Bendim ama bugün meme mama karisimi birşeyler diyoduO değil de biri meme dedirtmiycem bebeme diyordu milletin yanında meme diye bağırmasın diye kimdi o
Sen miydin kız oBendim ama bugün meme mama karisimi birşeyler diyodu
Eslem bu ara degisik seyler demeye basladi. Tabi devamlı olarak dedigi sadece anne ve gel bu aralar. Ama diger seyleri değişik değişik soylemeye çalışıyor. Ben mama derken mutfakta elimde mama varken mama dedi. İceri gectik meme memeee dediSen miydin kız oBenimki de açıp açıp bakıyor gülüyor elleyip aklıma geldi kimdi acaba dedim uykusu gelince mama meme diye ağlıyor bi de
Bence iç güdüsel ya ben hiç takılmıyorum meme sonuçta ayıp mı sanki neEslem bu ara degisik seyler demeye basladi. Tabi devamlı olarak dedigi sadece anne ve gel bu aralar. Ama diger seyleri değişik değişik soylemeye çalışıyor. Ben mama derken mutfakta elimde mama varken mama dedi. İceri gectik meme memeee dediaz once emzirdim sutunu ictin mi, gel sut ic. Hep oyle diyorum ama cevremdekiler meme dedigi icin sagolsunlar ogrenir illa
Masalalh diyelim eslemeBen farkinda değilim. Ama pilav tk ucunda 5 10 kasik yiyodur. Yine o kadar karnabahar verdim mesela daha dolu kasik. 1 kepce corba. Sabah patates verdim ama miktar belli degil. Yiyor asla yemicem demiyo doydugunu bilmiyo sanki
Ayy ondan bizdede var bende bazen katiykrum biseylere⁹
Hippin karisimini almistim bnde su yada sütle yapilan onu hiç sevmedi bitirmeye çalışıyorum elma yada armutla pisirerek ama yumurta koymuyorum elimle ne kadar verse onu veriyorum yoksa onuda yemezdis dönemi hic zorlanıyorum red baslmsin diye
Evde suan uzun var canm el yapimi onu veriyordum harnupu arstircamins cnm ,zencefili az bi dene alerji yapmaz ise iyi olur harnup cok daha iyi demir acisindan cnm soguk sıkım alsan iyi olur aslinda
Allah zihin acikligi versim canim bende uyutmustummuyamdi 1 saat durduk simdi tekrar deniyorum bagriyokoca eşşekler uyutmaya calisiyorum 1 saattir yarin da sinavim var uyuturken baktim ama popom mahvoldu ya sallamaktan hemen uyusa da artik gitsem derse bi daha aglarsa karni tok emdi babasini gondericem sallamaya
g.t olsa neyse dimiBence iç güdüsel ya ben hiç takılmıyorum meme sonuçta ayıp mı sanki ne
Ben kayinvalidemlerle cok gorusuyorum. Kpnin kaynimin yaninda derse utanirim elbetteBence iç güdüsel ya ben hiç takılmıyorum meme sonuçta ayıp mı sanki ne
Mudavimler burda merak etmeOhh herkescikler yatmış demekki bebeler uyumusbizimki bu hafta sınırlarını zorluyor geç uyuyor yeni uyuttm bende uyuyim bari sabah işe gitcem bide
Hosgeldin ama animsayamadim seniVay be telefonum bozulmustu sifresini hatirlamadigim icin aylarca girememistim buraya hala aktifmis. Nerdeyse yasina girecek bizim bebeler. Umarim herkes iyidir bebeler sagliklidir her sey yolundadir
Anladim tekrar hosgeldin :) belkide ben unuttum çoğu kişiyi. Çünkü baştan cok katilim varken doğumdan sonra sayılı kişi kaldıkYok o zamanda cok aktif degildim telefonum bozulmasi da nisan falan cok zaman gecti.
tmmdir cnmEvde suan uzun var canm el yapimi onu veriyordum harnupu arstircam
sagol cnm,diştir cinosunki de, bende artik son uniteyi yarina biraktim sinava aksam 10 a kadar girme surem var koca isten gelince sakin girerim oglum bi bagirdi sagir sultan olsa kulaklari acilirdi ,hic emmemis gibi acindan olmus gibi emiyor anni mammaa mamma annniiAllah zihin acikligi versim canim bende uyutmustummuyamdi 1 saat durduk simdi tekrar deniyorum bagriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?