2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Maşallah kuzuyaaaaaa
İnşallah bakalımm canım doğru diyorsun yapma dedikçe yapıyorlar üstüne düşmiyim. Bir ara parmağını ağzına sokuyordu kendini kustıruyordu sürekli. O bitti şimdi de bu başladı
ay hepsi aynı resmen bizde de var o gırtlağına kadar sokup öğğğp yapıyo bi de gülüyo

Visss pasakli gelin gorumcesi kilikli defnede cok yapardi bide herseyi ayak parmaklarina surup yerdi corap varsa once corabi cikarirdi
Hahah kızlar pasaklı demek bi de bu ara burnuna parmağını sokuyor kelimelerden bahsetmişsiniz bizimki de meme mama baba gel gel cici diyor işi düşerse de anne bazen saçma saçma konuşuyor anlamıyoruz bebekçe heralde en sevdiğim baba gel gel elini açıp kapıyor bi de

Yaaa yerim masallah tahminn ediyorum ne kdar tatli oldugunu valla kizlar daha dilli ve daha aktif ben cinardan bunu ogrendim defne 6 aylikken millete gel gel diyip opucuk atardi yolda tanimadigimiz insanlar ayy cok tatli valla kendi cagirdi bizi die severdi

Bu ara az uyuyor bnimkide canim agrisi var ,uyumasada uyku saati gelince odaya götür bi sure sonra orda uyudugunu ogreniyorlar
Yapıyorum kuzum beşiğine koyuyorum oyunlar yapıyor yere koyuyorum olmadık şeyleri bulup çıkarıyor, tam cadı oldu bu yaygaracı kuş.Diş ağrısı mı var canım?

Benim erkek kardesimde oyleydi.surekli kafasini vururdu istedigi olmayinca simdi kafasi massallah balyoz gibi semsert :) etrafina yastik koysan cnm belki cozum olur gecici.vurunca kız belki anlar.ben istemedigi birsey yapinca ciddi ciddi kiziyorum ve hayir diyip gozlerimi uzerine dikiyorum 1 2 kere beni yoklar gibi yapiyor sonra yapmiyor dene istersen.yine seninki odadan cikmiyor ne guzel benimki salondan cikmiyor son sesde tv girilmiyor.

Cnm youtube da cocuk dr u osman gonlual var izlemeni tavsiye ederim

Yogurtla yedirdigim Yemeklerde kizim doymasina yakın yogurtunu cikartip yemegi diliyle itekliyor sizinkilerde yapiyor mu bunu ya ,misal pirinçli ispanak ve yogurt verdim yogurdu yiyor ispanakla pirinc gelince gozume bakip cikariuor
Yok cnm direk agiz kitleniyor zorlasam oguruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…