- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Yesil mercimek yemegine karasimsek derler soganli salcali tuz karabiber kiymali veye kiymasiz pisirilir .karasimsek ne ki
O kadar cesit benim bebe yemez cnm :) anasi gibi o da :) cesit arttikca yemiyor istiyorki tek bir tat olsun tek ogunde farkli verince az yiyor o yuzden sabahlari tek cesit degistirebiliyorum.Bende yaziyim bari
Sabah kahvaltı:yarım avokado-peynir-kaşar peyniri-yumurta sarısı-ceviz-pekmez
Öğlen:kinoalı pancar
Akşam:tarhana
Ara öğünlerde de ana sütü, yoğurt, bebe bisküvisi, meyve elime ne gelirse onu veriyorum.
KÜst katta oturan yine ben kızı uyuturken süpürge açtı yatak odasında. Daha öncede uyardık defalarca polisi de aramıştık . Ama anlamıyor yapıyor kadın... yine aradık polisi geldiler uyardılar gittiler arkalarından açtı tekrar ... ben kızı emziriyordum eşim delirdi çıktı apartmanda bağırdı falan kızım çok korktu sese bırakıp onu eşimin yanına gittim ağladı yavrum bayabende korktum ... insanı katil eder böyleleri cidden . Hala dalamıyor yavrum . Bi de diyor ki kadın duymak istemiyorsan gidersin , kiracıyız onlar ev sahibi... Allah biliyor kalbimden geçenleri buraya yazmayayım ....
Ne arsiz insanlarmışÜst katta oturan yine ben kızı uyuturken süpürge açtı yatak odasında. Daha öncede uyardık defalarca polisi de aramıştık . Ama anlamıyor yapıyor kadın... yine aradık polisi geldiler uyardılar gittiler arkalarından açtı tekrar ... ben kızı emziriyordum eşim delirdi çıktı apartmanda bağırdı falan kızım çok korktu sese bırakıp onu eşimin yanına gittim ağladı yavrum bayabende korktum ... insanı katil eder böyleleri cidden . Hala dalamıyor yavrum . Bi de diyor ki kadın duymak istemiyorsan gidersin , kiracıyız onlar ev sahibi... Allah biliyor kalbimden geçenleri buraya yazmayayım ....
Çok gecmis olsun cnm.insanin sakindigi sey hep basina geliyor nedenseYa kızlar bugün benim oğlan banyoda düştü korktum ya çok ağlamadı ama kötü düştü aslında
Banyo yaptırcaktım. Bezini çıkardım. Onu düzeltirken bir kaç adım attı Yerlerde ıslanmış görmedim. Ayağı kaydı düştü. Kafasının arkasını da vurdu
Offf bu düşmeler beni çok korkutuyor ya.
Geçmiş olsun canım artık çok hareketliler insan korkuyor valla, Rabbim beterinden saklasın inşallahYa kızlar bugün benim oğlan banyoda düştü korktum ya çok ağlamadı ama kötü düştü aslında
Banyo yaptırcaktım. Bezini çıkardım. Onu düzeltirken bir kaç adım attı Yerlerde ıslanmış görmedim. Ayağı kaydı düştü. Kafasının arkasını da vurdu
Offf bu düşmeler beni çok korkutuyor ya.
aynen cnmO kdr az gibi durmuyor fotoda cnm . Bnm kizim yasitlarindan uzun o yuzden zayif gorunuyor yoksa kilosu iyi aslinda .amaaan yeterki saglikli olsun hepsi
demir kac ciktiCnm benim oglumun kansizligi ciddi seviyede boyle basit ilaclarla gecmez ve ben bunu kizima kullanmistim ilkkontrolunde kani dusuk cikmisti bidaha almadim bundan . Bu ve bu tarz urunleri hic tavsiye etmedi tarim bakanligi onayli ilaclar demir orani dusuk dedi . neyse ben kotulemek karalamak istemiyorum daha once deneyimledim ve memnum kalmadim canim... kabiz die soyledim canim makatina bakti catlak yok dedi krem yazacakti ikimizde unuttuk kanlari kotu gelince ben sadece kana odaklandim acikcasi kabizlik aklimdan uctu gitti. Zaten butun kan ilaclarinin etkisi bu napayim artik cocugum iyi olsun degerleri normale donsunde..
tmm netten baktim cnm biz direk mercimek yemegi diyoruz da sende iyi bir multi vitamin ic cnm muhtemelen sende de var ki sutunden ek gidaya gecmeden yeterli demir gecerdi bebege yiksa benim gibi seninki de dusuk galibaYesil mercimek yemegine karasimsek derler soganli salcali tuz karabiber kiymali veye kiymasiz pisirilir .
