- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Poliissss nirdesiinn polisss gel al hatununu bana halleniyiHüp diye icime cekerim seni...
Ne keyif ne keyif benimki huzursuzlaninca erkenden uyudu sabahin korunde dikmese bari beni islerim bitmedi ama ben bitirdim kafamdan :) dis agrisi cekiyor bazen aglayarak uyaniyor devam ederse agri kesici vericem kaslarimi almam lazim useniyorum regl oldum onun agrisi var ve ders calismaya calisiyorum ne guzel bir pazar keyfi dimi :)
Söylemem nazar değerArkadaslar bebejlerinizin kati taneli ek gida miktari ne kdar ne buyukkukte mesela benimki 2 kofte yiyor kendi parmagi buyuklugunde. Manti 1 yemek kasigi . Tavuk 1kanadin yarisi kadar yiyo 2 parmak patates kizartmasi. Pilav 1yemek kasigi dolu dolu degil normal miktar. Corbayi 1kepce icinde icim rahat ediyor ama kati taneli ek gida ile o ayni degil haliyle daha uzun suruyor sikilip birakiyo agzini kitliyo. Bugunn et sulu ve etli tarhana yaptim ona haslamistim eti minik minik iplik dogradim attim. Bide blender yaptim huylanmasin diye .
kopeklerin kokleri cok derinde cene kemiginde baski ve agri yapiyor derinden bas agrisi,kulak agrisi da yapiyorDediğin şeyleri bende yapiyim olmadı. Gaz damlası almayı düşünüyorum zaten. Zinco damla işe yarıyor mu?
Canım bizim 8 tane dişimiz var. Köpek dişker kabarık onlar çıkacak büyük ihtimal. Eli sürekli ağzında.
Ben bu dişler çıkarken hiç birşey kullanmamıştım ama köpekler baya zorlayacak gibi gözüküyor. Diğer dişlerde günsüz huysuzluğu hiç olmamıştı sadece geceleri uyumuyordu. Şimdi 2 gündür gündüzleride sürekli huzursuz dibimden ayrılmıyor.
dr kan almayalim dedi o nutrigenden iki kutu bitirdik cnm sonra duzeldi ben zencefil tozlu harnup pekmezi verdim 1 tatli kasigi her gece yatmadan donemsel olan astimina da iyi geldi cok sukur bu sene yok astim tabi kreslere gidemedigi icin evde ne kadar iyiler kreste hep hastalar 18 ayliktan beri kresteler hala vucudu alisamadi kulak zari cökük sık wnfeksiyon olurdu bu sene sukur o da yok dışarı çikan cocugun hali harap oluyor iste kreste terli kos sapka takmadan cikiyordu falan1ay sonraya cagirdi canim. Ee peki nasil duzeldi kizinin ilac icemediyse
bende oglen corba ara ogun meyve eziyorum ya da pure aksama dogru17.30-18.00 da da taneli yemek yiyor pilavli bugun kabak yemegi vardi icine bulgur da koyarim ben uzerine ekmek pinçikledim yogurt ile yedirdim gunde 1 kez taneli yiyor yani pilavli iri ekmekli genelde aksam yapiyorum ki tok tutsunArkadaslar bebejlerinizin kati taneli ek gida miktari ne kdar ne buyukkukte mesela benimki 2 kofte yiyor kendi parmagi buyuklugunde. Manti 1 yemek kasigi . Tavuk 1kanadin yarisi kadar yiyo 2 parmak patates kizartmasi. Pilav 1yemek kasigi dolu dolu degil normal miktar. Corbayi 1kepce icinde icim rahat ediyor ama kati taneli ek gida ile o ayni degil haliyle daha uzun suruyor sikilip birakiyo agzini kitliyo. Bugunn et sulu ve etli tarhana yaptim ona haslamistim eti minik minik iplik dogradim attim. Bide blender yaptim huylanmasin diye .
