2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Zor unutuyoruz.
Telafi etmeye çalışıyor eşin belki de o sözleri.
Ah şu huyumuz olmasa, bazı şeyleri geride bıraksak.
Sevindim ama, bağlanıyor demek ki ailesine

Kızlar doktora gittik sabah. Gece ağlayarak uyanmaarından vücudunu germesinden falan bahsettim. Reflüden de olabiliyor gaz da evet bir sebep dedi. Reflü ilacı yazdı bir deneyelim dedi. Gaz ilacı kullanayım mı dedim. Onun içinde şimdilik maflor damla verdi. 1 ay bir kullan duruma göre tekrar bakarız dedi.
İnşallah geçer artık ağrıları ya

Kulaklarına boğazına falanda baktı. Onlarda bie sıkıntı yokmuş çok şükür. Gelişimi de kendine göre iyi. 72,5 boy 9150 kilo. Ortalamanın bir tık altı ama sorun değil dedi. Kendine göre gelişimi iyi dedi. Soğan cücüğüm benim.

Belkide başka şikayetlerde vardor cnm baksana o kadar zaman oayip polis gelmesi hic hayra alamet degil sanki .. umarim sizin icin hayirli olur her biri ne durumda kim bilir

Cocuk ayaklandi sokaklara iniyo hayata erken atildi bence kilosu cok iyi yerim onu cücük mücük degil azucuk pire ferhat masallah

Canim bebeğin maşallah cok erken ayaklandi. O yuzden kgsu iyi bile bana kalirsa.
Buyuk kizim yasindayken 9 kg idi boyunu animsamiyorum şuan. Hareketlenen çocuk kg fazla alamiyor. Daha koltuktan tutunup yeni kalkmaya basladigi zamanlar ben wcye girdim. Bir ciktim koltugun en tepesine cikmis camdan bakiyodu ustelik cam ustten açıktı normal açsam asagi bile atlayabilirdi yani Allah korusun. Hemen yurumedi ama hep hareketliydi yusra da. Mamayla beslenmesine ragmen hic cok kilolu olamadı

Doktorlar da bi tuhaf he kaç Mart doğumlu senin bebe kuzum

Dişlerden dolayı kulaklar ağrıyormuş.Yine de en iyisi doktora götürmek canım benimki de çok çekiyor her seferinde söylüyorum doktora.Birşey yok diyor bakıp.Benim diş ağrım da kulağıma vurur mesela

Amin ajoom sağolasın herseyn hayırlısı olsun Insallah
Canım anlattıklarını okudum da takıntılı biri gibi geldi eşin.Eğer öyleyse bu bir hastalık olabilir.Eğer öyleyse tedavi olabilir ya da sen olduğu gibi kabul eder çekersin.Çocuk işi zorlaştırıyor canım ya birbirinizle evliliğe aloşmadan bir de çocuk fazla gelmiş olabilir

Nabüüün dünüürüm
Delirmeli gune devamkeee kocaayu evdeyken aem gidekim dedik iceri geremedik cibar icin ceza yazabilirler dedi guvenlik bizde riske atmadik girmedik .yavrum bebek arabasina binince sevinmisti etrafi heyiklicekti geri bindik bari kizima gidelim dedik bebannegildeyiz

Offf ne bicim yazmisim madam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…