Eder eder bayılır oyle seylere yeterki Duzelsin hersey der.Kendıde yorgun cunku... Yanı diye umuyorumAh canım keşke kabul etse . İnşallah eder. Bi sor bakalım . Çocukların hatrına...
Zor unutuyoruz.Eylul basinda granit tencere seti aldik, kasımda blender seti aldik. Gecen hafta da yüzük aldi. Onceden bir iğne bile almiyordu vallahi. Benim evlilik yuzuklerim çalınmıştı daha dogrusu hiçbir şeyim kalmadi. Kupe yuzuk kolye hepsi ya satildi ya çalındı. Şimdi bunlari görüp mutlu olmam lazım ama yaptiklari soyledikleri aklimdan cikmiyor. Yatağa yatınca bile hep kafamda eski konular dönüyor hataliyim ama engel olamıyorum
Bizimki de bu kadardı en son.Maşallah kız ne kadar uzunmuşş.
Burdaki en cücük bebek benim ki herhalde 72,5 cm
Bence affedilmeyecek sorunlar dışında hiçbir evlilik terapiste gitmeden bitmemeli.
Ahh ah telvem bende bugune kadar bundan dedım ya hep az daha sabır diye. Bakalım hayırlısı kuzum.Bence affedilmeyecek sorunlar dışında hiçbir evlilik terapiste gitmeden bitmemeli.
Düzelir inşallah her şey.
Ay canim yaa vallahi biktik .yilbasimdn beri yoklardi dunde polis geldi sordu sorusturdu ev sahibiyle gorustu polis beklediler bakindilar gittiler bugun aksam geldiler . Bir kavga dovus kiyamet kadini dovdu adam yazik su saat oldu hala ara ara yukseliyorlar ne bicim arsiz yzsuz insanlar anlamadik yaa
2 bebeni yaptigin aktiviteye fafenk derlerFafeng ne gııı bılmedıgı yok dökülekalmayası
Cocuk ayaklandi sokaklara iniyo hayata erken atildi bence kilosu cok iyiKulaklarına boğazına falanda baktı. Onlarda bie sıkıntı yokmuş çok şükür. Gelişimi de kendine göre iyi. 72,5 boy 9150 kilo. Ortalamanın bir tık altı ama sorun değil dedi. Kendine göre gelişimi iyi dedi. Soğan cücüğüm benim.
Canim bebeğin maşallah cok erken ayaklandi. O yuzden kgsu iyi bile bana kalirsa.Kulaklarına boğazına falanda baktı. Onlarda bie sıkıntı yokmuş çok şükür. Gelişimi de kendine göre iyi. 72,5 boy 9150 kilo. Ortalamanın bir tık altı ama sorun değil dedi. Kendine göre gelişimi iyi dedi. Soğan cücüğüm benim.
Doktorlar da bi tuhaf heKulaklarına boğazına falanda baktı. Onlarda bie sıkıntı yokmuş çok şükür. Gelişimi de kendine göre iyi. 72,5 boy 9150 kilo. Ortalamanın bir tık altı ama sorun değil dedi. Kendine göre gelişimi iyi dedi. Soğan cücüğüm benim.
Nabüüün dünüürümCocuk ayaklandi sokaklara iniyo hayata erken atildi bence kilosu cok iyiyerim onu cücük mücük degil azucuk pire ferhat masallah
Bebe tutmazsa aktiviti sayilmiyimi yosam ozaman halay mı sayiliyi gerçi oda bir aktivittoooo deeelmi tilililili2 bebeni yaptigin aktiviteye fafenk derler
Dişlerden dolayı kulaklar ağrıyormuş.Yine de en iyisi doktora götürmek canım benimki de çok çekiyor her seferinde söylüyorum doktora.Birşey yok diyor bakıp.Benim diş ağrım da kulağıma vurur meselaTecrübeli annelere birşey soracağım. Kulak iltihabı nasıl oluyor?
Ya oğlumun kulağımı ağrıyor acaba dedim. Gece sürekli uyanuyor böyle gerinerek. Gaz diyordum ama kulak ağrısıda yapabiliyormuş.
Ateş yapar mı her zaman kulak ağrısı?
Dişi mi çıkıyor yada bilmiyorum yaa off anlayamıyorum canım çok sıkılıyor. Kaç gündür geceleri hep ağlıyor. Hep huysuz yagündüzleri de durup durup ağlamalar başladı bir yeri mi ağrıyor neden böyle anlayamıyorum.
Canım anlattıklarını okudum da takıntılı biri gibi geldi eşin.Eğer öyleyse bu bir hastalık olabilir.Eğer öyleyse tedavi olabilir ya da sen olduğu gibi kabul eder çekersin.Çocuk işi zorlaştırıyor canım ya birbirinizle evliliğe aloşmadan bir de çocuk fazla gelmiş olabilirAmin ajoom sağolasın herseyn hayırlısı olsun Insallah
Yoh yoh azucuk ucundani bile fafenk die gecerBebe tutmazsa aktiviti sayilmiyimi yosam ozaman halay mı sayiliyi gerçi oda bir aktivittoooo deeelmi tilililili
Delirmeli gune devamkeeeNabüüün dünüürüm
Offf ne bicim yazmisimDelirmeli gune devamkeeekocaayu evdeyken aem gidekim dedik iceri geremedik cibar icin ceza yazabilirler dedi guvenlik bizde riske atmadik girmedik .yavrum bebek arabasina binince sevinmisti etrafi heyiklicekti geri bindik bari kizima gidelim dedik bebannegildeyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?