- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Sagir polisBenim erkek kardesimde oyleydi.surekli kafasini vururdu istedigi olmayinca simdi kafasi massallah balyoz gibi semsert :) etrafina yastik koysan cnm belki cozum olur gecici.vurunca kız belki anlar.ben istemedigi birsey yapinca ciddi ciddi kiziyorum ve hayir diyip gozlerimi uzerine dikiyorum 1 2 kere beni yoklar gibi yapiyor sonra yapmiyor dene istersen.yine seninki odadan cikmiyor ne guzel benimki salondan cikmiyor son sesde tv girilmiyor.
Oglum degil kizim yapardi incecik ve esnek bedeniyle bir diyetisyen edasiylacocuk ayak tadini biliyor iste sizde bi bilseniz oyle yapmadan yemezsiniz neyse ki bizim ogla gobekten ayzgi agzina alamiyor
Evett abalsi adini kucuk karton kemirici koyduBirde benim ki çok güzel kitap yiyor sizin ki de yiyor mı hahahahakarton kağıt görmesin direk yiyor. Kafayı yiycem ya. Elinden alıncafa ağlıyor birde.
Cok havali seyler bunlarBugünki mönümüz yulaf unlu cevizli muzlu muhallebi akşama pırasalı havuçlu bulgur pilavı yoğurt eşliğinde
Birazda yanlışımız orda ya kıymalı şeylerle yoğurt vermemek lazımCok havali seyler bunlarsabah kiyamaki menemen azcik oeybir ve kasar yedi ayriyeten yumurtasini haslamistim 3tanr biskuvi ihlamurla ezdim pekmez koydum 1 tane ceviz rendeledim. Ceyrek muz yedi ara ogunde .Dundenn karasimsek var bide ona et hasladim biraz karasimsek biraz et koyucam ikisimden ne kdar yerse artik. Eti yemezse aksam gec vakit kofte kizartcam bu hafta hep aksam 9da kofte kizarttim biz cay iciyoruz adam kofte yiyo böğün yogurt yok azaltmaya calisiyorum
Yapıyorum kuzum beşiğine koyuyorum oyunlar yapıyor yere koyuyorum olmadık şeyleri bulup çıkarıyor, tam cadı oldu bu yaygaracı kuş.Diş ağrısı mı var canım?
Yok cnm direk agiz kitleniyor zorlasam oguruyor
Şu süreçler biz tırlatmadan geçsin inşallahPark yataga yatirirsam bıraktığim anda agliyor benimkide kuzum hissediyor heralse gözleri acip bakiyor ,disleriarada atesi oluyor
Benim aklimdaki butun sorularin cevabi oluyor o dr daAyyyy derdime bir çare ol doktorum osmanım diyeyim de izleyim bari
Dur bende diyeyim anlamaz ne dedigimi kufur sanar :)Sagir polisannanemin bi lafi vardi rahmetli dedeme duymayinca gakgey (sagir) derdi zivas sivesi
Ya çok sert vurmuyor sadece değdiriyor ama o bile kötü tamam yastık deniyim. Bende yapmaması gereken şeylere dediğini yapıyorum sesimi yükseltip gözlerimi dikiyorum bakıyorum yapmıyor sonra unutup yine yapıyor gerçideBenim erkek kardesimde oyleydi.surekli kafasini vururdu istedigi olmayinca simdi kafasi massallah balyoz gibi semsert :) etrafina yastik koysan cnm belki cozum olur gecici.vurunca kız belki anlar.ben istemedigi birsey yapinca ciddi ciddi kiziyorum ve hayir diyip gozlerimi uzerine dikiyorum 1 2 kere beni yoklar gibi yapiyor sonra yapmiyor dene istersen.yine seninki odadan cikmiyor ne guzel benimki salondan cikmiyor son sesde tv girilmiyor.
Bende yazayim bari sabah köy sütlerinden elde edilen ozenle hazirlanmis marketin teksut markali cecil peyniri ve zeytinyağı yatağında tam olgunlasmis avokado.Cok havali seyler bunlarsabah kiyamaki menemen azcik oeybir ve kasar yedi ayriyeten yumurtasini haslamistim 3tanr biskuvi ihlamurla ezdim pekmez koydum 1 tane ceviz rendeledim. Ceyrek muz yedi ara ogunde .Dundenn karasimsek var bide ona et hasladim biraz karasimsek biraz et koyucam ikisimden ne kdar yerse artik. Eti yemezse aksam gec vakit kofte kizartcam bu hafta hep aksam 9da kofte kizarttim biz cay iciyoruz adam kofte yiyo böğün yogurt yok azaltmaya calisiyorum
Bizimkide yogurt sevmiyor ne cok ortak noktalari varmis :)Ayni kasikta veriyorum karistirmiyorum ya yogurt versem devam ediyor ,yani yogurdu görünce yemegj istemiyor nazli senjn gelin
Ah ah hic sorma :) unutunca yine tekrarla cnm sen.belki seni deniyordur birde o oyun yapilan seyi yapmazsiniz.cunku onu yaptikca unutmaz kafasini vurmayiYa çok sert vurmuyor sadece değdiriyor ama o bile kötü tamam yastık deniyim. Bende yapmaması gereken şeylere dediğini yapıyorum sesimi yükseltip gözlerimi dikiyorum bakıyorum yapmıyor sonra unutup yine yapıyor gerçide
Ömrümüzü yedi bu adamlar.
Bakalım bana da çare olacak mı doktor civanımBenim aklimdaki butun sorularin cevabi oluyor o dr da
Yaşamın 10.ayı de cikiyor ay ay gelisim basamaklariBakalım bana da çare olacak mı doktor civanım
Tamam canım çok sağolYaşamın 10.ayı de cikiyor ay ay gelisim basamaklari
Bende yaziyim bariBende yazayim bari sabah köy sütlerinden elde edilen ozenle hazirlanmis marketin teksut markali cecil peyniri ve zeytinyağı yatağında tam olgunlasmis avokado.
Ara ögün tam probiyotikli sutasın kefiri.
Aksamda dogunun sogugunda olgunlasmis koyunun etinden elde edilen ozel cekilmis kiyma ve ozel tarla kabagı. :)
Bende yazayim bari sabah köy sütlerinden elde edilen ozenle hazirlanmis marketin teksut markali cecil peyniri ve zeytinyağı yatağında tam olgunlasmis avokado.
Ara ögün tam probiyotikli sutasın kefiri.
Aksamda dogunun sogugunda olgunlasmis koyunun etinden elde edilen ozel cekilmis kiyma ve ozel tarla kabagı. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?