2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Arkadaslar bugun ogluma kan yapici corba yaptim tadi cok guzel sizede tavsiye ederim. 1 parmak ciger 1kucuk sogan 1kucuk havuc 1cay bardagi kdar kirmizi mercimek nane zeytinyagi. Sogan ve havucu dogradim uagla azcik kavurdum cigeri ve mercimekleri koydum azcik cevirdim kimyon nane cok az tuz ekledim suyunu koydum pisince belenderdan gecirdim .

Hah bu arada tarifi pink kankisim verdi sagolsun eski dunur oglumunn pesinde halaa kan yapip kacircak 1917pinkterest

Kızlar benim herif benim tlf ıstemıs tı netten bıseye bakmak ıcın. Google bı acar dırek burası cıkıyor zaten... yorumlarımı gormus. Hımmm demek terapiste gıdecez diyor bana sen diyor nıye paylasıyosun bızım ailevi konularımızı orda burda zaten bu sitede dolana dolana benım beynimi yiyorsun ordan akıl fikir aliyon sonra bana satasıyon dıyor Ama ne guldum Gozlerınıde belertıp kafayı sallıyor konusurken kotu kaynanalar gıbı hıcte bıle dedım bende. Ordakı kızlar hemen ayrılık yanlısı degil hıc kotu akıl fıkir verende yok herkes ıyılık ıcın ugrasıyor... Neyseki dıger sayfaya gecmeyı bılememıs orda bayagı bır verdim verıstırdıydım diloy diloy yaylalar tilililili

1 den sonra 4 e kadar serbest değil mi canım burda öyle bizde erken gitmiştik içeri almamışlardı

Ay bi gün benimki de okuyacak bakalım ne zaman belki de oluyor bilmiyorum arada alır bakar telefonuma instaya falan da burayı keşfetti mi bilmem sizi biliyor gerçi sanal kankilerim

Eskiyi düşünürsen mutlu olamazsın canım hepimiz yaşadık birşeyler ama iyi olman lazım ilersi için çkvukların için

Aman dikkat tam boşanma sebebi olmasin

Aman dikkat tam boşanma sebebi olmasin
Yok canım buurayı zaten biliyor.. Hep takılır ama o site yuzunden benımle tartısıyon sureklı dıye güldük gectik zaten.

Bugün gönlumu aldı sarıldı felan.. Barıstık bakalım... İcim hala buz gıbı düzeleceğimize inanmıyorum ben.. ama neyse hayırlısı bakalım.

İnşallah düzelirsiniz ya rabbim huzur versin

İnşallah düzelirsiniz ya rabbim huzur versin
Amın canım ınsallah. Bakalım hayırlısı.
Perrier iyi düşün kuzum bak çocukların çok düşkünmüş ne kadarlık evlisiniz bilmiyorum ama bir süre sonra düzeliyorlar inşallah dediğin gibi evlilik terapistine filan gidin
Canım biz yeni evliyiz..bebeme evlendıgım ay ıcınde hamiş kaldım. 2.evlılıgım kuzum.. İlk evlılıgımden de bır oglum var 11 Yaşında :)inşallah duzelır kuzum ınsallah

Sifaolsun canim bn ciger yiyemiyorumda bu pisirirken cok kokuyor mu

Cocuk ayaklandi sokaklara iniyo hayata erken atildi bence kilosu cok iyi yerim onu cücük mücük degil azucuk pire ferhat masallah
Hahahhah aynen pire ferhat tam.
Ya evet kilosu gayet iyi maşallah. Çünkü 5, 5 aylık sürünmeye başladı zaten o zamandan beri yerinde durmuyor. Çok nadir oturup oynadığı. Yediği şeylere çok dikkat ediyorum besin değeri yüksek şeyler vermeye çalışıyorum ama boyunun kısalığı can sıkabiliyor. Bende kısayımda eşim takıntılı bu konuda. Artık baskete falan göndeririz en olmadı ne yapalım bizimkide camları kulpundan tutup çevirip açmaya başladı. Allahtan koltuklar yüksek kendisi şuan çıkamıyor. Ama camlara bu hafta sonu eşim kilit takıcak.
Doktorlar da bi tuhaf he kaç Mart doğumlu senin bebe kuzum
Canım benimki şubat doğumlu 16 şubat.
1 tane arka dişlerinden biri hafif kabarık ama o da şuan ağrı yapacak gibi gözükmüyor,kulaklarıda gyet iyi dedi. Muhtemelen gaz ve reflüden dolayı böyle yapıyor dedi. Bakalım ilaca başladık artık. 1 aya düzelmezse tekrar gideceğim.

Canim kanima baktimi yeniden duzelmismindiye

Saggate geldik desene neyseki senin ayi bugun yumus yumus sinirleri alinmisti

1 den sonra 4 e kadar serbest değil mi canım burda öyle bizde erken gitmiştik içeri almamışlardı
Nasilda anlamis ama dunusum benim iste tam aradigim dunus. Canim 15.48di saat biz hic onu akil edemedik cunku baska avm ye gidiyorduk aksamlari burasi oyle dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…