2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Sen miydin kız o Benimki de açıp açıp bakıyor gülüyor elleyip aklıma geldi kimdi acaba dedim uykusu gelince mama meme diye ağlıyor bi de
Eslem bu ara degisik seyler demeye basladi. Tabi devamlı olarak dedigi sadece anne ve gel bu aralar. Ama diger seyleri değişik değişik soylemeye çalışıyor. Ben mama derken mutfakta elimde mama varken mama dedi. İceri gectik meme memeee dedi az once emzirdim sutunu ictin mi, gel sut ic. Hep oyle diyorum ama cevremdekiler meme dedigi icin sagolsunlar ogrenir illa

Bence iç güdüsel ya ben hiç takılmıyorum meme sonuçta ayıp mı sanki ne

Ayy ondan bizdede var bende bazen katiykrum biseylere ay aman Allah korusun redden

koca eşşekler uyutmaya calisiyorum 1 saattir yarin da sinavim var uyuturken baktim ama popom mahvoldu ya sallamaktan hemen uyusa da artik gitsem derse bi daha aglarsa karni tok emdi babasini gondericem sallamaya
Allah zihin acikligi versim canim bende uyutmustummuyamdi 1 saat durduk simdi tekrar deniyorum bagriyo

Allah zihin acikligi versim canim bende uyutmustummuyamdi 1 saat durduk simdi tekrar deniyorum bagriyo
sagol cnm,diştir cinosunki de, bende artik son uniteyi yarina biraktim sinava aksam 10 a kadar girme surem var koca isten gelince sakin girerim oglum bi bagirdi sagir sultan olsa kulaklari acilirdi ,hic emmemis gibi acindan olmus gibi emiyor anni mammaa mamma annnii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…