- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Allah huzur versin die dua ediyorum gercekten biktik usandik sikayettende anlamiyorlar alttan vuruyiruz insan utanir susar sesini keser asla umurlarinda degil hepsi birbirini dovuyor her seyi siddetle halletmeye akismislar ben bunlari 8aydr cekiyorum oyle sesler duyuyoruzki baskasi olsa dayanamaz ölur o dayaklara alismislar dayak arsizi olmuslar hic biseyde olmuyo dinlenip dinlenip kirdiklarini doktuklerini tamir edip devam ediyolar ...Bizim annemlerin komşusu vardı öyle karı koca emekli karşıki parkta bütün gece içerlerdi sabaha doğru kavga ederlerdi kadın dayanırdı bizim kapıya öldürecek bana yardım edin diye.Kaç kere polis çağırmıştık zor gerçekten
Aaa cok gecmis olsun canim yaa. Kiiaazz o nasi kaka bizede verinKızlar saat dokuzda bebeyle uyuyup kalmışım tabi ara ara uyandık bebeyle de bir saattir uyku yok bende.Şimdi tam yatarım o kalkarBugün bir doldurmuşş bezini düşünün bacaklarının ayak bileklerine kadar taşmış Hiç görmemiştim böyle ben şok.Annemle zor temizledik.Bir de yürütece dikkat edin arkadaşlar kafa üstü düşüyordu bugün son anda yakaladım kafasını koruyabildim yine düştü de.Çok korktu ama iç çekiyor şimdi bile yavrum
Ne diyeyim canim sen boyle daha cok yipraniyosun .adamin kalibi belli.isten guctende ciktinAh pinkim ah olmayacak bu adamla
Ara ara hepsine oluyor birşeyler hangi erkek dört dörtlük?İnşallah bu sefer de halledersinizEvet canım sonra barıstık felan iyiydi bayagı. Yine bıseyler oldu.
Yok canım şükür bir yerine birşey olmadı da kafa üstü gidince bir de yanımdaydı hemen son anda tuttum kafası falan vurmadı neysekiGecmıs olsun canim. Ben bigun tam evden cıkıyorken elektrikler gitti... İlk oglum cok kucuk tu henuz heryerı kontrol edeyim dedim ısıkları felan alaturka tuvaletin bı anlık acık kalması sonucu patırkutur yurutecle tuvalete dusmustu yuzu gozu morarmıstı yavrumun. Saglıkocagına goturmustum hemen.
Sağol canım iki gün yapmamıştı mama sandalyesindeydi kardırmamla aktı herhalde mama sandalyesi temiz çünküAaa cok gecmis olsun canim yaa. Kiiaazz o nasi kaka bizede verin
Olsun kuzum Ne yapalım. O işin saatleri cok uzundu zaten.8 saatlık bir ıs bakacagım. Yolum zorlu ama imkansız degil hıcbısey... Ben yine toparlarım ama bu son duzluk. Bu evden giderse artık onun yuzune bakmam.davayıda acarım.Bu 2 3 aylık ayrılık bizi paklamadıysa daha iflah olmayız biz bu saatten sonra.Ne diyeyim canim sen boyle daha cok yipraniyosun .adamin kalibi belli.isten guctende ciktinRabbim yar ve yardimcin olsun
Bizim annemlerin komşusu vardı öyle karı koca emekli karşıki parkta bütün gece içerlerdi sabaha doğru kavga ederlerdi kadın dayanırdı bizim kapıya öldürecek bana yardım edin diye.Kaç kere polis çağırmıştık zor gerçekten
Sonrada kadın cinayetleriAllah huzur versin die dua ediyorum gercekten biktik usandik sikayettende anlamiyorlar alttan vuruyiruz insan utanir susar sesini keser asla umurlarinda degil hepsi birbirini dovuyor her seyi siddetle halletmeye akismislar ben bunlari 8aydr cekiyorum oyle sesler duyuyoruzki baskasi olsa dayanamaz ölur o dayaklara alismislar dayak arsizi olmuslar hic biseyde olmuyo dinlenip dinlenip kirdiklarini doktuklerini tamir edip devam ediyolar ...
Kuzum gecmıs olsun. Eğer kulaktan süphelenıyorsan serce parmağını hafif ıcerı sokarak hafifce titrer bıkac kez. Banyoda su kaçmış olabilir. Gecen gun benım buyuk oglan kulagım agrıyor anne dedı bu işlemı yaptım gecti.Tecrübeli annelere birşey soracağım. Kulak iltihabı nasıl oluyor?
Ya oğlumun kulağımı ağrıyor acaba dedim. Gece sürekli uyanuyor böyle gerinerek. Gaz diyordum ama kulak ağrısıda yapabiliyormuş.
Ateş yapar mı her zaman kulak ağrısı?
Dişi mi çıkıyor yada bilmiyorum yaa off anlayamıyorum canım çok sıkılıyor. Kaç gündür geceleri hep ağlıyor. Hep huysuz yagündüzleri de durup durup ağlamalar başladı bir yeri mi ağrıyor neden böyle anlayamıyorum.
