2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kati ek gida olunca yedikleri miktar daha az oluyor gercektende

Canim bencede artik vermelisin o sekilde. Ben corbayi ayri bir ogun olarak veriyorum gunduz corva aksamda bizle onun yiyebilecegi ne varsa ondan vermeye calisiyorum onun yiyemeyecegi biseyse ona 2kofte kizartiyorum . Canim koftesini yaptim parmak parmak buzluga attim pratik oluyor tavsiye ederim hem hazir yemek yani. Benimki puturlu corba hic sevmiyor canim bide ben kivamli yapiyorum genelde corbasini ayri yapiyorum . Yarina etli tarhanasindan var onu icirirm . Kabak dolmasi yapicam yarin aksamda ondan ezerim yogurtla yer .sarimsakki yogurt tereyagli salcali sos dokuyorum bayiliyor o lezzete.

Haşlanmış yumurtayı bizimkide sade seviyor ama biraz yedikten sonra ağzına yapışıyor ya ondan hoşlanmıyor. Bende o yüzden sade veremiyorum. Ben bile sevmiyorum sade yemeyi ağzıma yapışıyor
Evet işte blwde çok az yiyorlar genelde. Bende ondan pek yanaşmıyorum.

Ay evet yaa yaz ayi olsa yine domates salatakikla verirdik ama simdi sade cok zor oksuruk sebebi direk . Aynen nem kizima blw yaptim mincikkicam die yemezdi ama bu ayda ne guzel catal kasik kullaniyormus videolari cok sevimli . Valla 2.cocuk ev yeterince daginik pis ziyade olsun ben yediririm

Ohh miss gibi afiyet olsun benimde canım istedi Bizimkide kabağa bayılıyor. Ama kendine haşladığıma değilde. Bizim salçalı pirinçli yaptığımıza aşık resmen
Ya köfte de ben hiç beceremiyorum desem kensimizede bıraktım yapmayı hazır kasap köfte alıyorum genelde. Çünkü benim yaptıklarım dağılıyor hep hahahahah
Tarifini versene sen oğlana yapiyim yarın bari.

Ah yavrum yaa tabi ana gibi kim bakarki canim. Zemcefil tozu var evde iyimi geliyor uzum pekmezi olmazmi canim? . Valla o nutirgem bize hic yaramamisti defneye bir dahada almadim . .insallah sifa okur kullandigimiz elimden geleni yapuyorum

Canimcim gunluk 1ceviz biyutu kadar kiyma veya kirmizi et tuketmeleri gerekiyorya ben bayadir kofte veriyorum. Soyle yapiyorum az suyla hasliyorum sonra azcik zeytinyagi damlatip ceviriyorum kurutmuyorum yumusak oluyor
Bende yemeklerinin içine katıyorum canım. Bir kere köfte yapiyim dedim haşladım dağıldı hep bende bir daha yapmadım

Hahahaha ya kiyamam yaparsinda sen kasap amcanin küftesini sevmissin belli . Canim yarim kilo kuzu kiyma almistik yarisini 1er yemek kasigi boldum strecledim buzluga attim onu corbalara cikariyorum .yarisinida kofte yaptim iste 1 dolu avuc kiyma vardi 1 yumurta sarisi 1sogam 1 dis sarimsak tuz azcik karabiber pul biber bunlar sana kalmis benimki baharatci ben oyle alistirdim . 1yemek kasigi kdar sivi yag 2-3yemej kasigi kadar galeta unu veya bayat ekmek ici (bayat ekmekleri robottan cekip un haline getirip hep onu kullaniyorum ) iyice yogur ekininisla parmak parmak sekil ver canim yada yuvarla sen bilirsin

Bende oyle canim gunduz corba iciyor aksamda bizle taneli ne varsa yiyor ona uyan yemek yoksada kofte kizartiyorum beyfendiye toplam 4ogun bizim

Ah yavrum yaa tabi ana gibi kim bakarki canim. Zemcefil tozu var evde iyimi geliyor uzum pekmezi olmazmi canim? . Valla o nutirgem bize hic yaramamisti defneye bir dahada almadim . .insallah sifa okur kullandigimiz elimden geleni yapuyorum
ins cnm ,zencefili az bi dene alerji yapmaz ise iyi olur harnup cok daha iyi demir acisindan cnm soguk sıkım alsan iyi olur aslinda

Ins uyanmaz cnm cok sukur simdiki agri dayanilmayacak gibi degil sadece modumu dusuruyor.kahveyi oglen ictim icmem simdi :) bir saat kpss calistim.baktim artik beyin calismiyor biraktim telde takiliyorum :)

Sifa olsun cmm,en güzeli tadinda birakmak kafa dolunca anlasilmiyor erlenden baslamissin ins. Gönlünden gecen olur

Bende oyle canim gunduz corba iciyor aksamda bizle taneli ne varsa yiyor ona uyan yemek yoksada kofte kizartiyorum beyfendiye toplam 4ogun bizim
koca eşşekler uyutmaya calisiyorum 1 saattir yarin da sinavim var uyuturken baktim ama popom mahvoldu ya sallamaktan hemen uyusa da artik gitsem derse bi daha aglarsa karni tok emdi babasini gondericem sallamaya

Canım ben nerdeyse hiç haşlanmış vermedim yumurtayı az yağlı tavada omlet şeklinde denesen belki kendisi yer

Genellikle sade yumurtayi ben yaninda ogunle ver8yorum agza yapistigi icin.bir yumurta agzina veriyorsam birde avokado veya salatalik vs veriyorum daha iyi oluyor

Canimde savah yumurta biskuvu muz bulamac veriyorum bizlede mesela menemen peynir kasar falan tirtikliyor.bizde daha cesite gecmedik arada denk gelirse oluyor.

Hippin karisimini almistim bnde su yada sütle yapilan onu hiç sevmedi bitirmeye çalışıyorum elma yada armutla pisirerek ama yumurta koymuyorum elimle ne kadar verse onu veriyorum yoksa onuda yemez dis dönemi hic zorlanıyorum red baslmsin diye

Ben farkinda değilim. Ama pilav tk ucunda 5 10 kasik yiyodur. Yine o kadar karnabahar verdim mesela daha dolu kasik. 1 kepce corba. Sabah patates verdim ama miktar belli degil. Yiyor asla yemicem demiyo doydugunu bilmiyo sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…