2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ohhh yarasınn tosunumaa. Amann bende vermeye başladım. Bugün kaşarlı omlet yaptım kahvaltıda. Azcıkda beyazından ekledim. Yedi bakalım bugünlük alerjik bir reaksiyon yokk.
Ben daha denemeye cesaret edemiyorum acikcasi biraz daha bekliyecegim sanirsam yasina 10 gun kala falan denerim heralde.

Ohhh yarasınn tosunumaa. Amann bende vermeye başladım. Bugün kaşarlı omlet yaptım kahvaltıda. Azcıkda beyazından ekledim. Yedi bakalım bugünlük alerjik bir reaksiyon yokk.
Masallah canim yarasin pasaya . Ciger yedi bnmkide bugun sevdi sukur

Ben 9. Ay asisini yaptirmadim sadece kontrole götürdüm

aynen girdin mi cikana kadar birsuru sey alip asıl alincak aliadan cikiliyor bizimki 2katli direkt alt kata gectikki cabuk cikalim cocuklardan bu ara tatildeyizz anca kahveyle kandirdimm

Kizlar almira bir yere tutunup ayaga kalmaya ve koltuk boyunca yürümeye başladı sizinkiler başladı mi kendi kendine tutunup yürümeye bizim kiz tembel mi yoksa sona mi kaldı

Cogu bebek suan ayni gidiyor. Ama tabiki bebekten bebege cok farkeder. Kimisi fiziksel daha hizli gelisir kimisi zihinsel olarak gelisir

Ayyy iyiki asiyi bari duzgun yapmışlar canim evde insan kaul etmiyoruz diye ayak ustu 1saat sohbet mi olur yazik o kadar hastanin oldugu yerde

Ne manada +18 mioglus yapacak senden
Adama bu yıl bir guncelleme geldi. Onceden yalvar yakar birseyler aldirirdim bu sene kendi icinden gelerek beni zorla ikna ederek aliyor. Sonra diyorum ulan yoksa bir haltlar mi karıştırıyor elle tutulur gozler görülür birseyde yok.
Bide bu aralar cok satasiyor +18

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…