Ben veriyorum canim tereyağlı yumurta 1 tane yiyor masallah gelişimi cok guzel bebeğiminOhhh yarasınn tosunumaa. Amann bende vermeye başladım. Bugün kaşarlı omlet yaptım kahvaltıda. Azcıkda beyazından ekledim. Yedi bakalım bugünlük alerjik bir reaksiyon yokk.
Ben daha denemeye cesaret edemiyorum acikcasi biraz daha bekliyecegim sanirsam yasina 10 gun kala falan denerim heralde.Ohhh yarasınn tosunumaa. Amann bende vermeye başladım. Bugün kaşarlı omlet yaptım kahvaltıda. Azcıkda beyazından ekledim. Yedi bakalım bugünlük alerjik bir reaksiyon yokk.
Sona kalan dona kalir :) icimden geldi demek.sona kalan benim ben :)Kizlar almira bir yere tutunup ayaga kalmaya ve koltuk boyunca yürümeye başladı sizinkiler başladı mi kendi kendine tutunup yürümeyebizim kiz tembel mi yoksa sona mi kaldı
Masallah canim yarasin pasayaOhhh yarasınn tosunumaa. Amann bende vermeye başladım. Bugün kaşarlı omlet yaptım kahvaltıda. Azcıkda beyazından ekledim. Yedi bakalım bugünlük alerjik bir reaksiyon yokk.
Benim gelinim fit olucak simdiden gelinlik diyetinde :)
Kiz bebekler oyle oluyor yaa ☺☺☺Fit ama basenli biraz
Bunu aldığını daha kolay verebilirsen iyi kuzum, şifa olsun minnoşaEvet canim .
Birsey olmaz yakışır gelinime :)Fit ama basenli biraz
Maşallah 9 ayin içinde mi..bizimde 74 cikti kizimin boyuCnm ben 76 olcuyorum 73 cikti
Ben 9. Ay asisini yaptirmadim sadece kontrole götürdümKizlar 1ay rotarli kizamik asisini olduk yasima kadar takip vrya izlem yok ama ama kafama eserse gotururm.aile hekimligimde kilo almis olarak cikti benim evdede tarttigimda oyle cikiyordu zaten hangisi dogru bende bilmiyorum cocugumu kisa olcuyolar ben evde daha uzun olciyorum bugun iyice baktimki dizi bukuktu sallapati bir rakam soyledi girende is yapiyor sansin. Ayrica tam 1 saat bekledik dusumcesiz insan o kdar cokki yagmurda yaviyordu disarda bekledik bide icerdeki bebekli aile sohbete keyife gelmis benim cocugum durmuyor beni cagirdilar iceri girmedim saygisizlik ve kalabalik olmasin diye ciksinlar oyle gireyem dedim kapida rota asisi soruyor yaa sabir dediim ama patlicam yani bekliyorum kapiya geldi ayy annesi emzigini cikarmis tatliligina bak dio . Yeter artik cik disarda sev cocugunu kac saattir keyfinizi bekliyoruz dedim adam şok hic bisey diyemedi hafifte ezerek gectim yanindan aldim cinari sedyeye attim sert sert mrb hemsire hanim dedim sifir sohbet muhabbetle asimizi olduk yalan yanlis boy kilo ciktik geldik
Foto isteriz merak ettimben evi citlerle cevirip ortaya da oyun mati koydum .tavsiye ederim kizlar dusse carpsa da bisi olmuyor
Ayyy ben ikeaya defneye hamileyken girmistim besik bakalim diye heves ettik cikana kdar dedim kesin dogurucamsonra epey bi gitmemistim ikea diyince hep aklima o cektigim zorluk gelir yurudukce cikis kapisini zorluyodu kimircik .sana guveniyorum kandirirsim sen tatli gulus tatki bakis gerekirse bi fafenk sknra ver elini ikea
Kizlar almira bir yere tutunup ayaga kalmaya ve koltuk boyunca yürümeye başladı sizinkiler başladı mi kendi kendine tutunup yürümeyebizim kiz tembel mi yoksa sona mi kaldı
Biz emeklemeye başladık, kanepede tutunup kalkıyor ve sıralıyor. Örümceğe koyuyorum hiç sevmiyor.Kizlar almira bir yere tutunup ayaga kalmaya ve koltuk boyunca yürümeye başladı sizinkiler başladı mi kendi kendine tutunup yürümeyebizim kiz tembel mi yoksa sona mi kaldı
Ben horlamamda agzim acik uyudugum vardirSohbetin basini gormedim canim .sonucta 4 kisilik ailesiniz baska horlayanlatda olabikir nedrn olmasin mesrla ben guzrl horlarim kocaayuyu aratmam
Ne manadaBen horlamamda agzim acik uyudugum vardirbu ara koca ayu bana fena sardı
Kizlar 1ay rotarli kizamik asisini olduk yasima kadar takip vrya izlem yok ama ama kafama eserse gotururm.aile hekimligimde kilo almis olarak cikti benim evdede tarttigimda oyle cikiyordu zaten hangisi dogru bende bilmiyorum cocugumu kisa olcuyolar ben evde daha uzun olciyorum bugun iyice baktimki dizi bukuktu sallapati bir rakam soyledi girende is yapiyor sansin. Ayrica tam 1 saat bekledik dusumcesiz insan o kdar cokki yagmurda yaviyordu disarda bekledik bide icerdeki bebekli aile sohbete keyife gelmis benim cocugum durmuyor beni cagirdilar iceri girmedim saygisizlik ve kalabalik olmasin diye ciksinlar oyle gireyem dedim kapida rota asisi soruyor yaa sabir dediim ama patlicam yani bekliyorum kapiya geldi ayy annesi emzigini cikarmis tatliligina bak dio . Yeter artik cik disarda sev cocugunu kac saattir keyfinizi bekliyoruz dedim adam şok hic bisey diyemedi hafifte ezerek gectim yanindan aldim cinari sedyeye attim sert sert mrb hemsire hanim dedim sifir sohbet muhabbetle asimizi olduk yalan yanlis boy kilo ciktik geldik
Kahvede olur tabiaynen girdin mi cikana kadar birsuru sey alip asıl alincak aliadan cikiliyor bizimki 2katli direkt alt kata gectikki cabuk cikalim cocuklardan bu ara tatildeyizz anca kahveyle kandirdimm
Ayy canim saka gibi gercekten . Bide disarda yagmur yagiyordu .Ayyy iyiki asiyi bari duzgun yapmışlar canimevde insan kaul etmiyoruz diye ayak ustu 1saat sohbet mi olur yazik o kadar hastanin oldugu yerde
Adama bu yıl bir guncelleme geldi. Onceden yalvar yakar birseyler aldirirdim bu sene kendi icinden gelerek beni zorla ikna ederek aliyor. Sonra diyorum ulan yoksa bir haltlar mi karıştırıyor elle tutulur gozler görülür birseyde yok.Ne manada+18 mi oglus yapacak senden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?