2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kızlar benim bebe o kadar yemeye rağmen (iki gündür muzlu muhallebi yiyor mesela) kakası bugün baya suluydu acaba ishal mi oldu ?

neleri dusuk cikti cnm

benim gelinim iyi ki olmus dünür aynilar ya inanmiyorum 21.45 de yatirmaya basladim 2.00 akadar 15,20,30dk araliklar ile uyandi yani ama bugun bi baktim sol alt ve ust azilar patlamis zaten huysuzdu agrisi coktu farkettim dolven verdim bi daha uyanir ise parol surup vercem calpol bizde yaramiyor

Ahaaa aynısı bizde de var. Şimdi artık banyo da zorlaştı. Cap cap cap suyla oynuyor o mu yikaniyor ben mi belli degil. E sonra da ağlıyor giyinmek istemiyor totosu ordan oraya tepiniyor çok da kuvvetliler ha.. çıplak geziyor ben pes ediyorum . Zaten o arada da sırtım tutulmuş oluyor . Zor valla zor

Her gün yiyor muhallebiyle eşimde diyor ishal olsa sık sık yapar . Doğru dedim bende sonra . Baya sulu olunca acabamı dedim size sordum canım , sağol
o zaman emekliyorlar ya bazen karindan usutuyorlar da ayaktabanina viks sur corapli yatir bu ara cnm karnina da surebilirsin utuledigin bi bezi ilikken koy iyi gelir karnina

Nasılsını gençler biz iyiyiz şükür biİmki gece uyuyor da iki gğndür sabah çok erken kalkıyor malesef
aman gece iyi bi uyku olsa sabaha dipçik gibi kalkarim resmen mor halkalarim oldu rakun gibi geziyorum ortada o degil yaslanicam yahu bu gidisle uykusuzluktan

Aynen canım ya giydirmek alt almak zor geliyor artık

bizim ki de araba süruyor bıııır bııır diye ses cikariyor oyle gidiyormus arabasi ,tekerlekli ne bulsa ceviriyor bır bır gecen emmeyi birakti gögus ucuna yapiyor bııır bııır cevirmeye calisiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…