- 19 Mayıs 2018
- 3.745
- 6.377
- 158
- 32
Evet yaa madam dunurumBirazda yanlışımız orda ya kıymalı şeylerle yoğurt vermemek lazımbulgur pilavını yedi benimki kaynişi
Bazen çocuklarda oluyor canım ilgisini başka tarafa çekmeye çalış.Elinde zararlı birşey varsa hemen zararsızla değiştir ya da dikkatini başka bir şeye yönlendir.Zararlı bir yere dokununca da hayır demek yerine başka tarafa yönlendir.Engellersen deneme konusunda daha ısrarcı olur.Bugün tükenmiş bir haldeyim. Hiç keyfim yok. Eşim zaten odasından çıktığı yok. Her yer her yerde. Bir yeri düzeltiyorum diğer taraf bozuluyor. Yürüyen bebek gerçekten çok zormuş. Kafasına göre bir oraya bir buraya gidiyor. Peşinde dolanıp duruyorum bende.
Birde son bir kaç gündür sinirlenince veya istediği birşey olmayınca kafasını yere vuruyor 1 kere. Bu nerden çıktı bilmiyorum. Napmak lazım bu durumda. Hayır annecim yapma diyorum yine yapıyor.
Ben de sabah keçiboynuzu unlu,armut,muz,elma karışık muhallebi,öğlen pirinç unlu kereviz,soğan,havuç,kıyma karışımı,akşamüstü cennet hurmalı bebe büsküvisi akşam da somon balığı yedirdimBende yazayim bari sabah köy sütlerinden elde edilen ozenle hazirlanmis marketin teksut markali cecil peyniri ve zeytinyağı yatağında tam olgunlasmis avokado.
Ara ögün tam probiyotikli sutasın kefiri.
Aksamda dogunun sogugunda olgunlasmis koyunun etinden elde edilen ozel cekilmis kiyma ve ozel tarla kabagı. :)
Hayırdır bugün benim de içim sıkılıyor çok nedenseKızlar çok kötüyüm yaa offf
Benimkini eşim ve annem sallayarak uyutabiliyorlar ama ben sadece memede uyutabiliyorum.Uyuyunca ayağıma alıyorum bir süre dalınca da yatağaÖğlen memede uyutma gibi bir salaklık yaptım. Mememi bırakmadı tabi ki artık canım yandığı için bende zorla çektim biraz. Mememin ucunu dişleriyle sürtüp kanattığı yetmediği gibi uyandı bir daha da uyumadı.
Şimdi de akıllandım meme vermedim. Ama uyumadıbende kanguruya koydum ışıkları kapadım evin içinde yürüdüm uyudu çok şükür.
Ne olduu cnm hayirdirKızlar çok kötüyüm yaa offf
Üst katta oturan yine ben kızı uyuturken süpürge açtı yatak odasında. Daha öncede uyardık defalarca polisi de aramıştık . Ama anlamıyor yapıyor kadın... yine aradık polisi geldiler uyardılar gittiler arkalarından açtı tekrar ... ben kızı emziriyordum eşim delirdi çıktı apartmanda bağırdı falan kızım çok korktu sese bırakıp onu eşimin yanına gittim ağladı yavrum bayaHayırdır bugün benim de içim sıkılıyor çok nedense
Aybı bende öyle. Meme dışında uyutamıyordum. Annem sallayarak uyutuyor. Eşimlede bazen çarşafa koyup sallıyorduk. Şimdi kanguru keşfettim bu daha iyi oluyor. Yoksa taşıyamıyorum artık kolum kopuyor. Şişman olsa birde fıtık olurdum heralde.Benimkini eşim ve annem sallayarak uyutabiliyorlar ama ben sadece memede uyutabiliyorum.Uyuyunca ayağıma alıyorum bir süre dalınca da yatağaUyanırsa önce elimle pış pış,olmazsa ayağa yine olmazsa da meme son çare
Bizimki de parkeye düştü gerileme canım .. Allah’a emanetler . Oluyor maalesef her an koruyamıyoruz .Ya kızlar bugün benim oğlan banyoda düştü korktum ya çok ağlamadı ama kötü düştü aslında
Banyo yaptırcaktım. Bezini çıkardım. Onu düzeltirken bir kaç adım attı Yerlerde ıslanmış görmedim. Ayağı kaydı düştü. Kafasının arkasını da vurdu
Offf bu düşmeler beni çok korkutuyor ya.