Fafeng ne gııı bılmedıgı yok dökülekalmayasıne aldi onalri anlat bosver fafengi
Gecmis olsun bende yuruteci kaldircam artik cunku boy iyice uzadi beline geliyor ayaga dikilince yanlayinca dusuvercek yakindaKızlar saat dokuzda bebeyle uyuyup kalmışım tabi ara ara uyandık bebeyle de bir saattir uyku yok bende.Şimdi tam yatarım o kalkarBugün bir doldurmuşş bezini düşünün bacaklarının ayak bileklerine kadar taşmış Hiç görmemiştim böyle ben şok.Annemle zor temizledik.Bir de yürütece dikkat edin arkadaşlar kafa üstü düşüyordu bugün son anda yakaladım kafasını koruyabildim yine düştü de.Çok korktu ama iç çekiyor şimdi bile yavrum
Eslem yusray gore daha uzun gidiyor simdilik ama 1 yaştan sonra durma dönemi olur tabi :)Maşallah kız ne kadar uzunmuşş.
Burdaki en cücük bebek benim ki herhalde 72,5 cm
Hakkinizda hayirlisi olsun. Bu resmen psikolojik şiddet. İnşallah yine de duzelirsinizHersey o benim tek kelimem kadar şen şakrak olaydı keske... Olmuyor be kuzum...hadi yenı evlendik dedik ardından hemen hamılelık dedık stres hormonlar su bu dedik... Kendimizi sucladık yerı geldı asabıyız sınırliyiz bizdede hatalar oldu salgınıydı sunuydu bunuydu ama bır surecti belkı kurtarırız dedık kac ay ayrı kaldık okadar dağlar aştık yine bırlestık 2 aya yaklaştık ama yine patladık. Bu sefer ben alttan aldıkca ettikce ustune dustukce ozellıkle gebelikte yaptigimız tartısmaları o gunleri unutturmaya ve ciddi anlamda ben uysallaşmaya bıcok seye ses cıkarmamaya calısıp ve bunu basardıkca adama bıseyler oldu. Oncekınden dahada asileşmeye basladı ve ona evin ıcınde ki adımlarımız bıle batar oldu. Hersey ama hersey yadırganıyor. Camasır atarsın atış seklın bulasık yıkarsın yıkama seklın oturma seklın kalkma seklın yemek yapma seklın uyuma saatin sofrada ekmeği bölme şeklin tuzu serpme seklın yururken elinden bıseyın yalnıslıkla dusmesı gece lavaboya kalkman vs vs hersey ama hersey batar oldu adama.daha neler neler. Kanser hastası anama bıle laf soyledi bugun. Ve bugun gecede gorevlı erken cıktı işe gıdıyorum dıye.. ıcmıs gene... Yalan soyluyor bıde ıcmedim diye ki sesinden net belli yani .. Tartıstık bıttı yarın ayrılıyorum evden felan dedi bende dırek adliye sonra nereye istersen oraya dedım.
Ben nerelere gıdem. Minicik bebem babasız kalacak. Cok seviyor babasını cıldırır gıbı. Gordugu an aklı tavana vuruyor sanki. Nasıl alışack yavrum hisseder bence cunku cocukla cok ılgılenıyor..
Basım catlıo agrıdan midem bulanıyor sanırım tansiyonum yukseldi..
Amin ajoom sağolasın herseyn hayırlısı olsun InsallahEslem yusray gore daha uzun gidiyor simdilik ama 1 yaştan sonra durma dönemi olur tabi :)
Hakkinizda hayirlisi olsun. Bu resmen psikolojik şiddet. İnşallah yine de duzelirsiniz
hakkında hayırlısı neyse öyle olsun canım. Böyle yıpranmaktansa çocukları huzursuz bi ortamda büyütmektense belki de böylesi daha iyi olur . Senin gibi neşeli cana yakın hayat dolu birinin kıymetini bilemiyorsa kendisi düşünsün .Olsun kuzum Ne yapalım. O işin saatleri cok uzundu zaten.8 saatlık bir ıs bakacagım. Yolum zorlu ama imkansız degil hıcbısey... Ben yine toparlarım ama bu son duzluk. Bu evden giderse artık onun yuzune bakmam.davayıda acarım.Bu 2 3 aylık ayrılık bizi paklamadıysa daha iflah olmayız biz bu saatten sonra.
Tecrübeli değilim lostincim ama kızımda sık sık uyanırdı , uyurken uyanıkken kulağını çekiştirir mızmızlanırdı. Doktora götürdük baktı bişey yok dedi . Şimdi anlıyorum uykusu gelince kulağını çekiyor mmmm yapıyor ağzıyla daTecrübeli annelere birşey soracağım. Kulak iltihabı nasıl oluyor?
Ya oğlumun kulağımı ağrıyor acaba dedim. Gece sürekli uyanuyor böyle gerinerek. Gaz diyordum ama kulak ağrısıda yapabiliyormuş.
Ateş yapar mı her zaman kulak ağrısı?
Dişi mi çıkıyor yada bilmiyorum yaa off anlayamıyorum canım çok sıkılıyor. Kaç gündür geceleri hep ağlıyor. Hep huysuz yagündüzleri de durup durup ağlamalar başladı bir yeri mi ağrıyor neden böyle anlayamıyorum.
Sagol kuzum. Hayırlısı inşallahhakkında hayırlısı neyse öyle olsun canım. Böyle yıpranmaktansa çocukları huzursuz bi ortamda büyütmektense belki de böylesi daha iyi olur . Senin gibi neşeli cana yakın hayat dolu birinin kıymetini bilemiyorsa kendisi düşünsün .
Ah canım keşke kabul etse . İnşallah eder. Bi sor bakalım . Çocukların hatrına...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?