- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Bak cmm gercekten oyle.bende bugun annemdeydim sabah kahvaltiya gittim sonra asiya goturduk bize gectik aksamda yemege oraya gittik geri. Yemek yaparken bilr kendi annemle dahi uyusmuyorum mesela her gitmemizde bunu gozlemliyorum en basitindenOyle tabi daha bugun annemdeydim ama hic bir yerde rahat yok yine evim diyorsun. Dovme sovme, icki kumar, aldatma yoksa hadi bir sekilde katlanmaliyim diyorum. Ama bazen cok damarima basiyor işte esimde cok tutarsiz. Allah herkese hayirli geçimler versin.
Senden de allah razi olsun herkesin derdine bir care bulmaya calisirsin. Simdi bile cinar durmuyor yazmissin yine de bana da cevap verdin. Cok iyisin hep boyle ol Rabbim mukafatini versin
Ay canim yaa vallahi biktik .yilbasimdn beri yoklardi dunde polis geldi sordu sorusturdu ev sahibiyle gorustu polis beklediler bakindilar gittiler bugun aksam geldiler . Bir kavga dovus kiyamet kadini dovdu adam yazik su saat oldu hala ara ara yukseliyorlar ne bicim arsiz yzsuz insanlar anlamadik yaaGurultuden bile huzursuz oluyordur tabi ,ahh onlar gitsede kurtulsaniz insan nasil dayamir hergun hergunnates yapmaz demisti bizimkide gece uyumadan agrj kesici vermistim cok şükür sıkıntı yapmadi
Çok sağol canım İnşallahGeç de olsa içinize sinen olsun, içiniz açıla açıla oturun
Cogu zaman duygularima tercumankivircik cadi ya cok tatli oluyorlar su bilmiş laflarıyla
9-11 ay arası kızamık aşısı olacaklarmış yeni yazı gelmişNe aşısı CANIM 1 yaşta aşı var diye biliyorum bizi arayan soran yok asm den
Bizim de asm de boyu fazla ölçüyor gibiydi. Gecende bende evde mezura ile ölçmeye calistim 78 civari olctum ama 2 3 cm aşağı yukari pay olur. Evde kgsu da 9.800
Sana daha çok güldümBende en son care ağzını kapatip burnunu sıkıyorumbir keresinde elimi isircakti tirstim
Üç ay önce 73 cm çıktı bir ay önce baktılar 72cm.Doktor bile güldü üç kere ölçtüler kısalacak değil ya bu çocuk yekac cm cikti pink boyunuz.ben de evde kendim olcuyorum her defasinda farkli cikiyor rezillik
Amaaaan kuzum Rabbim saglık sıhhat versın de ben bu dunya ya cile cekmeye gelmısım be.. Yazarım bı ara. Yine kotuyumSonra neden kavgalar çıkıyor neden kafasını yoldun neden yımrık attınyaaa o değil de PeRRieR nerde yine
Benim cocukda kisaliyooo esofmanlar pijamalarda kisaliyoÜç ay önce 73 cm çıktı bir ay önce baktılar 72cm.Doktor bile güldü üç kere ölçtüler kısalacak değil ya bu çocuk ye
HaydaaaAmaaaan kuzum Rabbim saglık sıhhat versın de ben bu dunya ya cile cekmeye gelmısım be.. Yazarım bı ara. Yine kotuyum
Ah pinkim ah olmayacak bu adamlaHaydaaa
Belli anlamıştır hatasını kendine göre düzeltmeye çalışıyordur.İnsan sinir anında kaçırıyor bazen davranışlara bak sen.Ben de bazen sinirle ağır laflar edebiliyorum sonra üzülüyorum.Geçmişi boşver hele yatağa girince gelecekle ilgili güzel şeyler düşün.İçin rahat etmiyorsa eşinle konuş bana bu lafları ederken kızgınlıkla mı söyledin yoksa hala böyle mi düşünüyorsun diye.Ben çok kırgınım sana diye konuş kendini yemenden iyidir.Eylul basinda granit tencere seti aldik, kasımda blender seti aldik. Gecen hafta da yüzük aldi. Onceden bir iğne bile almiyordu vallahi. Benim evlilik yuzuklerim çalınmıştı daha dogrusu hiçbir şeyim kalmadi. Kupe yuzuk kolye hepsi ya satildi ya çalındı. Şimdi bunlari görüp mutlu olmam lazım ama yaptiklari soyledikleri aklimdan cikmiyor. Yatağa yatınca bile hep kafamda eski konular dönüyor hataliyim ama engel olamıyorum