Geçmiş olsun sizede canım. Aynen öyle saniyelik oluyor herşey. Rabbim kaza belalardan korusun yavrularımızı :/Bizimki de parkeye düştü gerileme canım .. Allah’a emanetler . Oluyor maalesef her an koruyamıyoruz .
Ben de böyle durumlarda o kadar gerilirim ki canım benim seni çok iyi anlıyorum.nasıl pislik bir kadınmış ya. Allaha havale et kuzum, insanın elini belada bırakır bu pislikler.Üst katta oturan yine ben kızı uyuturken süpürge açtı yatak odasında. Daha öncede uyardık defalarca polisi de aramıştık . Ama anlamıyor yapıyor kadın... yine aradık polisi geldiler uyardılar gittiler arkalarından açtı tekrar ... ben kızı emziriyordum eşim delirdi çıktı apartmanda bağırdı falan kızım çok korktu sese bırakıp onu eşimin yanına gittim ağladı yavrum bayabende korktum ... insanı katil eder böyleleri cidden . Hala dalamıyor yavrum . Bi de diyor ki kadın duymak istemiyorsan gidersin , kiracıyız onlar ev sahibi... Allah biliyor kalbimden geçenleri buraya yazmayayım ....
benim kiz da oyle biraz gobek yapti evde fazla hareket etmedigi icin her zaman iyi yerdi ama kreslerde hareketten kilo tutmazdi bu sene 14 kilodan 15.5 kiloya yukselttim 5 yasinda en azindan ilkokula baslamadan 17-18 olursa iyi olur vermiyor ama hep ayni kiloda duruyordu bu sene aldi sukurOglum degil kizim yapardi incecik ve esnek bedeniyle bir diyetisyen edasiylahalada oyle ince dudum
kabizligi oldugunu biliyor degil mi biraz kabizlik yapabilir santafer kizimda alerji yapmisti o yuzden dedim cnm o mu diye bi daha da vermedik zaten sonra ferrimix miydi ya su tiz olup yogurtlarina ,corbasina katmistik o baya toparladi ama devlet odemiyor durun bulcam size canlarim
karasimsek ne kiCok havali seyler bunlarsabah kiyamaki menemen azcik oeybir ve kasar yedi ayriyeten yumurtasini haslamistim 3tanr biskuvi ihlamurla ezdim pekmez koydum 1 tane ceviz rendeledim. Ceyrek muz yedi ara ogunde .Dundenn karasimsek var bide ona et hasladim biraz karasimsek biraz et koyucam ikisimden ne kdar yerse artik. Eti yemezse aksam gec vakit kofte kizartcam bu hafta hep aksam 9da kofte kizarttim biz cay iciyoruz adam kofte yiyo böğün yogurt yok azaltmaya calisiyorum
O kdr az gibi durmuyor fotoda cnm . Bnm kizim yasitlarindan uzun o yuzden zayif gorunuyor yoksa kilosu iyi aslinda .amaaan yeterki saglikli olsun hepsibenim kiz da oyle biraz gobek yapti evde fazla hareket etmedigi icin her zaman iyi yerdi ama kreslerde hareketten kilo tutmazdi bu sene 14 kilodan 15.5 kiloya yukselttim 5 yasinda en azindan ilkokula baslamadan 17-18 olursa iyi olur vermiyor ama hep ayni kiloda duruyordu bu sene aldi sukur
Cnm benim oglumun kansizligi ciddi seviyede boyle basit ilaclarla gecmez ve ben bunu kizima kullanmistim ilkkontrolunde kani dusuk cikmisti bidaha almadim bundan . Bu ve bu tarz urunleri hic tavsiye etmedi tarim bakanligi onayli ilaclar demir orani dusuk dedi . neyse ben kotulemek karalamak istemiyorum daha once deneyimledim ve memnum kalmadim canim... kabiz die soyledim canim makatina bakti catlak yok dedi krem yazacakti ikimizde unuttuk kanlari kotu gelince ben sadece kana odaklandim acikcasi kabizlik aklimdan uctu gitti. Zaten butun kan ilaclarinin etkisi bu napayim artik cocugum iyi olsun degerleri normale donsunde..bebeginde cocugun da kansizlik olan anneler iste bu alerji yapmayan bir tozdu kizim da baya da iyi bsy corbalarina,meyveli yogurtlarina ,mamasina katabilirsiniz tavsiyem ilk vereceginiz zaman katin ki ayri bi yerde kucuk miktar sona dogru tabagi bitirmez ise bosa gider toz vucuda girmez dr tavsiyesiydi bu yogurt ile olur mu demeyin dr baglanmiyor verebilirsin demisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?