2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Allah huzur versin die dua ediyorum gercekten biktik usandik sikayettende anlamiyorlar alttan vuruyiruz insan utanir susar sesini keser asla umurlarinda degil hepsi birbirini dovuyor her seyi siddetle halletmeye akismislar ben bunlari 8aydr cekiyorum oyle sesler duyuyoruzki baskasi olsa dayanamaz ölur o dayaklara alismislar dayak arsizi olmuslar hic biseyde olmuyo dinlenip dinlenip kirdiklarini doktuklerini tamir edip devam ediyolar ...

Aaa cok gecmis olsun canim yaa. Kiiaazz o nasi kaka bizede verin

Yok canım şükür bir yerine birşey olmadı da kafa üstü gidince bir de yanımdaydı hemen son anda tuttum kafası falan vurmadı neyseki

Ne diyeyim canim sen boyle daha cok yipraniyosun .adamin kalibi belli.isten guctende ciktin Rabbim yar ve yardimcin olsun
Olsun kuzum Ne yapalım. O işin saatleri cok uzundu zaten.8 saatlık bir ıs bakacagım. Yolum zorlu ama imkansız degil hıcbısey... Ben yine toparlarım ama bu son duzluk. Bu evden giderse artık onun yuzune bakmam.davayıda acarım.Bu 2 3 aylık ayrılık bizi paklamadıysa daha iflah olmayız biz bu saatten sonra.

Tecrübeli annelere birşey soracağım. Kulak iltihabı nasıl oluyor?
Ya oğlumun kulağımı ağrıyor acaba dedim. Gece sürekli uyanuyor böyle gerinerek. Gaz diyordum ama kulak ağrısıda yapabiliyormuş.
Ateş yapar mı her zaman kulak ağrısı?
Dişi mi çıkıyor yada bilmiyorum yaa off anlayamıyorum canım çok sıkılıyor. Kaç gündür geceleri hep ağlıyor. Hep huysuz ya gündüzleri de durup durup ağlamalar başladı bir yeri mi ağrıyor neden böyle anlayamıyorum.

Sonrada kadın cinayetleri

Kuzum gecmıs olsun. Eğer kulaktan süphelenıyorsan serce parmağını hafif ıcerı sokarak hafifce titrer bıkac kez. Banyoda su kaçmış olabilir. Gecen gun benım buyuk oglan kulagım agrıyor anne dedı bu işlemı yaptım gecti.

Gecmis olsun bende yuruteci kaldircam artik cunku boy iyice uzadi beline geliyor ayaga dikilince yanlayinca dusuvercek yakinda

Maşallah kız ne kadar uzunmuşş.
Burdaki en cücük bebek benim ki herhalde 72,5 cm
Eslem yusray gore daha uzun gidiyor simdilik ama 1 yaştan sonra durma dönemi olur tabi :)
Hakkinizda hayirlisi olsun. Bu resmen psikolojik şiddet. İnşallah yine de duzelirsiniz

Eslem yusray gore daha uzun gidiyor simdilik ama 1 yaştan sonra durma dönemi olur tabi :)

Hakkinizda hayirlisi olsun. Bu resmen psikolojik şiddet. İnşallah yine de duzelirsiniz
Amin ajoom sağolasın herseyn hayırlısı olsun Insallah

hakkında hayırlısı neyse öyle olsun canım. Böyle yıpranmaktansa çocukları huzursuz bi ortamda büyütmektense belki de böylesi daha iyi olur . Senin gibi neşeli cana yakın hayat dolu birinin kıymetini bilemiyorsa kendisi düşünsün .

Tecrübeli değilim lostincim ama kızımda sık sık uyanırdı , uyurken uyanıkken kulağını çekiştirir mızmızlanırdı. Doktora götürdük baktı bişey yok dedi . Şimdi anlıyorum uykusu gelince kulağını çekiyor mmmm yapıyor ağzıyla da

Sagol kuzum. Hayırlısı inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…