bizimde altta var oyle bi kadin bulasik suyunu camdan disari gece 1,2 de şap diye atar,o ev kapilarini bi kapatiyor bizim iceri kapilar camlar oynuyor,erkek gibiler camdan asagi tukuruyirlar,aile boyu iri yari agizlari kufur dolu kizlari da oyle o surekli kavgalar,kizlara nasil kufurler beddualar,kocasiyla oyle ,dış kapilarini bi kapatirlar dan dun , aidat odemezler o onun abisi ve babalari arsa sahibiler evler bizim gibi ortada duruyirlar arsa mi kaldi herkesin kendi tapusu var size ne oluyir bu benim alttaki onlarin kizi abileri mafya gibi bsy babalari kac kez hapse girmis berbatlar nefret ediyorum hepsinden igreniyorum resmen ne selam veririm be bsy geldigimde bi kez girdum anladim kv dem cocuga bakiyordu o gelince acma dedim acmazdi falanÜst katta oturan yine ben kızı uyuturken süpürge açtı yatak odasında. Daha öncede uyardık defalarca polisi de aramıştık . Ama anlamıyor yapıyor kadın... yine aradık polisi geldiler uyardılar gittiler arkalarından açtı tekrar ... ben kızı emziriyordum eşim delirdi çıktı apartmanda bağırdı falan kızım çok korktu sese bırakıp onu eşimin yanına gittim ağladı yavrum bayabende korktum ... insanı katil eder böyleleri cidden . Hala dalamıyor yavrum . Bi de diyor ki kadın duymak istemiyorsan gidersin , kiracıyız onlar ev sahibi... Allah biliyor kalbimden geçenleri buraya yazmayayım ....
Nöbette ve reglim :)Poliissss nirdesiinn polisss gel al hatununu bana halleniyi
Ben oyalansın diye veriyorum genelde. Hiç öyle 2 köfte yapıp vermedim. Aslında artık 1 yaşına gircek öyle vermek lazım. Püre yapmıyorum çoğu zaman artık taneli yiyor. Yada bizim yemeklerden yediğide oluyor çatalla eziyorum.Arkadaslar bebejlerinizin kati taneli ek gida miktari ne kdar ne buyukkukte mesela benimki 2 kofte yiyor kendi parmagi buyuklugunde. Manti 1 yemek kasigi . Tavuk 1kanadin yarisi kadar yiyo 2 parmak patates kizartmasi. Pilav 1yemek kasigi dolu dolu degil normal miktar. Corbayi 1kepce icinde icim rahat ediyor ama kati taneli ek gida ile o ayni degil haliyle daha uzun suruyor sikilip birakiyo agzini kitliyo. Bugunn et sulu ve etli tarhana yaptim ona haslamistim eti minik minik iplik dogradim attim. Bide blender yaptim huylanmasin diye .
Bugunden ornek vereyim cnm.sabah 2 yemek kasigi yemistir katı.oglen bir armutun yarisi aksamda nohut yemegi yapmistim.5 tane nohut 1 tane spagetti yedi.corba olsaydi sevdigi corbaysa bir kasenin 4 te 3 u kadar pek haz almadigi corbaysa eger yarim kaseArkadaslar bebejlerinizin kati taneli ek gida miktari ne kdar ne buyukkukte mesela benimki 2 kofte yiyor kendi parmagi buyuklugunde. Manti 1 yemek kasigi . Tavuk 1kanadin yarisi kadar yiyo 2 parmak patates kizartmasi. Pilav 1yemek kasigi dolu dolu degil normal miktar. Corbayi 1kepce icinde icim rahat ediyor ama kati taneli ek gida ile o ayni degil haliyle daha uzun suruyor sikilip birakiyo agzini kitliyo. Bugunn et sulu ve etli tarhana yaptim ona haslamistim eti minik minik iplik dogradim attim. Bide blender yaptim huylanmasin diye .
