2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ben bugun ogluma karasimsek yapicam demir ossun kan ossun insallah yer evde.kimse sevmiyor
Pink ben dün biraz haşladım baktım çok kabuklu geldi gözüme soyayım kabuklarını dedim demez olaydım mıncık mıncık uğraştım bi saat sonuç yemek değil çorbaya katmalık kadar kalınca çorbasına kattım Tutmaç çorbası

Dun gece bende 00.00dan once uyuttum diye sevindim ama boşaymış. 1.30a kadar 3 kez uyandı. Gazi var gibiydi. Zaten sabah kalkar kalkmaz 5 10 gaz cikardi ardindan da kaka yapti. Yusra desen 4 kez kalkmis bu gece esim bakti ona. Ben esleme uyandim gece boyu 3 4 defa daha. Bu yilda uyumicaz belli şaka maka 4.5 senedir gece uykum yok. Bazen kendime cok sövüyorum neden korunmadim. Suan rahata ermiş olacaktım diye. Ama sonradan o çipil çipil gozlere bakmak unutturuyor işte

Ben yesil mercimek sehriye ve havuçla corba yapiyorum onu seviyor. Ama ben blender geciriyorum hâlâ

Hahahaha yaa valla yaptim bakalim.denicem insallah yer tereyagla sogan ve kiyma kavurdum haslanms yesilercimegim vardi onu ekledim azcik salca. Et suyuyla pisirdim . Yemezse tarhana pisirip katicamb

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…