2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
O kadar cesit benim bebe yemez cnm :) anasi gibi o da :) cesit arttikca yemiyor istiyorki tek bir tat olsun tek ogunde farkli verince az yiyor o yuzden sabahlari tek cesit degistirebiliyorum.

K

Ne arsiz insanlarmış

Çok gecmis olsun cnm.insanin sakindigi sey hep basina geliyor nedense

Geçmiş olsun canım artık çok hareketliler insan korkuyor valla, Rabbim beterinden saklasın inşallah

demir kac cikti

Yesil mercimek yemegine karasimsek derler soganli salcali tuz karabiber kiymali veye kiymasiz pisirilir .
tmm netten baktim cnm biz direk mercimek yemegi diyoruz da sende iyi bir multi vitamin ic cnm muhtemelen sende de var ki sutunden ek gidaya gecmeden yeterli demir gecerdi bebege yiksa benim gibi seninki de dusuk galiba

Tuh cnm yaa cok kotu olmis arsizlar iste var oyle inat uyuz insanlar ne yazikki. Bizim usttekilerde boyle sorunlu insanlar. Kopekler ev sahibi olmus ama insan olamamislar. Ev sahibi olanlar kiracilari bir seye tutmuyor bir kismi tabi hepsi degil .bizde kiraciyiz canim Allah iyi insanlarla iyi komsularla karsilstirsin insallah tum kiracilara ev almak nasip olur

Kesin arızalı öylesine laf anlatamazsınız boşuna kendinizi helak etmeyin.. Normal insan böyle davranmaz

Kesin arızalı öylesine laf anlatamazsınız boşuna kendinizi helak etmeyin.. Normal insan böyle davranmaz
Eşim sinirlidir işte tutamadım adama gına geldi . Öyle bi geceydi kızlar çok üzüldüm ve korktum . Arsız ruh hastası kadın . Eşime de kızdım nabıyosun sen diye .

Günayfın bu gece çok zordu bizim ki diş çıkartcak heralde. Gece ağlayarak uyandı zor sakinleştirdim sonra artık 1 saat oynsdık öyle geri uyuttum ama sürekli uyandı. Huzursuzdu hep.

Demir 16 . Ferritin 0.9 . Hgb 0.9 UIBC 440 cikti canim benim kanim dusuk degil canim bende 2 ay olmustu baktirali . Yiyo iciyo takviyesinide aliyordu ama degerler boyle yani
Canım bir tanıdığın bebeği de 10 aylık bizimkilerle aynı. Onunda bebeğinin aynı böyle 0.9 çıkmış. Doktor onada takviye vermiş. Talip edicez demiş. Konuştuk onla da o da çok emiyormuş. Yemek o kadar yemiyormuş. Kilolu da baya bebek ama çok anne sütü içiyormuş. Seninkide öyle ya acaba ondan m7

Demir 16 . Ferritin 0.9 . Hgb 0.9 UIBC 440 cikti canim benim kanim dusuk degil canim bende 2 ay olmustu baktirali . Yiyo iciyo takviyesinide aliyordu ama degerler boyle yani
en az iki şişe ilac bitince muhtemelen kontrol icin cagirir kan vermeye bizim dr oyle demisti ama nasip olmadi cunku alerji yapti dr da tmm vermeyelim alerji daha onemli demisti kizda zaten hemoglobini 20 idi alt sınırda belki kansizlik yuzunden kilo almiyirdur diye baslamisti dr

Günayfın bu gece çok zordu bizim ki diş çıkartcak heralde. Gece ağlayarak uyandı zor sakinleştirdim sonra artık 1 saat oynsdık öyle geri uyuttum ama sürekli uyandı. Huzursuzdu hep.
ah cnm oyle zor ki en az 2 genelde 4 dis birden cikariyor oglumda simdi iki azi cikiyor ve iki gundur gece iyi uyuyir cok sukur cunku guznduz zerre uyumuyir dun gece 23.30 da uyudu sabah 7.30 da kalkti ilk kez oluyor bu, tam 7 aydir uyjusuzdum ,3 ay bitti disler bi basladi 10 aya kadar iste uykusuzduk daha da uyumaz cunku iki azi cikti ama daha zorlu 10 dis var köpekler ozellikle kendimce yontem gelistirdim bende iste agrisi var kulagini tutup ıh ıh yapiyor gunduz 1 kez genelde ogle uykusuna niyet ettigimizde 1 tatli kasigi parol veriyorum ve zinco gaz damla,dis jeli suruyorum,
gece de ,daha etkili dolven veriyorum 1 tatli kasigi bu sefer metsil damla ve dis jeli veriyorum odalari iyi sicaklik olarak ici polarlar cikip pijamalar giyiliyor ,odaya da okaliptuslu buhar veriyorum boyle iste bol su iciyor bol emiyor gece uykuya 1.5 saatte daliyor gunduz uyumadigi halde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…