnm nasilsa puturlu baska seyler yiyo .bazi cocuklar bebekelr puturlu cirba sevmiyo cinarda hic haz etmiyor corbada puturden .
Şapkaaa da olur mu kankaAl alda yalin ayak dolasmayin kanks
Peki bu durum bizim şirinlenmemize engel olduu mu hayırrrBiz bunu düşünerek bir gün öncesi şirinlendik
Ya pilav sade yiyebiliyor ama denedim corba icinde öğürüyoe bazi puturleri. Ust damaga degmesinden huylaniyorOlsun cnm nasilsa puturlu baska seyler yiyo .bazi cocuklar bebekelr puturlu cirba sevmiyo cinarda hic haz etmiyor corbada puturden .
Benimki de 9 gun izindeydi. Ve ben regl degildim1 senedir sirinlenmiyorumadam yillik izin aldi pesine yeniyil yasakli tatili ve ben adama kazik attim 1haftadir regl
Vee mokokolarcaaaBenimki de 9 gun izindeydi. Ve ben regl degildim
Peki bu durum bizim şirinlenmemize engel olduu mu hayırrrelbette uyudu bebek o saatten sonra kalanlar bizim
Eee boşuna dememişler körle yatan şaşı kalkar diye benim hocam sensin demiştimgit gide bana bemziyorsun pink alin bebelerinizin eline bi kirmizi balon sonra gelsin sirin baba laa laa laa lal lal laaa lala lal lal laaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?