Demir 16 . Ferritin 0.9 . Hgb 0.9 UIBC 440 cikti canim benim kanim dusuk degil canim bende 2 ay olmustu baktirali . Yiyo iciyo takviyesinide aliyordu ama degerler boyle yanidemir kac cikti
Tuh cnm yaa cok kotu olmis arsizlar iste var oyle inat uyuz insanlar ne yazikki. Bizim usttekilerde boyle sorunlu insanlar. Kopekler ev sahibi olmus ama insan olamamislar. Ev sahibi olanlar kiracilari bir seye tutmuyor bir kismi tabi hepsi degil .bizde kiraciyiz canim Allah iyi insanlarla iyi komsularla karsilstirsin insallah tum kiracilara ev almak nasip olurÜst katta oturan yine ben kızı uyuturken süpürge açtı yatak odasında. Daha öncede uyardık defalarca polisi de aramıştık . Ama anlamıyor yapıyor kadın... yine aradık polisi geldiler uyardılar gittiler arkalarından açtı tekrar ... ben kızı emziriyordum eşim delirdi çıktı apartmanda bağırdı falan kızım çok korktu sese bırakıp onu eşimin yanına gittim ağladı yavrum bayabende korktum ... insanı katil eder böyleleri cidden . Hala dalamıyor yavrum . Bi de diyor ki kadın duymak istemiyorsan gidersin , kiracıyız onlar ev sahibi... Allah biliyor kalbimden geçenleri buraya yazmayayım ....
Kesin arızalı öylesine laf anlatamazsınız boşuna kendinizi helak etmeyin.. Normal insan böyle davranmazÜst katta oturan yine ben kızı uyuturken süpürge açtı yatak odasında. Daha öncede uyardık defalarca polisi de aramıştık . Ama anlamıyor yapıyor kadın... yine aradık polisi geldiler uyardılar gittiler arkalarından açtı tekrar ... ben kızı emziriyordum eşim delirdi çıktı apartmanda bağırdı falan kızım çok korktu sese bırakıp onu eşimin yanına gittim ağladı yavrum bayabende korktum ... insanı katil eder böyleleri cidden . Hala dalamıyor yavrum . Bi de diyor ki kadın duymak istemiyorsan gidersin , kiracıyız onlar ev sahibi... Allah biliyor kalbimden geçenleri buraya yazmayayım ....
1 yasinda gecmeyi dusunuyorum cnm ama dede bank 1 hafta sonra 3 5 parca kiyafet alicak belki o sirada alirim :)Pipetli suluga gecen varmi arkadaslar . Bu hafta biraz pioet calisip almayi dusunuyorum
Dedişe dokunmaz sen sıkistir bence araya1 yasinda gecmeyi dusunuyorum cnm ama dede bank 1 hafta sonra 3 5 parca kiyafet alicak belki o sirada alirim :)
Tuh cnm yaa cok kotu olmis arsizlar iste var oyle inat uyuz insanlar ne yazikki. Bizim usttekilerde boyle sorunlu insanlar. Kopekler ev sahibi olmus ama insan olamamislar. Ev sahibi olanlar kiracilari bir seye tutmuyor bir kismi tabi hepsi degil .bizde kiraciyiz canim Allah iyi insanlarla iyi komsularla karsilstirsin insallah tum kiracilara ev almak nasip olur
Eşim sinirlidir işte tutamadım adama gına geldi . Öyle bi geceydi kızlar çok üzüldüm ve korktum . Arsız ruh hastası kadın . Eşime de kızdım nabıyosun sen diye .Kesin arızalı öylesine laf anlatamazsınız boşuna kendinizi helak etmeyin.. Normal insan böyle davranmaz
Canım bir tanıdığın bebeği de 10 aylık bizimkilerle aynı. Onunda bebeğinin aynı böyle 0.9 çıkmış. Doktor onada takviye vermiş. Talip edicez demiş. Konuştuk onla da o da çok emiyormuş. Yemek o kadar yemiyormuş. Kilolu da baya bebek ama çok anne sütü içiyormuş. Seninkide öyle ya acaba ondan m7Demir 16 . Ferritin 0.9 . Hgb 0.9 UIBC 440 cikti canim benim kanim dusuk degil canim bende 2 ay olmustu baktirali . Yiyo iciyo takviyesinide aliyordu ama degerler boyle yani
en az iki şişe ilac bitince muhtemelen kontrol icin cagirir kan vermeye bizim dr oyle demisti ama nasip olmadi cunku alerji yapti dr da tmm vermeyelim alerji daha onemli demisti kizda zaten hemoglobini 20 idi alt sınırda belki kansizlik yuzunden kilo almiyirdur diye baslamisti drDemir 16 . Ferritin 0.9 . Hgb 0.9 UIBC 440 cikti canim benim kanim dusuk degil canim bende 2 ay olmustu baktirali . Yiyo iciyo takviyesinide aliyordu ama degerler boyle yani
ah cnm oyle zor ki en az 2 genelde 4 dis birden cikariyor oglumda simdi iki azi cikiyor ve iki gundur gece iyi uyuyir cok sukur cunku guznduz zerre uyumuyir dun gece 23.30 da uyudu sabah 7.30 da kalkti ilk kez oluyor bu, tam 7 aydir uyjusuzdum ,3 ay bitti disler bi basladi 10 aya kadar iste uykusuzduk daha da uyumaz cunku iki azi cikti ama daha zorlu 10 dis var köpekler ozellikleGünayfın bu gece çok zordubizim ki diş çıkartcak heralde. Gece ağlayarak uyandı zor sakinleştirdim sonra artık 1 saat oynsdık öyle geri uyuttum ama sürekli uyandı. Huzursuzdu hep.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?