- 19 Mayıs 2018
- 3.745
- 6.377
- 158
- 32
Evet zor gerçekten. Ama 1 yaşından sonra zaten hepsi 1 uyku yapcakmışCanım değişiyor bazen yarım saat bazen 1 saat bazen de şaşırtıp 2 saat fln ama tek uyku yapmasa keşke ya
Canım değişiyor bazen yarım saat bazen 1 saat bazen de şaşırtıp 2 saat fln ama tek uyku yapmasa keşke ya
Maşallah kuzuyaaaaaaKızlar biz organlarımızı öğrendik artık. Gözün nerde diyorum parağını gözüme sokuyorburun, diş, el, ayak nerde diyince gösteriyor. Birde lamba nerde diyince avizeleri gösteriyor. Saati de öğrendik. Hayvanlardan da Kuş ve kediyi biliyoruz birde.
ay hepsi aynı resmen bizde de var oİnşallah bakalımm canım doğru diyorsun yapma dedikçe yapıyorlar üstüne düşmiyim. Bir ara parmağını ağzına sokuyordu kendini kustıruyordu sürekli. O bitti şimdi de bu başladı
Desene bizim erkenden başladıEvet zor gerçekten. Ama 1 yaşından sonra zaten hepsi 1 uyku yapcakmış
Ektedir efenimBirde benim ki çok güzel kitap yiyor sizin ki de yiyor mı hahahahakarton kağıt görmesin direk yiyor. Kafayı yiycem ya. Elinden alıncafa ağlıyor birde.
Tek uykusu ne kadar sürüyor dünürümün eski dünürüDesene bizim erkenden başladı
Maşallah güzel kuzum seninkinin düzeni benimki de 8 -9 arası uyanıyor 1.45 te uyudu 14.15 de uyandıCanim benimkide 2uyku yapiyor ama erken uyandigi için ilki 11 gibi kincide 15 16arasi aksam uykusunada maksimum 21de geciyor
Hahah kızlar pasaklı demekVisss pasakli gelingorumcesi kilikli defnede cok yapardi bide herseyi ayak parmaklarina surup yerdi corap varsa once corabi cikarirdi
Maşallah güzel kuzum seninkinin düzeni benimki de 8 -9 arası uyanıyor 1.45 te uyudu 14.15 de uyandı
Yaaa yerim masallah tahminn ediyorum ne kdar tatli oldugunuHahah kızlar pasaklı demekbi de bu ara burnuna parmağını sokuyor kelimelerden bahsetmişsiniz bizimki de meme mama baba gel gel cici diyor işi düşerse de anne bazen saçma saçma konuşuyor anlamıyoruz bebekçe heralde en sevdiğim baba gel gel elini açıp kapıyor bi de
Yarım saat sürdü bugün eski dünürümün yeni dünürüTek uykusu ne kadar sürüyor dünürümün eski dünürü
Yapıyorum kuzum beşiğine koyuyorum oyunlar yapıyor yere koyuyorum olmadık şeyleri bulup çıkarıyor, tam cadı oldu bu yaygaracı kuş.Diş ağrısı mı var canım?Bu ara az uyuyor bnimkide canim agrisi var ,uyumasada uyku saati gelince odaya götür bi sure sonra orda uyudugunu ogreniyorlar
Benim erkek kardesimde oyleydi.surekli kafasini vururdu istedigi olmayinca simdi kafasi massallah balyoz gibi semsert :) etrafina yastik koysan cnm belki cozum olur gecici.vurunca kız belki anlar.ben istemedigi birsey yapinca ciddi ciddi kiziyorum ve hayir diyip gozlerimi uzerine dikiyorum 1 2 kere beni yoklar gibi yapiyor sonra yapmiyor dene istersen.yine seninki odadan cikmiyor ne guzel benimki salondan cikmiyor son sesde tv girilmiyor.Bugün tükenmiş bir haldeyim. Hiç keyfim yok. Eşim zaten odasından çıktığı yok. Her yer her yerde. Bir yeri düzeltiyorum diğer taraf bozuluyor. Yürüyen bebek gerçekten çok zormuş. Kafasına göre bir oraya bir buraya gidiyor. Peşinde dolanıp duruyorum bende.
Birde son bir kaç gündür sinirlenince veya istediği birşey olmayınca kafasını yere vuruyor 1 kere. Bu nerden çıktı bilmiyorum. Napmak lazım bu durumda. Hayır annecim yapma diyorum yine yapıyor.
Bizimki plastik bile kopariyor bu ne kiEktedir efenim
Cnm youtube da cocuk dr u osman gonlual var izlemeni tavsiye ederimKızlar Allah aşkına bana bir söyleyin ya koskoca günde tek uyku yapan bir benim sıpamı var ya? Tüm gün zombi gibi geziyoruz bir uyku yapıyor sadece onu da bugün hala yapmadı , gece de en erken 10.30 da uyuyor. Valla ne yer ne uyur olmamış bu bebek ya ben geri verip bunun bir değişiğini almak istiyorum
Yok cnm direk agiz kitleniyor zorlasam oguruyorYogurtla yedirdigim Yemeklerde kizim doymasina yakın yogurtunu cikartip yemegi diliyle itekliyor sizinkilerde yapiyor mu bunu ya ,misal pirinçli ispanak ve yogurt verdim yogurdu yiyor ispanakla pirinc gelince gozume bakip cikariuor
Ayyyy derdime bir çare ol doktorum osmanım diyeyim de izleyim bariCnm youtube da cocuk dr u osman gonlual var izlemeni tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?