- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Yok cnm tam 10.ayda ben 76 77 falan olcuyorum aile hek hemsire daha kosa olcuyorMaşallah 9 ayin içinde mi..bizimde 74 cikti kizimin boyu
Kiz bisey yapiyor olsa sana halimi kalir tovbe estAdama bu yıl bir guncelleme geldi. Onceden yalvar yakar birseyler aldirirdim bu sene kendi icinden gelerek beni zorla ikna ederek aliyor. Sonra diyorum ulan yoksa bir haltlar mi karıştırıyor elle tutulur gozler görülür birseyde yok.
Bide bu aralar cok satasiyor +18
Birsey olmaz yakışır gelinime :)
İnşallah bu konu yakinda kavga sebebine dönüşmezKiz bisey yapiyor olsa sana halimi kalir tovbe est. Masallah diyelim guzel guncelleme biseyler almasi yani fafenkte iyi bence kavga etmekten iyidir
Diyecek bisey bulamadimİnşallah bu konu yakinda kavga sebebine dönüşmezbenim libido düşük biraz
Hahahahaha her yere gotur sever seniKaynanamda beni böyle sevsinn
Ayy canim saka gibi gercekten . Bide disarda yagmur yagiyordu .
Eylul basinda granit tencere seti aldik, kasımda blender seti aldik. Gecen hafta da yüzük aldi. Onceden bir iğne bile almiyordu vallahi. Benim evlilik yuzuklerim çalınmıştı daha dogrusu hiçbir şeyim kalmadi. Kupe yuzuk kolye hepsi ya satildi ya çalındı. Şimdi bunlari görüp mutlu olmam lazım ama yaptiklari soyledikleri aklimdan cikmiyor. Yatağa yatınca bile hep kafamda eski konular dönüyor hataliyim ama engel olamıyorumne aldi onalri anlat bosver fafengi
Canim atesi yokda cok huzursuz uykusunda surekli yime memede 10 dkda bi agliyor 7 sefer oldu suanda ayagimda . Bide usttekilerde kavga ediyolar cok ses var tikirti bagirtiDusuncesizlik canim gercekten kacar givi girip çıkıyoruz ustelik ,gunah bekleyen hastalara nasil keyfi ates yaptı mi aşısı
Hahahahaha her yere gotur sever seni
Canim benim yaaEylul basinda granit tencere seti aldik, kasımda blender seti aldik. Gecen hafta da yüzük aldi. Onceden bir iğne bile almiyordu vallahi. Benim evlilik yuzuklerim çalınmıştı daha dogrusu hiçbir şeyim kalmadi. Kupe yuzuk kolye hepsi ya satildi ya çalındı. Şimdi bunlari görüp mutlu olmam lazım ama yaptiklari soyledikleri aklimdan cikmiyor. Yatağa yatınca bile hep kafamda eski konular dönüyor hataliyim ama engel olamıyorum
Du bakiyiiimMumkunse cikarsiz sevgi alabilir miyimm
Bizimki kizimi kizdirmak icin diyoki bana nie almadim beni nie goturmedinMumkunse cikarsiz sevgi alabilir miyimm
Bu arada cok tatli bir ciftsiniz .Allah ayirmasin 2 tane fistik gibi kizin var en iyi arkadaslarini buyutuyorsun herkese nasip olmaz. Mutlu olunacak seyleri gormeye calis canim... tadini cikar guzel minik kizlarininEylul basinda granit tencere seti aldik, kasımda blender seti aldik. Gecen hafta da yüzük aldi. Onceden bir iğne bile almiyordu vallahi. Benim evlilik yuzuklerim çalınmıştı daha dogrusu hiçbir şeyim kalmadi. Kupe yuzuk kolye hepsi ya satildi ya çalındı. Şimdi bunlari görüp mutlu olmam lazım ama yaptiklari soyledikleri aklimdan cikmiyor. Yatağa yatınca bile hep kafamda eski konular dönüyor hataliyim ama engel olamıyorum
Canim benim yaadil yarasi gecmiyor iste haklisin .ama sen kendinde biliyorsun kac defa dedin anne baba evin koca evinden kendi evinden daha iyi degil daha iyi sartlar daha mutluuk sunmuyo. O yuzden mutlu olmaya calis gecmise sunger cekmeye calis emzirme bitince belki psikolojik destekte alirsin asarsin tamamen insallah. Gule gule kullan herseyini
Oyle tabi daha bugun annemdeydim ama hic bir yerde rahat yok yine evim diyorsun. Dovme sovme, icki kumar, aldatma yoksa hadi bir sekilde katlanmaliyim diyorum. Ama bazen cok damarima basiyor işte esimde cok tutarsiz. Allah herkese hayirli geçimler versin.Bu arada cok tatli bir ciftsiniz .Allah ayirmasin 2 tane fistik gibi kizin var en iyi arkadaslarini buyutuyorsun herkese nasip olmaz. Mutlu olunacak seyleri gormeye calis canim... tadini cikar guzel minik kizlarinin
Eylul basinda granit tencere seti aldik, kasımda blender seti aldik. Gecen hafta da yüzük aldi. Onceden bir iğne bile almiyordu vallahi. Benim evlilik yuzuklerim çalınmıştı daha dogrusu hiçbir şeyim kalmadi. Kupe yuzuk kolye hepsi ya satildi ya çalındı. Şimdi bunlari görüp mutlu olmam lazım ama yaptiklari soyledikleri aklimdan cikmiyor. Yatağa yatınca bile hep kafamda eski konular dönüyor hataliyim ama engel olamıyorum
Canim atesi yokda cok huzursuz uykusunda surekli yime memede 10 dkda bi agliyor 7 sefer oldu suanda ayagimda . Bide usttekilerde kavga ediyolar cok ses var tikirti bagirti
Bizimki kizimi kizdirmak icin diyoki bana nie almadim beni nie goturmedinbizimkimde laf mi yok sende her gordugunu istiyosun git kocan alsin gotursun diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?