- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Efferin kanka kudurt herifiEee boşuna dememişler körle yatan şaşı kalkar diye benim hocam sensin demiştim
Peki sen hangisini tercih ederdin ferus18cimNasılsını gençler biz iyiyiz şükür biİmki gece uyuyor da iki gğndür sabah çok erken kalkıyor malesef
Kankaa şey yeniyılda fafenk diye bütün sene fafenk olmasınEfferin kanka kudurt herifiaz kiymet bilsin
Böyle iyiyim sizi duydukça allah sabır versin bazen kalkıyor bir iki saat uyanık kalıyor nasıl zor oluyorPeki sen hangisini tercih ederdin ferus18cim? Sahsen gece uykusu full yada 1 2 aglamali olacaksa sabah erken kalkmaya razi olurdum
Bende bugün kereviz havuç rendeledim terbiyeli şehriyeli yaptım kemik suyuna yer mi ki derken hepsini bitirdiBen yesil mercimek sehriye ve havuçla corba yapiyorum onu seviyor. Ama ben blender geciriyorum hâlâ
neleri dusuk cikti cnmKizlar bu arada .9.ay kontrolume gitmeyen varsa lutfen gitsin bebeginin kanlarina baktirsin. Benim oglumun hic bir sikayeti yoktu. Bu kadar dusuk degerler hic beklemiyordum. Cocuk iyi biseyi yoktur bu viruste hastaneye gitmek istemiyorum diye dusunmeyin lutfen. Iyiki goturmusum yoksa bilmicektim ve bunun sonucunu kestiremiyorum bile. Allah hic bir anmeye evlat acisi yasatmasin evladiyla sinamasin . Nacizane ve bir anne olarak tavsiyem ihmal etmeyin
benim gelinim iyi ki olmus dünür aynilar ya inanmiyorum 21.45 de yatirmaya basladim 2.00 akadar 15,20,30dk araliklar ile uyandi yani ama bugun bi baktim sol alt ve ust azilar patlamis zaten huysuzdu agrisi coktu farkettim dolven verdim bi daha uyanir ise parol surup vercem calpol bizde yaramiyorDun gece bende 00.00dan once uyuttum diye sevindim ama boşaymış. 1.30a kadar 3 kez uyandı. Gazi var gibiydi. Zaten sabah kalkar kalkmaz 5 10 gaz cikardi ardindan da kaka yapti. Yusra desen 4 kez kalkmis bu gece esim bakti ona. Ben esleme uyandim gece boyu 3 4 defa daha. Bu yilda uyumicaz bellişaka maka 4.5 senedir gece uykum yok. Bazen kendime cok sövüyorum neden korunmadim. Suan rahata ermiş olacaktım diye. Ama sonradan o çipil çipil gozlere bakmak unutturuyor işte
gecmis olsun cnm pirinc unlu mama yap biKızlar benim bebe o kadar yemeye rağmen (iki gündür muzlu muhallebi yiyor mesela) kakası bugün baya suluydu acaba ishal mi oldu ?
Her gün yiyor muhallebiylegecmis olsun cnm pirinc unlu mama yap bi
Tarif istiyorum aijoBende bugün kereviz havuç rendeledim terbiyeli şehriyeli yaptım kemik suyuna yer mi ki derken hepsini bitirdi
Kimden istiyorsun kiz beni alıntılamışsın aijo demişsin deTarif istiyorum aijo
Ahaaa aynısı bizde de var. Şimdi artık banyo da zorlaştı. Cap cap cap suyla oynuyor o mu yikaniyor ben mi belli degil. E sonra da ağlıyor giyinmek istemiyor totosu ordan oraya tepiniyor çok da kuvvetliler ha.. çıplak geziyor ben pes ediyorum . Zaten o arada da sırtım tutulmuş oluyor . Zor valla zorAy hepsi var da su giyinirken ki kısım bizde tam savaşbezini açıp poposunu siliyorum kaçıyor gidiyor hadi yakala getir bezi tak yine kaçtı gitti hadi tut getir zıbını bağla yine gitti pijamayı giydirene kadar ter çıkıyor sırtımdan çok fena benim kız yaaa
o zaman emekliyorlar ya bazen karindan usutuyorlar da ayaktabanina viks sur corapli yatir bu ara cnm karnina da surebilirsin utuledigin bi bezi ilikken koy iyi gelir karninaHer gün yiyor muhallebiyleeşimde diyor ishal olsa sık sık yapar . Doğru dedim bende sonra . Baya sulu olunca acabamı dedim size sordum canım , sağol
amin ins cnm ,senin ve ailenin de yeni yili kutlu olsunCanlar yeni yılınız kutlu olsun. Gelen gideni aratmasın . . 2021 hepimize sağlık şans huzur getirsin öpüldünüz
aman gece iyi bi uyku olsa sabaha dipçik gibi kalkarim resmen mor halkalarim oldu rakun gibi geziyorum ortada o degil yaslanicam yahu bu gidisle uykusuzluktanNasılsını gençler biz iyiyiz şükür biİmki gece uyuyor da iki gğndür sabah çok erken kalkıyor malesef
Aynen canım ya giydirmek alt almak zor geliyor artıkAhaaa aynısı bizde de var. Şimdi artık banyo da zorlaştı. Cap cap cap suyla oynuyor o mu yikaniyor ben mi belli degil. E sonra da ağlıyor giyinmek istemiyor totosu ordan oraya tepiniyor çok da kuvvetliler ha.. çıplak geziyor ben pes ediyorum . Zaten o arada da sırtım tutulmuş oluyor . Zor valla zor
acıların kadıniyiz biz acilar kadiniyiz ah ahPeki sen hangisini tercih ederdin ferus18cim? Sahsen gece uykusu full yada 1 2 aglamali olacaksa sabah erken kalkmaya razi olurdum
bizim ki de araba süruyor bıııır bııır diye ses cikariyor oyle gidiyormus arabasi ,tekerlekli ne bulsa ceviriyor bır bır gecen emmeyi birakti gögus ucuna yapiyor bııır bııır cevirmeye calisiyorHepimizin bebeleri bir yerden sınıyor bizi iste :) birde dr a dedim bunu bunu yapabiliyor zeka olarak sasirdi.demekki diyor acigi zekasiyla kapatiyor.bor oyuncak alayim 1 kere gostereyim massallahi var ogreniyor hemen yapiyor telefonu biliyor arama sesini duyunca telefona bakarak konusuyor.oyuncaklarinin islevlerini biliyor dugmeye bastiginda caldigini bebegin karnina bastiginda ses cikardigini top vedince atiyor arabalarini surmesini biliyor bana dogru suruyor bende ona suruyorum :) sessiz harflerin bir kismini cikariyor.kumandayi alip tuslarina basiyor tv yi aciyor.kiyafetini cikarirken kollarini kaldiriyor.giydirirken elinde oyuncak varsa kolunu gecirmeden ben hangi tarafin kiyafet kolunu elliyorsam eline o taraftaki elinden obur eline oyuncagi gecirip elini bana veriyor ve kolunu kendisi geciriyor.vs vs daha cok var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?