- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Allah kolaylık versin canım maşallah paşayaBen de hep peşindeyim insnır mısın el bileklerim ağrıyor kaldır oturt taşımaktan.Benimki 12 civarı oldu zor taşıyorum.Akşama bileklerim ağrıyor
Sağol canım Rabbim hiç birimize yaşatmasınCok gecmis olsun. En tehlikeli zamanlardayiz. O kadar hizli hareket ediyolarki cok korkuyorum
Damağı yarıldı sandım canım Allah korudu diyelim, çok sağolGeçmiş olsun.
Neyse ki çabuk iyileşiyor onların yaraları bereleri.
Allah korusun...
İyi dersler kuzum6 da uyandı 7 buçukta uyuttum birazdan canlı dersim başlayacak Allahım çok uykum var ya
Günaydınnnn minik selintoşum ve cağnımm annesiİyi dersler kuzumbizde uyandık güne başladık
Ayy canim masallah daha az omce tasimasi iyice zorlasti diye dusunuyodum senin pasayi hic dusunemedimBen de hep peşindeyim insnır mısın el bileklerim ağrıyor kaldır oturt taşımaktan.Benimki 12 civarı oldu zor taşıyorum.Akşama bileklerim ağrıyor
Bizde gune basladik ama ben basladik demeden gun baslamazİyi dersler kuzumbizde uyandık güne başladık
Ahh pinko yaa beninjide 5demi ne uyandi hemen geri salladim biraz direndi uyudu .6 da uyandı 7 buçukta uyuttum birazdan canlı dersim başlayacak Allahım çok uykum var ya
Kanka benimki baya baya uykusunu almıştı 1 buçuk saat oturduk dolandık ancak daldı sonra da kocaayı horladı çılgınlar gibi susturamadım gittim yarım saatçik koltukta uyumuşum ne tatlı gelmişAhh pinko yaa beninjide 5demi ne uyandi hemen geri salladim biraz direndi uyudu .
Canım sevdiği şeyleri denesen, hasta mı?Kızlar günaydın nasılsınız dünden beri kozom hiçbir şey yemedi ya sabah pankek yaptım yumurta pişiridö giçbirini yemedi
Sağol canım işte yürümeye başlarsa verir azıcık diye düşünüyorum kızım yaşına göre ne fazla ne azdı normaldi.Allah kolaylık versin canım maşallah paşaya
Kol kaslarım çıktı vallahiAyy canim masallah daha az omce tasimasi iyice zorlasti diye dusunuyodum senin pasayi hic dusunemedimbenim kemiklerim cok zayif valla zorlaniyorum uzun sure dayanamiyorum
Geçmiş olsun canım.Benim de hergün saatinde uyuyan çocuk uyumamak için direniyor ve ben hariç babası anneannesi daha rahat uyutuyor.Atağa mı girdi nedirKizlar benim oglus dustu kafaya darbe aldi gene fabrika ayarlari bozuldu(kotu bir dusme degildi sukur tw unitesine kafasini carpti biraz o canini yakti) saatlerdir uyutamadim uykusuda var yatirinca kuyameti kopariyo kafasimi acikiyoki
Geçmiş olsun canım ya zor ikisi birden.Ben yakasına damlatıyordum adı neydi bulamadım benim kız da direniyordu burun damlasına.Eslem cok fena tikali. Dun gece de yusranin tikaliydi. Ama bebegin hasta olmasi daha zor galiba. Serum sık, çek falan izinde vermiyor. Bir tur uyandi zaten hic uykum yok nasılsa uyancak diye hareket edip duruyor
Bizim de arada oluyor ben de bozulmuş karnıbahar attım.Balkona koymuşum dolapta yer yok diye napayim.Benimki de dolabı açtıkça kokuyor dolap ne var çürümüş diye söylenir durur.Bakarım yok.En sonunda bir gün çok biliyorsan kendin bak senin de elin kolun var tutuyor çok şükür benim temizlemem gerektiği yazıyor mu bir tarafta diye söylendim.Herşeyi boşalttı içini dışını dolabın bir güzel temizlediKizlar aksam esimle tartistik bisey ariyordu buzdolabinda. Aradigini bulamadi ama curumus pirasa buldu bu ne dedi pirasa dedim soylenmeye basladi su dolaba hic bakmiyosun aldirip curutuyosun vs vs aklima su karininn carsafi geldi dedim en azindan nevresimlerimi asiyom ayy ama uzuldum yaa arkada kalmis farketmedim her isi kosturmacayla yalan yanlis yapmak zorunda kaldigim icin ... sonra ben tabi hemen gagami egdim konusmadim uzuldugumu goruncede geldi gitti cimcirdi yuzvermedim sonra yine guldurdu beni . Pirasayi curutup unutan sensin ne ara ben suclu oldum bende anlamadim diyo
Cold mix diyorsun. Henuz esleme denemedimGeçmiş olsun canım ya zor ikisi birden.Ben yakasına damlatıyordum adı neydi bulamadım benim kız da direniyordu burun damlasına.
Ajo kizlar nasil dunn yazdinmi cnm gozdenmi kacirdim bilmiyorumAmine Busra
Kizlar ben sleepy 5+kullaniyordum ama saka gibi 5 numarasinin kalibi daha iyi
Ay daha yazacaktim yanlisla gonderdim msji. Sizde hic boyle abuk bisey farkettinizmi esim sacmalik diyo bezleri gosterdim bariz 5+ 2 cm falan kucuk ve bacak bogumlarini daha cok iz yapti ve asla emici degil pipisi hep islakta kaliyor yine ben sleepyden sogudum bak . Son 2 paketim var birini az once actim . Kilot bez kullanan arkadaslar memnunmusunuz ? Kalip olarak ayni markanin beziyle aynimi yani normal 5numara ile kilot bez 5numara uyumlumu .tavsiye eden olursa kilot denicem bu sefer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?