2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kizlar aksam esimle tartistik bisey ariyordu buzdolabinda . Aradigini bulamadi ama curumus pirasa buldu bu ne dedi pirasa dedim soylenmeye basladi su dolaba hic bakmiyosun aldirip curutuyosun vs vs aklima su karininn carsafi geldi dedim en azindan nevresimlerimi asiyom ayy ama uzuldum yaa arkada kalmis farketmedim her isi kosturmacayla yalan yanlis yapmak zorunda kaldigim icin ... sonra ben tabi hemen gagami egdim konusmadim uzuldugumu goruncede geldi gitti cimcirdi yuzvermedim sonra yine guldurdu beni . Pirasayi curutup unutan sensin ne ara ben suclu oldum bende anlamadim diyo

Ben de hep peşindeyim insnır mısın el bileklerim ağrıyor kaldır oturt taşımaktan.Benimki 12 civarı oldu zor taşıyorum.Akşama bileklerim ağrıyor
Ayy canim masallah daha az omce tasimasi iyice zorlasti diye dusunuyodum senin pasayi hic dusunemedim benim kemiklerim cok zayif valla zorlaniyorum uzun sure dayanamiyorum

Ahh pinko yaa beninjide 5demi ne uyandi hemen geri salladim biraz direndi uyudu .
Kanka benimki baya baya uykusunu almıştı 1 buçuk saat oturduk dolandık ancak daldı sonra da kocaayı horladı çılgınlar gibi susturamadım gittim yarım saatçik koltukta uyumuşum ne tatlı gelmiş

Kizlar benim oglus dustu kafaya darbe aldi gene fabrika ayarlari bozuldu (kotu bir dusme degildi sukur tw unitesine kafasini carpti biraz o canini yakti) saatlerdir uyutamadim uykusuda var yatirinca kuyameti kopariyo kafasimi acikiyoki
Geçmiş olsun canım.Benim de hergün saatinde uyuyan çocuk uyumamak için direniyor ve ben hariç babası anneannesi daha rahat uyutuyor.Atağa mı girdi nedir

Eslem cok fena tikali. Dun gece de yusranin tikaliydi. Ama bebegin hasta olmasi daha zor galiba. Serum sık, çek falan izinde vermiyor. Bir tur uyandi zaten hic uykum yok nasılsa uyancak diye hareket edip duruyor
Geçmiş olsun canım ya zor ikisi birden.Ben yakasına damlatıyordum adı neydi bulamadım benim kız da direniyordu burun damlasına.

Bizim de arada oluyor ben de bozulmuş karnıbahar attım.Balkona koymuşum dolapta yer yok diye napayim.Benimki de dolabı açtıkça kokuyor dolap ne var çürümüş diye söylenir durur.Bakarım yok.En sonunda bir gün çok biliyorsan kendin bak senin de elin kolun var tutuyor çok şükür benim temizlemem gerektiği yazıyor mu bir tarafta diye söylendim.Herşeyi boşalttı içini dışını dolabın bir güzel temizledi

Ajo kizlar nasil dunn yazdinmi cnm gozdenmi kacirdim bilmiyorum Amine Busra

Kizlar ben sleepy 5+kullaniyordum ama saka gibi 5 numarasinin kalibi daha iyi

Kizlar pinki tutun başkq topiklere yazmis beni etiketlemis falan

Canim sleepy 6 no kullaniyorum ben. 5+ nerdeyse 2paket kullanmistik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…