2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kiz bisey yapiyor olsa sana halimi kalir tovbe est . Masallah diyelim guzel guncelleme biseyler almasi yani fafenkte iyi bence kavga etmekten iyidir

ne aldi onalri anlat bosver fafengi
Eylul basinda granit tencere seti aldik, kasımda blender seti aldik. Gecen hafta da yüzük aldi. Onceden bir iğne bile almiyordu vallahi. Benim evlilik yuzuklerim çalınmıştı daha dogrusu hiçbir şeyim kalmadi. Kupe yuzuk kolye hepsi ya satildi ya çalındı. Şimdi bunlari görüp mutlu olmam lazım ama yaptiklari soyledikleri aklimdan cikmiyor. Yatağa yatınca bile hep kafamda eski konular dönüyor hataliyim ama engel olamıyorum

Dusuncesizlik canim gercekten kacar givi girip çıkıyoruz ustelik ,gunah bekleyen hastalara nasil keyfi ates yaptı mi aşısı
Canim atesi yokda cok huzursuz uykusunda surekli yime memede 10 dkda bi agliyor 7 sefer oldu suanda ayagimda . Bide usttekilerde kavga ediyolar cok ses var tikirti bagirti

Canim benim yaa dil yarasi gecmiyor iste haklisin .ama sen kendinde biliyorsun kac defa dedin anne baba evin koca evinden kendi evinden daha iyi degil daha iyi sartlar daha mutluuk sunmuyo. O yuzden mutlu olmaya calis gecmise sunger cekmeye calis emzirme bitince belki psikolojik destekte alirsin asarsin tamamen insallah. Gule gule kullan herseyini

Bu arada cok tatli bir ciftsiniz .Allah ayirmasin 2 tane fistik gibi kizin var en iyi arkadaslarini buyutuyorsun herkese nasip olmaz. Mutlu olunacak seyleri gormeye calis canim... tadini cikar guzel minik kizlarinin

Bu arada cok tatli bir ciftsiniz .Allah ayirmasin 2 tane fistik gibi kizin var en iyi arkadaslarini buyutuyorsun herkese nasip olmaz. Mutlu olunacak seyleri gormeye calis canim... tadini cikar guzel minik kizlarinin
Oyle tabi daha bugun annemdeydim ama hic bir yerde rahat yok yine evim diyorsun. Dovme sovme, icki kumar, aldatma yoksa hadi bir sekilde katlanmaliyim diyorum. Ama bazen cok damarima basiyor işte esimde cok tutarsiz. Allah herkese hayirli geçimler versin.
Senden de allah razi olsun herkesin derdine bir care bulmaya calisirsin. Simdi bile cinar durmuyor yazmissin yine de bana da cevap verdin. Cok iyisin hep boyle ol Rabbim mukafatini versin

Keske seni hic uzmeseydi ama bak hatasinin frkina varmia demekki senin mutlu olman icin ugrasiyor cnm ,insan tabiki unutamiyor ama en azindan senin icin ugrsatigini dusundugunu hisset

Canim atesi yokda cok huzursuz uykusunda surekli yime memede 10 dkda bi agliyor 7 sefer oldu suanda ayagimda . Bide usttekilerde kavga ediyolar cok ses var tikirti bagirti

Gurultuden bile huzursuz oluyordur tabi ,ahh onlar gitsede kurtulsaniz insan nasil dayamir hergun hergunn ates yapmaz demisti bizimkide gece uyumadan agrj kesici vermistim cok şükür sıkıntı yapmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…