Ins uyanmaz cnm cok sukur simdiki agri dayanilmayacak gibi degil sadece modumu dusuruyor.kahveyi oglen ictim icmem simdi :) bir saat kpss calistim.baktim artik beyin calismiyor biraktim telde takiliyorum :)Cok yogun pazar olmua szinki o uyumusken insanda dinlenmek istiyor dimi tum is yapma hevesin gitmistir kendine güzel bi kahve yap dinlen canim ,regl agrisi cok fena ins.uyanmazz :)
Kendisi mi yedi diyorsun yoksa bir öğünde yediği mi bu kadar anlamadım. 5 tane nohut 1 spagetti yedi onun dışında birşey yemedi mi peki cannım?Bugunden ornek vereyim cnm.sabah 2 yemek kasigi yemistir katı.oglen bir armutun yarisi aksamda nohut yemegi yapmistim.5 tane nohut 1 tane spagetti yedi.corba olsaydi sevdigi corbaysa bir kasenin 4 te 3 u kadar pek haz almadigi corbaysa eger yarim kase
Arkadaslar bebejlerinizin kati taneli ek gida miktari ne kdar ne buyukkukte mesela benimki 2 kofte yiyor kendi parmagi buyuklugunde. Manti 1 yemek kasigi . Tavuk 1kanadin yarisi kadar yiyo 2 parmak patates kizartmasi. Pilav 1yemek kasigi dolu dolu degil normal miktar. Corbayi 1kepce icinde icim rahat ediyor ama kati taneli ek gida ile o ayni degil haliyle daha uzun suruyor sikilip birakiyo agzini kitliyo. Bugunn et sulu ve etli tarhana yaptim ona haslamistim eti minik minik iplik dogradim attim. Bide blender yaptim huylanmasin diye .
Acikirsa meme :) benimkide bir kez aksam ogununu atlayip uyumustu ama sorun olmamistikizlar oglum 18.30 gibi yedi az once kaka yapti uyutuyorum bugun 4 ogun yedi acikmaz dimi hep aksam 20.00 da bi ogun yedirirdim bugun erken bitti 4 ogun simdi emiyor lıkır lıkıriki gogsude icim rahat edemedi biskuvi de az verdim yemekten sonra caya bandirip
Yok yemedi cnm anne sutu aldi.butun gun yedikleri onlar.doyunca agzini kitliyor bende hic zorlamadim acikcasi.soyle kendisi yiyor mesela sabah eline cecil peynirini veriyorum onu yiyor biraz sonra oyuna ceviriyor bende haslqnmis yumurta sarisini yediriyorum elimle.kasık reddimiz de var bu siralar pek yemiyor kasikla elimle veriyorum.aksam mesela spagettiyi eline verip nohutlari catalla ezip ben yedirdim.kendisi yemiyor pek.beyfendi sen yedir diyor bana.ama ayni zamanda elimden geldigince blw yapiyorum.kendisine birakirsam daha az yer.Kendisi mi yedi diyorsun yoksa bir öğünde yediği mi bu kadar anlamadım. 5 tane nohut 1 spagetti yedi onun dışında birşey yemedi mi peki cannım?
Canimde savah yumurta biskuvu muz bulamac veriyorum bizlede mesela menemen peynir kasar falan tirtikliyor.bizde daha cesite gecmedik arada denk gelirse oluyor.Sabah genelde pure veriyorum bn canim cunku biz kahvalti yaparken eline masadan veriyorum yedirmeme pek izin vermiyor , ardinda gunde bi kere taneli pilav yada yemek 2 3 yemek kasigi yiyor yaninda yogurtla ,yarim kase kadarda corba iciyor ama corbasi hem taneli ogun sirasi değişebiliyor .Tarhanayi hala sevmedi . Arada meyve saati yapiyoruz benimki nerdeyse grubun en kucuklerinden o yuzden tek yemekte cesit yemiyor :)
Canimcim gunluk 1ceviz biyutu kadar kiyma veya kirmizi et tuketmeleri gerekiyorya ben bayadir kofte veriyorum. Soyle yapiyorum az suyla hasliyorum sonra azcik zeytinyagi damlatip ceviriyorum kurutmuyorum yumusak oluyorCanım birde ben daha hiç kızartma vermedim ya versem mi bilemedim. Bir tek geçen kendimize köfte kızartmıştım. Çok istedi. Öyle eline verdim yedi. Sen köfteyi nasıl yapıyorsun bebişe?Pinkpinkblue
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?