Ah be tilililim ne oluyor size böyleAh pinkim ah olmayacak bu adamla
Bizim annemlerin komşusu vardı öyle karı koca emekli karşıki parkta bütün gece içerlerdi sabaha doğru kavga ederlerdi kadın dayanırdı bizim kapıya öldürecek bana yardım edin diye.Kaç kere polis çağırmıştık zor gerçektenAy canim yaa vallahi biktik .yilbasimdn beri yoklardi dunde polis geldi sordu sorusturdu ev sahibiyle gorustu polis beklediler bakindilar gittiler bugun aksam geldiler . Bir kavga dovus kiyamet kadini dovdu adam yazik su saat oldu hala ara ara yukseliyorlar ne bicim arsiz yzsuz insanlar anlamadik yaa
Yazın da sıkıntıların vardı en kötü alırım çocuğumu ayrılırım diyordun diye hatırlıyorum yanlış da olabilir ama.Sakince düşün acele karar vermeAh pinkim ah olmayacak bu adamla
Hersey o benim tek kelimem kadar şen şakrak olaydı keske... Olmuyor be kuzum...hadi yenı evlendik dedik ardından hemen hamılelık dedık stres hormonlar su bu dedik... Kendimizi sucladık yerı geldı asabıyız sınırliyiz bizdede hatalar oldu salgınıydı sunuydu bunuydu ama bır surecti belkı kurtarırız dedık kac ay ayrı kaldık okadar dağlar aştık yine bırlestık 2 aya yaklaştık ama yine patladık. Bu sefer ben alttan aldıkca ettikce ustune dustukce ozellıkle gebelikte yaptigimız tartısmaları o gunleri unutturmaya ve ciddi anlamda ben uysallaşmaya bıcok seye ses cıkarmamaya calısıp ve bunu basardıkca adama bıseyler oldu. Oncekınden dahada asileşmeye basladı ve ona evin ıcınde ki adımlarımız bıle batar oldu. Hersey ama hersey yadırganıyor. Camasır atarsın atış seklın bulasık yıkarsın yıkama seklın oturma seklın kalkma seklın yemek yapma seklın uyuma saatin sofrada ekmeği bölme şeklin tuzu serpme seklın yururken elinden bıseyın yalnıslıkla dusmesı gece lavaboya kalkman vs vs hersey ama hersey batar oldu adama.daha neler neler. Kanser hastası anama bıle laf soyledi bugun. Ve bugun gecede gorevlı erken cıktı işe gıdıyorum dıye.. ıcmıs gene... Yalan soyluyor bıde ıcmedim diye ki sesinden net belli yani .. Tartıstık bıttı yarın ayrılıyorum evden felan dedi bende dırek adliye sonra nereye istersen oraya dedım.Ah be tilililim ne oluyor size böyle
Evet canım sonra barıstık felan iyiydi bayagı. Yine bıseyler oldu.Yazın da sıkıntıların vardı en kötü alırım çocuğumu ayrılırım diyordun diye hatırlıyorum yanlış da olabilir ama.Sakince düşün acele karar verme
Gecmıs olsun canim. Ben bigun tam evden cıkıyorken elektrikler gitti... İlk oglum cok kucuk tu henuz heryerı kontrol edeyim dedim ısıkları felan alaturka tuvaletin bı anlık acık kalması sonucu patırkutur yurutecle tuvalete dusmustu yuzu gozu morarmıstı yavrumun. Saglıkocagına goturmustum hemen.Kızlar saat dokuzda bebeyle uyuyup kalmışım tabi ara ara uyandık bebeyle de bir saattir uyku yok bende.Şimdi tam yatarım o kalkarBugün bir doldurmuşş bezini düşünün bacaklarının ayak bileklerine kadar taşmış Hiç görmemiştim böyle ben şok.Annemle zor temizledik.Bir de yürütece dikkat edin arkadaşlar kafa üstü düşüyordu bugün son anda yakaladım kafasını koruyabildim yine düştü de.Çok korktu ama iç çekiyor şimdi bile yavrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?